Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ulan remake yapıyolar sandım bir an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 remake yapmaya gerek mi var? şu anki bluray versiyonu gayet mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yok olm bu aralarki 80lerin güzel filmlerini remake yapıp batırma furyasına kurban olacak sandım bir an, total recall remake'i çok korkutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 lan!! remake yapıyorlar zannettim kalbim sıkıştı bi an kalp krizi mi yaşatcağınız bana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 devam filmi hakkında proje vardı. 2013-2014 gibi çıkıbileceğini söylüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Hayda, benim de izleyesim geldi. Hatta böyle abartılı miktarlarda fast food sipariş edip yiyerek izlemek böyle pis pis terli terli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 senko said: lan!! remake yapıyorlar zannettim kalbim sıkıştı bi an kalp krizi mi yaşatcağınız bana!! şimdi birincisi remake yapsalar topiği remake diye açardık, ikincisi final cut gayet mükemmel bir film durumunda, mükemmel bir şeyi remake ederek kim niye bozmak istesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 O kadar seviyorsanız öteki Philip Dick filmlerini de izleyin. Çoğu böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ya hikaye güzel tabii de, yönetmenin etkisi büyük bu filmde. total recall, next, minority report izlemiştim mesela, zevkli filmler, ama bir blade runner değil. ubik'in oyunu vardı, 90larda methedilirdi, ama oynama imkanı bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kojiroh said: Hayda, benim de izleyesim geldi. Hatta böyle abartılı miktarlarda fast food sipariş edip yiyerek izlemek böyle pis pis terli terli. Şunu ben çok yapıyordum da filmin ilk 20dksi yiyecekleri 30.dksi içecekleri bitirip sonra evi talan etmeye başladığımı farkedince komple kestim film için yemek ayarlama işini. Zaten 85 kilo olduydum sırf bu yüzden QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ben o yüzden 100 oldum :( Ama önümüzdeki haftasonu kesin yapıyorum, yemişim sağlıklı yemeiy sdjklfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aynısını yaparak izlemiştim ben de koji, tavsiye ederim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yarın 1de sınavım var ben oturdum tekrar blade runner izliyorum sizin yüzünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2021 "Blade Runner: Black Lotus" Anime Dizisinin Yıldız Seslendirme Kadrosu Açıklandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 bu black lotus çıkmış yav çoktan, nasıl izlyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2022 4-5 bölüm baktım sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar