Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

You have been replaced by ur eviltwin

Absolut

Öne çıkan mesajlar

ehe süper birşeymiş bu, gerçi oyun içinde konuşmuştuk.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

This is a rip from Star Trek. There was a teleporter accident where as the person was replaced by their evil twin from another dimension. So far from what I can see after having the debuff for 2 hours nothing out of the ordinary happened.

lol[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Evet ben de geçen murloc oldum, daha doğrusu 30 saniye boyunca şekil değiştirip durdum. Şu gnomeregan'daki girişteki komik yaratıklara döndüm, murloc'a döndüm falan.

Bazen de devamlı 500 dmg alıyorsunuz. Toplam 8000 dmg falan alıyorsunuz galiba. İlk karşılaştığımda panik yaptım öldüm. İkinci başıma gelişiinde kalkanı takıp shield wall açtım, dmg'lar 125'e düştü ölmeden sıyırdım. :D

edit: Üstteki soruyu görmemişim. Gnomish engineer'lar gadgetzan'a ışınlanma aleti yapıyor, goblin engineer'lar everlook'a.

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 Ekim 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane trasporter war
Gnoem olan 275 eng ustu olunca gadgetzanda oreniliyo gadgetzana ısınlıyo
goblin olanda 275 eng ustu winterspringede orenilip orya ısınlıyo

4 saat cooldownı war
kullanmak icin gnome veya goblin enc olmak gerekiyo yane 2 sinide alam olmuyo
gayet ise yarar bi alet
hs yi kargatha bindlayip bunna tanaristen ogrimara donuyodumö[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

275 degil 260 istiyor :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
aletin ismi ultrasafe olmasına rağmen 4kere öldüm kullanırken :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 24 Ağustos 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
This is a rip from Star Trek. There was a teleporter accident where as the person was replaced by their evil twin from another dimension. So far from what I can see after having the debuff for 2 hours nothing out of the ordinary happened.

lol

Star Trek mi... Hmmm ben South Parktan diye dushunmushtum orda da vardi boyle bir olay.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...