Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tabi gnome icadı bir alet kullandıktan sonra başınıza gelebilecek şeylerden sadece biri :) 2 saat cooldownı var. Bendeki etkisi her atakta dazed olmak, agro mesafesi artması gibi geldi.Thottbot bilgisi[Bu mesaj Absolut tarafından 24 Ağustos 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yarasın oh :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 itemmin adi ne[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehe süper birşeymiş bu, gerçi oyun içinde konuşmuştuk.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 HS kullanmayı da etkiliyormuş aynı zamanda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 GnomeTeleporter cihazını kullanınca böyle oluyorsun. Gadgetzana gitmiştim kullanarak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 This is a rip from Star Trek. There was a teleporter accident where as the person was replaced by their evil twin from another dimension. So far from what I can see after having the debuff for 2 hours nothing out of the ordinary happened. lol[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ayrıca warlocklar sizi summonlayamıyor üstünüzde bu debuff/buff varken.peki görüntünüz değişiyor mu böyle şeytani gözler falan?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tamamen aynısın görüntü olarak hatta dediğim olaylardan da tam emin değilim yani belki bana öyle gelmiştir daze ve agro olayı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla banada oluyodu ama bi zararını görmedim bi gariplik vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aslında olmadık yaratıklara "charge" etse daha enfes olurdu :D[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bugün goblin icadımla everlook'a teleport oldum (yaklaşık 10. bu), bana da oldu bu olay. Hiç bir yan etkisini görmedim. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Büyük ihtimal piskolojik etkiledi beni hehe daha sonra bir sürü kez kullandım bir farkını görmedim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aggro range`ini buyultuyor yaratiklarin sana karsi. benim aarkadasim tanarise giderken malfunctionda murloc olmustu :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şunun yapıcagı item bu kadar olur.ehaeh[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 goblin engineermi yapio yoksa gnome engineermi bu aygıtı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Evet ben de geçen murloc oldum, daha doğrusu 30 saniye boyunca şekil değiştirip durdum. Şu gnomeregan'daki girişteki komik yaratıklara döndüm, murloc'a döndüm falan. Bazen de devamlı 500 dmg alıyorsunuz. Toplam 8000 dmg falan alıyorsunuz galiba. İlk karşılaştığımda panik yaptım öldüm. İkinci başıma gelişiinde kalkanı takıp shield wall açtım, dmg'lar 125'e düştü ölmeden sıyırdım. :D edit: Üstteki soruyu görmemişim. Gnomish engineer'lar gadgetzan'a ışınlanma aleti yapıyor, goblin engineer'lar everlook'a. [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Ekim 2005 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2 tane trasporter war Gnoem olan 275 eng ustu olunca gadgetzanda oreniliyo gadgetzana ısınlıyo goblin olanda 275 eng ustu winterspringede orenilip orya ısınlıyo 4 saat cooldownı war kullanmak icin gnome veya goblin enc olmak gerekiyo yane 2 sinide alam olmuyo gayet ise yarar bi alet hs yi kargatha bindlayip bunna tanaristen ogrimara donuyodumö[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 275 degil 260 istiyor :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aletin ismi ultrasafe olmasına rağmen 4kere öldüm kullanırken :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Mirage, 24 Ağustos 2005 12:41 tarihinde demiş ki: This is a rip from Star Trek. There was a teleporter accident where as the person was replaced by their evil twin from another dimension. So far from what I can see after having the debuff for 2 hours nothing out of the ordinary happened. lol Star Trek mi... Hmmm ben South Parktan diye dushunmushtum orda da vardi boyle bir olay.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben thottbot'taki comment'in yalancısıyım. star trek yada south park ile pek ilgim yok. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar