Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 evet kedim öldü.. 9 senedir benimle yasayan kendimi bildim bileli benimle ayni ewi paylasan.. ayni kaptan yemek bile yiyebilecek kadar yakin oldugum kedim 9.yasina 8 agustosta giremeden öldü.. bu sabah abim aradi soyledi ewe kostum ve yikildim.. napicam ben?kim ben anahtarla kapiyi acinca kapiya kosup beni karsiliycak? kim ben oyun oynarken monitorumun tepesine atlayip orda oturup oyunumu izlicek?kuyruguyla oyunuma karisicak? kim mac izlerken topu yakalamaya calisicak yada oturup mac izlicek benle? kahretsin.. not: wastiee'ye beni kirmayip kedimin avatarini kisa bi sureligine kullanimima werdigi icin cok tesekkur ederim..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hayat bu abi gün gelir başka kediler alırsın onlar da yaparlar aynısını üzülme bu kadar[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 senin adına çok üzüldüm. başın sağ olsun :([hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 seni anlayabiliyorum,insanın karnında bi boşluk oluyo sanki.benimde geçende sincabım öldü,boşluğu hala yokluğunu hissediyorum[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ay yazık pekte güzel bişeymiş.İnşallah acısını çabuk unutursun.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 umarım çabuk geçer acısı. geçmiş olsun. :([hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 :([hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Basın sağ olsun. Umarım kedıne olan sevgın sana fazla acı vermez.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Başın sağolsun Mumu... Ama unutmaya bak... Gerçi çok zor oluyor biliyorum ama, hayat böyle. Döngü... geçmiş olsun :([hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 eski, güzel günler. başın sağolsun bu arada. insan bir dostunu kaybetmiş gibi oluyor.. [Bu mesaj dark-dr tarafından 30 July 2003 06:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 ne dostu be eno.. kardesimi kaybettim ben bu sabah.. kardesimdi o canimdi.. suraya ciglik atmak istiyorum atabilinse keske.. hislerimi o tarif eder ancak.. ilhan mansiz gibi hakemlere bagirdigimi dusunun.. aynen oyleyim su anda..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Geçmiş olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 heyt be koca kafalı yumyum.. sen ölücekmiydin o yaşa gelmişmiydin be?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 :( hayvanlara bakmanın en acı yanı.. sanırım çok zor bir duygu :( başın sağolsun.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 maalesef kedi, köpek etc. bakmanin eksisi bu. =( insan baglaninca ayrilmasi zor oluyor. acisini cabuk unutursun umarim.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dextra evet cok kotu bisey.. bi daha yemin ettim kesinlikle ewime hayvan almicam.. dayanamiyorum..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 başın saolsun, kedinin tüm ailesine Allah sabır versin[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 of ne dedim saolun.kediyi bugun elimle gomdum ustunude elimle kapattım yemek yiyemiyodu su icemiyodu nedense 1 gunde hastalandı ve öldü.kader... sabaha kadar cay kasıgıyla su icirmeye calıstım en son kasıgı yaladi ve yattı ole cay kasıgınıda yaptıgım mezarlıgın icine bıraktım. yanıma yatırdım koynumda son nefesini vermis uyandıgımda kas katıydı allah kimseye yasatmasin o aciyi kedi medide beslemeyin bakmayın buyutmein yasarken guzelde olunce hayatınız kararıyo bi kardes gibiydi yani bi farkı yok bi insanın olmesinden kedisi ölmeyen anlayamaz dediim gibi allah gostermesin.mezarını kazarken vurduum her kazma darbesi kalbime vuruldu [Bu mesaj zebani tarafından 30 July 2003 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zebani tarafından 30 July 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Büyük geçmiş olsun Mumu, belki sen beni hatırlamazsın ama ben seni hatırlıyorum (taa SNN zamanlarından Moonglow Rahibi..) Başın sağolsun, umarım acısı çabuk biter, benim de 7 senelik köpeğimi aldığım günden beri o kara gün beni de bulmasın diye düşünür dururum...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundercat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 basin sagolsun cok uzuldum.. bi an kendi kedim icin aynilarini dusundum cok kotu oldum. Allah sabir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Başın saolsun mumu. Ben de canım kadar sevdiğim 2 muhabbet kuşumu kaybetmiştim. Çok ücüzü bir durum hakkaten. "Üzülme", "dert etme" gibi laflar etmeyin lütfen ayrıca. Bir arkadaşınız kardeşini kaybetse, "üzülme, dert etme" diyebilecek miydiniz? Diyemiyecektiniz. Demeyin o zaman.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 başın sağolsun :([hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 hayvan beslemek böyle işte. ölümünü göreceğini biliyosun kesinlikle. bi şekilde hazırlıklı olman lazım. biz de 14 yaşındaki köpeğimizi iğneyle uyutmak zorunda kalmıştık. 3 sene önce falan. hayatımın yarısından fazlası onunla geçmişti. ama hayvan fena yaşlanmıştı. acı çekiyodu. kedini o halde görmemiş olduğuna sevinmelisin bence. fazla uğraşmamış hayvancaaz. ama bence gene de hayvan beslemelisin. çok ararsın kedin olmazsa eskisini ama başka bitane beslersen çabuk atlatırsın. bi de satınalma derim ben. evsiz kediler var etrafta bisürü. misal istanbuldaysan kadıköyde ortadünyaya sor. rexin yanında hemen. onların penceresinde bisürü kedi köpek ilanı vardı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 çok üzüldüm. bilirim acısını, ben de köpeğimi kaybetmiştim. başın sağolsun, inşallah acı çekmeden gitmiştir... :~( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bundan 3-4 yıl önce bi köpeğim vardı.Sonra başka bi aileye vermek zorunda kalmıştık alerji çıkınca bende.Sırf onu başka birisine vermenin acısı bile fazla, hele bide ölseydi baya kötü olurdum heralde.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar