Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim öldü..

Mumu

Öne çıkan mesajlar

evet kedim öldü.. 9 senedir benimle yasayan kendimi bildim bileli benimle ayni ewi paylasan.. ayni kaptan yemek bile yiyebilecek kadar yakin oldugum kedim 9.yasina 8 agustosta giremeden öldü.. bu sabah abim aradi soyledi ewe kostum ve yikildim..

napicam ben?kim ben anahtarla kapiyi acinca kapiya kosup beni karsiliycak?
kim ben oyun oynarken monitorumun tepesine atlayip orda oturup oyunumu izlicek?kuyruguyla oyunuma karisicak?

kim mac izlerken topu yakalamaya calisicak yada oturup mac izlicek benle?

kahretsin..

not: wastiee'ye beni kirmayip kedimin avatarini kisa bi sureligine kullanimima werdigi icin cok tesekkur ederim..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

Başın sağolsun Mumu... Ama unutmaya bak... Gerçi çok zor oluyor biliyorum ama, hayat böyle. Döngü...

geçmiş olsun :([hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ne dostu be eno.. kardesimi kaybettim ben bu sabah..
kardesimdi o canimdi.. suraya ciglik atmak istiyorum atabilinse keske.. hislerimi o tarif eder ancak.. ilhan mansiz gibi hakemlere bagirdigimi dusunun.. aynen oyleyim su anda..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

of ne dedim saolun.kediyi bugun elimle gomdum ustunude elimle kapattım

yemek yiyemiyodu su icemiyodu nedense 1 gunde hastalandı ve öldü.kader...

sabaha kadar cay kasıgıyla su icirmeye calıstım en son kasıgı yaladi ve yattı ole

cay kasıgınıda yaptıgım mezarlıgın icine bıraktım.

yanıma yatırdım koynumda son nefesini vermis uyandıgımda kas katıydı

allah kimseye yasatmasin o aciyi kedi medide beslemeyin bakmayın buyutmein

yasarken guzelde olunce hayatınız kararıyo bi kardes gibiydi yani

bi farkı yok bi insanın olmesinden kedisi ölmeyen anlayamaz dediim gibi

allah gostermesin.mezarını kazarken vurduum her kazma darbesi kalbime
vuruldu

[Bu mesaj zebani tarafından 30 July 2003 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zebani tarafından 30 July 2003 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük geçmiş olsun Mumu, belki sen beni hatırlamazsın ama ben seni hatırlıyorum (taa SNN zamanlarından Moonglow Rahibi..) Başın sağolsun, umarım acısı çabuk biter, benim de 7 senelik köpeğimi aldığım günden beri o kara gün beni de bulmasın diye düşünür dururum...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Başın saolsun mumu. Ben de canım kadar sevdiğim 2 muhabbet kuşumu kaybetmiştim. Çok ücüzü bir durum hakkaten. "Üzülme", "dert etme" gibi laflar etmeyin lütfen ayrıca.

Bir arkadaşınız kardeşini kaybetse, "üzülme, dert etme" diyebilecek miydiniz? Diyemiyecektiniz. Demeyin o zaman.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan beslemek böyle işte. ölümünü göreceğini biliyosun kesinlikle. bi şekilde hazırlıklı olman lazım. biz de 14 yaşındaki köpeğimizi iğneyle uyutmak zorunda kalmıştık. 3 sene önce falan. hayatımın yarısından fazlası onunla geçmişti. ama hayvan fena yaşlanmıştı. acı çekiyodu. kedini o halde görmemiş olduğuna sevinmelisin bence. fazla uğraşmamış hayvancaaz.

ama bence gene de hayvan beslemelisin.
çok ararsın kedin olmazsa eskisini ama başka bitane beslersen çabuk atlatırsın.

bi de satınalma derim ben. evsiz kediler var etrafta bisürü. misal istanbuldaysan kadıköyde ortadünyaya sor. rexin yanında hemen. onların penceresinde bisürü kedi köpek ilanı vardı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...