Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 20.45 Show TV Kaçıranlar izlesin. TV kartı olanlar kaydetsin. Saçma bir film ama izlenmesi lazım[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Çok başarısızı vasıfsız bir film O filme hayatta başarılar diliorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Berbat bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 daha 2 ay olmadı be helvasını yeni yedik :) neresini tutsan elinde kalır filmin, tanıtımlarda bir de "dünyayı sarsan oyunun filmi!" diye kocaman yazmışlar kendimden geçmişim o sırada :-p[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 bence hiç kaydetmeyin boşu boşuna yer kaplar[hline]icq 87154346 Lord British Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bishop_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 sırf şow.tv de yayınlandıgı için izlenmez[hline]Bishop = hayat yok,sex yok,para yok,mutluluk yok,eylence yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Ulan bi ton para verdim zamanında DVD sini aldım güzeldir diye. Gece izleyelim dedik arkadaşlarla bu yaz yemin ederim uyudum. Film çok ama çoook sıkıcı ve saçma sapan ne macera ne birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 bu film dünyayı kurtaran adamdan daha kötü en zından cüneyt arkın komediydi[hline] We who die in battle are born Not for heaven, not for hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 filmin üstünde D&D yazmasa iyi bi film derdim ama üstüne D&D yazıpta bunu yapmak rezillik bence.. Jeremy Irons gibi bi üstünlüğe sahip.. izlemeye değer ama masaüstü oyunlarına benzer birşey beklemeyin daha çok masalsı bi film[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Amerikada çok beğenilmiş hayret frp asıl oralarda yaygın ama adamlar frp özürlümüdür anlamadım hepsi çok güzel falan demiş[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Dikkatimi çekti adamın giydiği zırh Deadric Armor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Amerikada hertür insan war kimin nolduu belli olmuo demekki bilmeyenler veya masalsı halini sevenler cogunluktaymısh[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Jeremy Irons çok b.ktan oynamıştı. -Muhahahaha kötüyüm , çok kötüyüm yaşasııııınnn nihohaha.Ele geçirecem bütün dünyayı ho ho ho . . . Biz arkadaşlarla sinemada gitmiştik o neydi ööle almancadan daha kaba elfçe konuşan ucubeler falan rezalet bi film[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 o büyük ihtimalle jeremy irons ın etkisizliği değil senaryo gereğidir evil mage yapmışlar ben kötüyüm ben kötüyüm olayı.. masalsı işte..[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 "beşinci fireball bataryası, ateeeeşşşşş!!!!!" söz savunmanın :-p[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virus-Satan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Ateri oyunları kesinlikle filmin önünde.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus[DS] ,/off baydı şu arkadaşların çaktırmadan uzaklaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bugün yine varmış film. 20.30 show tvde gösteriyorlar. kaçıranlar izlesin. bu konu da vizyona taşınsın....[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 lol,o filmi izlemek için baya bir hayattan sıkılmış olmak lazım ki böylece film sırasında uyuma,biraz heyecanlı gelsin.. bu arada böyle eski forumların çıkması güzel oluuor,milletin eskii imzaları fln görüyoruz:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Yok başından sonuna kadar bir kez daha izleyemem o filmi... ciddi boş bişey... Konu olarak hırsızların "esasoğlan" olması benim ilgimi filmde tutmuştu o kadar...[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 fantastik bi film işte, rezil bişi o ayrı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Sam, 30 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki: ilk 5.56'lık cübbeyi deldi mi zaten concentration check hakgetire.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 filim dandik ama jeremy ırons bence iyi bir kötü olmuş ondan çok güzel bir fistandantilus olur yada biraz makyajla geçleştirilip 30 gün aç bırakılırsa yaşadığı taktirde raistlinde olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ya o mage hatun için izlenir aslında :D[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 evet o çırak harbi taştı yüzüde bayağı tatlıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 sırf d&d'nin adı yeter diye sonuna kadar izlemiştim. izlemesem de olurmuş.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 altyazılı divx ini mutlaka izleyin. geberirsiniz gülmekten.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar