Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçinizin bilgisayarınızın üzerindeki fantazileri...

Lidriel

Öne çıkan mesajlar

Fişin kabloyu kökten kopardı..
İlk temizliğinden sonra 2 gun modemde sorun varı teknik servis çaırdım kabloda iletişimsizlik varolduğu açıa çıktı..
Sulu bezle bilgisayarı komple sildi, 2 gun makinayı açamadım..

Evde elektronik eşya kalmadı ve hala yok etmeye devam ediyo.. Bizimkinin ihtisası kablolar üzerine, kablolu hiçbişeye 2 metreden fazla yaklaşmamalı...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Sosyal ağlarda paylaş

ben uo da milletle kapışırken annem dur olum ekranında tozunu aliym diye atlayıp ekranı silmişti...bilgisayarı temizlikten uzak tutun abi boşverin..tozlu tozlu kalsın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizimkine söylüyorum bilgisayarla ilgili hiçbirşeyi ellemiyor.
Halıyı,masayı silip gidiyor :)
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 02 Eylül 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kasanın arkasını sırılsıklam bi bezle sileken çarpıldı :D ondan sonra dokunmadı :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2
Karus...............................Karus
Ares................................Ares
6x...................................4x :D
Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin
Dead...............................Alive :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bize gelen temizlikçi ise özellikle benim bilgisayarımın masasını dağıtmakla ünlü bir gün öyle dağıttıki vampire bloodlines playdisc'ini kaybetti. Oyunu 3 gün oynayamamıstım. Sonra nasıl mı buldum iç çamaşır çekmecemden çıkmıştı :D[signature][hline]est sularus oth mithas
----------------------
http://spaces.msn.com/members/uhr-miller/ ">msnspace
Sosyal ağlarda paylaş

bize gelen gündelikçi, bilgisayara bağladıım müzik seti kolonlarından birine gıcık olmuştu heralde, her seferinde düşürüyodu. kasası falan yamuldu. Bi de 1/18 model arabalarımı bi "temizliyodu" ben deliriyodum... haa boğazlı kıyafetlerimin hepsinin boğazlarını yaka gibi katlama huyu da vardı...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Eylül 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bizim temizlikçide manyak :(
Ne zmn o gelse müzik setinde bi tuaflık oluo.Ya kablosu çıkıyor,ya cdliği sonuna kdr açılmıs oluo,bi yerinde mutlaka bi tuaflık oluo :(
Temizlikçilere ÖLÜÜÜM!!
Nefret ediorum ya odamada hiç bi eşyayı bulamıorum...ühüh...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

ehu bizim temizlikçiyi fena korkutmuştum
bilgisayarın gelip silme bahanesiyle oradan buradan kablo çıkartıyordu
fişi de bayağı komplex bişi yanında diğer kablolarda var - ethernet, hoparlör vs.vs...
ayağı takılmıştı kabloya fişten çıkmıştı bende pc ye dokunmasını önlemek için:
aha işte bozdun dedim
bayağı bir dedirgin oldu
fişi taktım sonra dedimki
tamam tamir ettim
bidaha pcnin yanına yaklaşamadı :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

bizim temizlikçini elinden bilgisayarı zor kurtardık. laptop benim masada sarjdaydı. teimzlikçide cam silecekmiş. oyu yetediği için sandayelyenin ustune bilgisayarı koymus. tam ostune basıp çıkacaktıki odaya girdim. napyosun dedim. boyum yetmedi bassıo cıkacam dedi. ben de bilgisayara cıkalar mı i misin sen dedim.meger bilgisayarı klasör zannetmiş de klasörden nie kablo cıkıyo ona anlam verememiş. o gunden sonra bilgisayarı dolabıma koyuyom...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 02 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
Ya bizim temizlikçide manyak :(
Ne zmn o gelse müzik setinde bi tuaflık oluo.Ya kablosu çıkıyor,ya cdliği sonuna kdr açılmıs oluo,bi yerinde mutlaka bi tuaflık oluo :(
Temizlikçilere ÖLÜÜÜM!!
Nefret ediorum ya odamada hiç bi eşyayı bulamıorum...ühüh...

Senin , benim yetiştiğimiz ortamlarda yetişmiyor onlar . Çoğu okumadıkları için temizlikçi oluyorlar . Ayıp .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evde temizliği annem yapıyo saolsun.bi de alerjim olduğu için sık sık temizlik oluyo odamda.çok kötü bi huyu var.bilgisayarın etrafındaki çoğu şeyi atıyo çöpe.ona göree gereksizmiş ondan atıyomuş.delirtiyo beni bazen.kabloları falan da siliyo.onları niye siliyosa artık çözemedim.

ehuee bi de temizlikçi deyince aklıma geliyo hep bu:

bi temizlikçi geliyodu.kadının bilgisyarla pek alakası yoktu gerçi ama kuşa karşı bi gıcığı vardı heralde.kadın bizim muhabbet kuşunu evden kaçırdı nasıl yaptı bilmiyorum.anlattıklarına göre kuş bunu görünce karşısında bağırarak balkondan kaçmış.bi daha da geri dönmedi.sonrada kadının depremde evi yıkıldı.öldü.allah rahmet eylesin.(kuşun gazabına mı uğradı ne)[signature][hline]couple of dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...