Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Fişin kabloyu kökten kopardı.. İlk temizliğinden sonra 2 gun modemde sorun varı teknik servis çaırdım kabloda iletişimsizlik varolduğu açıa çıktı.. Sulu bezle bilgisayarı komple sildi, 2 gun makinayı açamadım.. Evde elektronik eşya kalmadı ve hala yok etmeye devam ediyo.. Bizimkinin ihtisası kablolar üzerine, kablolu hiçbişeye 2 metreden fazla yaklaşmamalı...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Evet öyle manyaklar çıkıyor arada bizimki kırdıklarını ortadan yok ediyordu. Bir hafta arıyorduk fln.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben uo da milletle kapışırken annem dur olum ekranında tozunu aliym diye atlayıp ekranı silmişti...bilgisayarı temizlikten uzak tutun abi boşverin..tozlu tozlu kalsın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kesinlikle dogru; hatta temizlik günlerinde bilgisayrı acmayın bile[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Onlar öyle para kazanıyor. Saygı duyun.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 işlerine bişe demedikki kabloları kopartmasınlar yeter[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bizimkini babam bir korkuttu odasına bile çekinerek giriyor kadın eskiden mouse'u çekip koparmıştı ;p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Valla bizimkine söylüyorum bilgisayarla ilgili hiçbirşeyi ellemiyor. Halıyı,masayı silip gidiyor :) [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 02 Eylül 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kasanın arkasını sırılsıklam bi bezle sileken çarpıldı :D ondan sonra dokunmadı :D[signature][hline]Metakuso.........................Metakuso2 Karus...............................Karus Ares................................Ares 6x...................................4x :D Hala Sorcerer:D.................Rogue - Assasin Dead...............................Alive :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bizimki temizlerken fişi aniden çıkarmıştı bilgisayar kısadevre yapmıştı bilmemne kartı yanmıştı işte:D Uzak tutmak lazım bunları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bize gelen temizlikçi ise özellikle benim bilgisayarımın masasını dağıtmakla ünlü bir gün öyle dağıttıki vampire bloodlines playdisc'ini kaybetti. Oyunu 3 gün oynayamamıstım. Sonra nasıl mı buldum iç çamaşır çekmecemden çıkmıştı :D[signature][hline]est sularus oth mithas ---------------------- http://spaces.msn.com/members/uhr-miller/ ">msnspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bize gelen gündelikçi, bilgisayara bağladıım müzik seti kolonlarından birine gıcık olmuştu heralde, her seferinde düşürüyodu. kasası falan yamuldu. Bi de 1/18 model arabalarımı bi "temizliyodu" ben deliriyodum... haa boğazlı kıyafetlerimin hepsinin boğazlarını yaka gibi katlama huyu da vardı...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 02 Eylül 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hehuhe. Bizimki soruyo. Şurayı söyle silsem olurmu v.s. :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bizimki iyi ya baya hemde... utanmasa açıp forumlara gircek.. cyborg mübarek 4 4'lük :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Ya bizim temizlikçide manyak :( Ne zmn o gelse müzik setinde bi tuaflık oluo.Ya kablosu çıkıyor,ya cdliği sonuna kdr açılmıs oluo,bi yerinde mutlaka bi tuaflık oluo :( Temizlikçilere ÖLÜÜÜM!! Nefret ediorum ya odamada hiç bi eşyayı bulamıorum...ühüh...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ehu bizim temizlikçiyi fena korkutmuştum bilgisayarın gelip silme bahanesiyle oradan buradan kablo çıkartıyordu fişi de bayağı komplex bişi yanında diğer kablolarda var - ethernet, hoparlör vs.vs... ayağı takılmıştı kabloya fişten çıkmıştı bende pc ye dokunmasını önlemek için: aha işte bozdun dedim bayağı bir dedirgin oldu fişi taktım sonra dedimki tamam tamir ettim bidaha pcnin yanına yaklaşamadı :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizim temizlikçini elinden bilgisayarı zor kurtardık. laptop benim masada sarjdaydı. teimzlikçide cam silecekmiş. oyu yetediği için sandayelyenin ustune bilgisayarı koymus. tam ostune basıp çıkacaktıki odaya girdim. napyosun dedim. boyum yetmedi bassıo cıkacam dedi. ben de bilgisayara cıkalar mı i misin sen dedim.meger bilgisayarı klasör zannetmiş de klasörden nie kablo cıkıyo ona anlam verememiş. o gunden sonra bilgisayarı dolabıma koyuyom...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 geçen senede böyle bi aşlık açılmıştı:D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bizimki odayı temizlerken winamp'de playlist yapıyor . Saygı duyuyorum .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Horrible, 02 Eylül 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Ya bizim temizlikçide manyak :( Ne zmn o gelse müzik setinde bi tuaflık oluo.Ya kablosu çıkıyor,ya cdliği sonuna kdr açılmıs oluo,bi yerinde mutlaka bi tuaflık oluo :( Temizlikçilere ÖLÜÜÜM!! Nefret ediorum ya odamada hiç bi eşyayı bulamıorum...ühüh... Senin , benim yetiştiğimiz ortamlarda yetişmiyor onlar . Çoğu okumadıkları için temizlikçi oluyorlar . Ayıp .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bizim evde temizliği annem yapıyo saolsun.bi de alerjim olduğu için sık sık temizlik oluyo odamda.çok kötü bi huyu var.bilgisayarın etrafındaki çoğu şeyi atıyo çöpe.ona göree gereksizmiş ondan atıyomuş.delirtiyo beni bazen.kabloları falan da siliyo.onları niye siliyosa artık çözemedim. ehuee bi de temizlikçi deyince aklıma geliyo hep bu: bi temizlikçi geliyodu.kadının bilgisyarla pek alakası yoktu gerçi ama kuşa karşı bi gıcığı vardı heralde.kadın bizim muhabbet kuşunu evden kaçırdı nasıl yaptı bilmiyorum.anlattıklarına göre kuş bunu görünce karşısında bağırarak balkondan kaçmış.bi daha da geri dönmedi.sonrada kadının depremde evi yıkıldı.öldü.allah rahmet eylesin.(kuşun gazabına mı uğradı ne)[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Iıı? Ders çıkarılacak bir hikaye sanırım?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Metakuso, 02 Eylül 2005 17:49 tarihinde demiş ki: kasanın arkasını sırılsıklam bi bezle sileken çarpıldı :D ondan sonra dokunmadı :D Ahahah en iyisi buymus.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Ya Birakin Millet Rahat Rahat Fantazilerini Falan Yapsin Ne Kurcaliyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kendi temizliğinizi kendiniz yapın :) Kadın pc'nin nasıl temizleneceğini bilse zaten temizlikçi olmaz.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar