Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitmek daha doğru sanırsam...

Dagger

Öne çıkan mesajlar

Buraya geldiğimde burası Uo'ydu... Bi kaç mmorpg falan geldi güzel oldu falan filan... Ama eski tadı da kaçtı gerçekten.
konu dışı=kişisel olduğu günler daha güzeldi... Neyse uzatmayacağım ben de gidiyorum. Belki bi gün şu edebiyat bölümü falan açılırsa pati de olup da bende olmayan şiirlerimi copy/paste yapmak için girerim) Teşekkür etmem gereken bi kaç kişi var ancak zaten onlar kendini bilir.

(P.S. Bu gidişlerin tek çözümü dinazorlar.paticik.com açılıp sadece eski ve eski olmasa da eskilerin kafasında üyelerin bi invitation sistemiyle üye olabilmesidir zannımca.)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]

[Bu mesaj Dagger tarafından 24 Eylül 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gitmek anlamsız pasif kalmak daha doğru bence.
Ben buraya elveda diyemedim.Ama artık eskisi kadar sık yorum yapmıyorum.Yapmamda bundan sonra.

Dagger hoşçakal.Herşey düzelir umarım.

dinazorlar.paticik.com
hmmm =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne iş yav, eskiler hep "Biz büyüdük ve kirlendi dünya" havasındalar.
Eskiyi görmedim ama ne diyeyim, dünya böyle, pati de aynı kalacak değil, iyi ya da kötü değişecektir elbet. Eskilerin yapması gereken kaçmak değil sevdikleri düzeni yeni gelenlere de aşılamaktır.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation.
The world will have to deal with us. "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 24 Eylül 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
Ne iş yav, eskiler hep "Biz büyüdük ve kirlendi dünya" havasındalar.
Eskiyi görmedim ama ne diyeyim, dünya böyle, pati de aynı kalacak değil, iyi ya da kötü değişecektir elbet. Eskilerin yapması gereken kaçmak değil sevdikleri düzeni yeni gelenlere de aşılamaktır.

öyle bir hava yok ki.Aslında 2 sene önce yapılması gereken bugun yapılıyor.
Düzenin değişmesi için herşey yapıldı en basitinden "fakelere cevap vermeyelım" dendi
İnatla fake açıldı inatla cevap verildi.
Eğlence bi yere kadar.
Eskiden daha sağlam konular konuşulur en fazla 2 topicle biterdi.
Şimdi 20 tane G.Özçelik topici var.
neyse artık tartışmak manasız.
Giden gidiyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bayadır yazı yazmıyom girip arada sırada okuyom felan wow için giriyorum sadece yada donanım yazılım için işimi görsün diye.
sadece işimi görümem için giriyorum patiye yani.
eskisi gibi geyik yapmakmış. sabahlayıp milletle muhabbet etmekmiş geçti o dönemler. tadı kalmadı. bi sürü adam kendini bi bok zannetmeye başladı ve tadını bozdu ortamın sadece o.
eskiler yeni gelenlere kuralları öğretemedi sorun ordaydı. emaleth terlik fırlatmadı kafalarına felan. bizim zamanımızda kafasında terlik izi olmayan pati olmazdı şimdi öylemi.
c u later[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

lan dugur deli misin sen?
bak bana günde 80 post atan insana bak.
Haftada attığım post sayısına bak.
Soğudum bende ama bırakıyor muyum?
Asla..
Bazı şeylere boyun eğersek,veya ortama adaptasyon sağlamazsak bizim soyumuz çürür..
Bknz: lise 2 biyoloji..
Gitmiosun..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

sendemi be dagger..off yaa böyle eski adamlar gidince..bi hoş oluyom.yav şurda şubata kadar daha takılın bea..şubattan sonra hep beraber. 15 ay girmeyek..(ben şubatta askerımde :D )[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli baba bende veda ettim ama durumlar değişti biraz daha takıldık. Pazartesi gününden sonra abbas yolcu bende artık istesemde yokum ogunden sonra. En güzelini yaptın ;)

Not : Ulan ben bi veda ettim arkamdan herkes gitmeye başladı hayırdır :)[signature][hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

dinazorlar.paticik.com istiyoruz, 11/18/01 den sonraki üyeleri de istemiyoruz pls.

ok?

senin de yolun açık olsun, büyük bir yaprak dökümünün bir başka halkası.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

güle güle..inşallah uğrarsın bir gün tekrar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 24 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
her forumda vardır bu ben 2001den beri offspring forumundaydım bana da 99lular 97liler çok bozuldu gidiyorum derlerdi ah ah eski günler derlerdi sevmiyorum bunu diyenleri samimi de bulmuyorum banane

genelleme yapmaaak kötü birşeydiiiiiiiiiiiiiiir.

offspring froumalrını bilmiyorum ama gercekten eski paticik şimdikinden çok farklıydı.ap ayrıydı,alakası yoktu.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...