Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Evet turklerin efsanesi kürşad =) ya keşke daha fazla emir olanağımız olsa
[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Haziran 2005 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

arthur nasıl aldın oynu kredı kartıylamı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 01 Temmuz 2005 10:22 tarihinde demiş ki:
arthur nasıl aldın oynu kredı kartıylamı

evet siteden oyunu download edioz ondan sora buy kısmından kredi kartı ile direk seriali alıyoruz sonra seriali oyuna girip oyunun full'e dönmesini bekliyoruz yalnız internet gerekli normal aktivasyon için diğer bi aktivasyon çeşidi internet bağlantısı olmayanlar için manula activatio kısmından makinanın hash'ini alıyoruz internette bi adrese serial key'imizler beraber cp ediyoruz ayrıntıları zaten forumda bulabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

:)) uber bir archer olmuşum bea, 4.4 lük bir vuruş yapmışım ki heyyt :P

eksiklerine rağmen oyun baya sarıyor; bir tasarımcı bulabilirlerse çok güzel olur.. bu arada Nosfe, saolasın hiç duymamıştım bu oyunu.

ek: 9 kişilik bir grup kurmamızı isteyen görevi yapabilen var mı lvl 6 ya kadar? bir adam bile alamadım :) 3 grup pirate avlıyoruz oyun bitiyor :))

[Bu mesaj odchu tarafından 02 Temmuz 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dha fazla reklama ıhtıyacları var[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

valla satın aldım level 40lara geldim... sardı oyun... editorude indirip oyunu türkçeye çevirmeye başladım... grafikten ve kodlamadan anlayan arkadaşlar bence yeni modlar yapsın...Türk modları tabiki... yabancılar sürekli MOD çıkarıor... yok japon modu yok haçlı modu yok roma modu falan filan... katkıda bulunmalıyız...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim elemanlarım çok dandik, savaşlarda hemen ölüveriyorlar. Arenada tozu dumana katıyorum ama meydan savaşına gelince hızlı davranıp düşman askerlerinin yarısını tek başıma öldürmediğim zaman temiz bi wipe yiyorum. Var mıdır bu işin benim aklıma gelmeyen bi inceliği?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...