Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şu anda Svadyalıların tüm kaleleri, şehirleri elimde. 1 tanede svadyalı esirim var. ben şimdi bu lordları nasıl ikna edicem bana geçmeleri için? daha önce kabul etmeyenlerden bahsediyorum tabii. savaşsak yensem ya kaçıyorlar ya da yine esir alabiliyorum değişen bişey yok anlamadım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 king ragnarla aram mükemmelken fethettiğim kaleyi vermedi bana ibiş. YEMİNİMİ BOZDUM HÜLEYN BU KALE BENİMDİR!1! dedim atar yaptım. düşman olduk, sonra moralim bozuldu adama haksızlık ettiğimi düşündüm ve alt f4. fekat realistic seçmiştim ve kaydoldu herşey. çok üzgünüm dostlarım //.-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 neyse svadya krallığını çökertip tahta issolayı geçirdim sonunda :) bişey merak ediyorum köylere yaptığımız değirmen, Prosperity'i %5 arttırıyor diyor. bunun bize katkısı acaba daha mı yüksek vergi vericekler yaparsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Xenocide said: neyse svadya krallığını çökertip tahta issolayı geçirdim sonunda :) bişey merak ediyorum köylere yaptığımız değirmen, Prosperity'i %5 arttırıyor diyor. bunun bize katkısı acaba daha mı yüksek vergi vericekler yaparsam? Evet ama maliyeti çıkarmyor diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Buyse said: hilesiz de beceremedim gözüm yüksekte kalabalık ordulara daldım motor ettiler asdvas. hilesiz başlarım ama çok bayacak. combat sistemi güzel evet ama harita yönetimi çok kötü oyunun. mesela senin köyünü kaleni kuşatıyor adam haritanın öbür ucundan koşup geliyorsun kurtarmaya. ilk medieval total war'a benzese süper olur. ayrıca bina upgradeleri yok denecek kadar az. işte daha iyi ya, adamlar gerçeğe daha yakın bir mantıkta yapmaya çalışmışlar. yani öyle sağı solu fethetmeye kalkmadan önce ona göre tedbirini al diyor. gerekirse kaleni koruyacak adamları yetiştirmeden fazla uzaklaşmayacan, bunun içinde belli bir para birikmiş olmaslı lazım tabi. kısacası adamlar sanki mmo bir oyun kasıyormuş gibi zamanla tadını yavaş yavaş alacağın bir oyun yapmışlar. şu an lvl 19 oldu karakterim halen vasallık falan yok, ticaret ve şehir questleri ile ilgileniyorum. arada banditler falan çıkarsa onları alıyorum aşağı. denk gelirse turnuvalara katılıyorum. acelem yok kasmıyorum yani, böyle daha çok zevki çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tamam da bi köyüm yuvam olsun onu geliştireyim istiyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 valla az köyü geliştirmek güzel ya getirisi olsun olmasın zevkli olur ordan gelmezse gidersin bi köy yağmalarsın direk 2bin felan geliyo zaten çelez köyü muhtarıım bi dahaki seçimlerde de inşallah beni seçerler askdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Xenocide said: neyse svadya krallığını çökertip tahta issolayı geçirdim sonunda :) bişey merak ediyorum köylere yaptığımız değirmen, Prosperity'i %5 arttırıyor diyor. bunun bize katkısı acaba daha mı yüksek vergi vericekler yaparsam? Peki İssolla tahta geçince rebelden normal bir devlete dondu mu topraklar yoksa hala gri mi.Artı ne geçiricen ya otursunlar ağlasınlar sana bi faydaları yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bağımsız rebel iken gri renklisin eğer varisi alırsan yanına kırmızıya dönüşüyorsun, isyan başarılı olur krallığı çökertirsen normal svadyalı haline geliyorsun, esaretindeki svadya krallarıda serbest kalıyor ve görevlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar :) yanlız bi sorun olmuştu bende tırstım biraz oyüzden, Lord Montewar'ı esir almıştım savaş bitmeden ve şehrimin hapishanesine koymuştum. isyan başarılı oldu, yanımdaki esir serbest kaldı fakat montewar hala şehirde duruyordu. 2-3 gün sonra 2000 dinarmı ne teklif etti svadya verdim :D kendi krallığım bana teklif getiriyor haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Letsgetthesunshine said: Xenocide said: neyse svadya krallığını çökertip tahta issolayı geçirdim sonunda :) bişey merak ediyorum köylere yaptığımız değirmen, Prosperity'i %5 arttırıyor diyor. bunun bize katkısı acaba daha mı yüksek vergi vericekler yaparsam? Peki İssolla tahta geçince rebelden normal bir devlete dondu mu topraklar yoksa hala gri mi.Artı ne geçiricen ya otursunlar ağlasınlar sana bi faydaları yok ki. şimdi bildiğim kadarıyla isolla yada başka bir taht varisi ile isyana kalkıp bir yerleri ele geçirince, bahsi geçen şahıs soruyor şu şehri kime vereyim, bu köy kimin olsun diye. böylelikle iyi yerdeki bir kaleyi yada büyük şehirlerden birini kendine alabilmen garanti oluyor. ama abartmamak koşuluyla mümkün olarak adaletli dağıtmak lazım alınan yerleri isyancı diğr lordlar arasında. bütün heryeri kendine almaya kalkarsan diğer lordlar haliyle "biraz" rahatsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Letsgetthesunshine said: Peki İssolla tahta geçince rebelden normal bir devlete dondu mu topraklar yoksa hala gri mi.Artı ne geçiricen ya otursunlar ağlasınlar sana bi faydaları yok ki. evet dönüyor. vay vicdansız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nedir son durum hangi mod en iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yeni çıkacak multiplay eklentisinde savaşlarda formasyon olayını ve tekli oyuncu modda daha gelişmiş bir diplomasi ekliceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 @Sam öyle abi donlarını bile alıcam utanmasamda alamıyorum işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ordumda çok süvari olması avantajmıdır meydan savaşında ? yoksa bi dezavantajı varmı ? birazda okçu aldım bazen kale kuşatmak için felan ama çoğunluk atlı askerden oluşuyor. 60 kişiyiz 30 u süvari 10 tanesi piyade 20 taneside okçudur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 meydan savaşında süvariler üzer de kale kuşatırken o kadar iyi değiller. bende sadece companionlara at veriyorum. geri kalan ordunun %90ı piyadelerden oluşuyo sdf atlılarla düşmana sağdan soldan dalıyoruz follow me komutu ile sdf. düşman bizim asıl orduya yanaşana kadar %70 falan kayıp veriyo ardından f3 spamliyorum ve çok az bi kayıpla savaş benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Suvariler cidden meydan savaşında yönetir. Eğer süvari süvari ise ve adamlarda lance yoksa okçu süvari alır. Lance girerse işin içine sakat o da ayrı bi konu tabi. Piyadelerde hired blade abi adamlar ölüm makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bi kale ele geçirdim kimse yardım etmeden ve kraldn bana vermesini talep ettim. verirmiki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 verdi ama kötü bişeymiş galiba ordunun bi kısmını bırakıcam ama bu sefer ben rezil gibi kalıcam ortada 5 10 kişide bırakılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 boşta lord varsa kale bekleyen ona verio. sana da verebilir de çok fazla kale almayın dert. biri saldırır kaleye sizin ülkenin orduları mal mal yanında dolaşır gelip yardım etmez kaleye deli olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kalenin köyler gibi bi getirisi yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sade hapishane kuruosun başka bişeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Eeht said: nedir son durum hangi mod en iyi ? senin zevkine bağlı mod olayı biraz da. mesela eagle and the radiant cross ta tüfekli birimler vardı sanırım. starwarslısını bile yapmışlar ama denemedim, iyi gözükmüyordu. rise of khergits modunda çok farklı ekipmanlar var ama oyunun temel dengeleri daha farklı abartılı bir ortam var dinamikler ve ekipmanlar açısından. onun haricinde lords and realms ve 1257 AD modları var. bu iki modda genelde sistem native ile aynı, ortaçağ teması üzerine sadece ekipmanlar, atlar, bannerlar sesler falan farklı biraz. turnuvalarda tahta kılıç yerine kendi ekipmanını falan kullanabiliyorsun. kingdom of heaven filmindeki ekipmanlar falan eklenmiş. 1-2 tane yeni npc vardı bi tanesinde. bunların hepsini denememe rağmen native de devam ediyorum. grafik enhancement pack yükledim, bir iki ekipman modu yükledim. öyle takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 native expansion kurmuştum, yeni karakter açmış sakin sakin oynuyodum. sonra bugün sıkıldığımı farkettim, ilk female chaırmı açıp bastım şifreyi bastım şifreyi. krallığımı kurdum şimdi, bi tane de lord çektim yanıma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sunu diyim kalenin 1 tek guzel ozelligi war max seviyedeki adamlar stoklamak ben genelde ordumun yarisini hep egitimde adam olarak tuutyodum kalani iste recruitler felan bu sayede kayip versemde(ki recruitler beles gibi) surekli bu training olayinda xp geliyor ve level atliyolar bende efsane bi yenilgi alirsam direk kaleme donup adam fulleyip saldiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar