Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Daha önce demosunu oynamiştim ama bu kadar gelişmemişti grafikler [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 11:22 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 oyun hala bitmiş değil zaten versiyon 0.808 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Oyunun kendisi beni baymıştı bende netten modlar indirmiştim,çok güzel modlar mevcut,herkese tavsiye ederim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Almıştım zamanında oyunun kendisi belli zaman sonra bayıyor ama çok yaratıcı mod'lar yapanlar var.. En son yaratıklı büyülü falan yapılıyordu bi tane ne oldu bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 tavsiye ederim zevklidir bayaa. en son turnuva alanları flnda yenilenmişti daha hoş olmuştu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Baydı mı modları oynattırıyor, alınası bir oyun direk. Verilen parayı hak ediyor betasıyla bile. Star Wars modu bile yapmışlardı valla, en son flintlocklu tüfekli bir modu için baya bir oynamıştım ehe. Pediyodik olarak kurup oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 zamanında para verip almıştım cd keyi parayla . ne oldu bu oyun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 0.808 çıktı hala geliştiriliyor. gayet güzel ben oynuyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu akşam bu oyunu satın almayı düşünüyorum. gerçekten çok keyifli bir oyun. bu arada kredi kartı bahanesini lütfen bırakın, ödeme şeklinin bir çok farklı yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 2 yıl geçmiş :D ben yeni görüyorum duyuyorum bu oyunu bi bakam begenirsem bende almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bi süredir oynuyorum ve acayip sardı:) Süper bi oyun(ve 70 küsür mb lık bi oyun için cidden aşmış diyebiliriz=) The Last Days diye bi mod var, Middle Earth üzerinde oynanıyo. Irk seçme filan var insan,elf,ork filan... Onu yükledim oynuycam, söylediklerine göre bir yandan da Lord Of The Rings teki senaryo ilerliyomuş , yani doğru zamanda doğru yerde bulunursanız büyük savaşlara girme imkanınız varmış. Şimdi onların hiçbirini kaçırmamak için oyun takvimi arıyorum yani hangi savaş ne zaman nerde olucak diye:) Bilen birisi varmı? (Bu arada güzel mod bilen varsa kısaca tanıtsın pls iyi olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bu oyun savaş sırasında kitleniyor, her haltı kapadım grafik ses vs. hala aynı sorun. Help agas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mount and blade o_O çok güzeldir hatta bir modunda model yapıyordum nitekim tonlarca modu mevcuttur, modlarını inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bende başladım tekrar mplayer olabilse keşke de kapışsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 site gg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 sorun yok sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 10$ değil miydi bu? 22$ olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 betadayken 10 dolardı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: Soru-9) Oyunun fiyati neden devamli degisiyor? Yanit: Mount&Blade, gelistirme asamasinda olan bir oyundur. Satin aldiginiz serial key, gelistirme surumlerinde oldugu gibi oyunun son surumunde de gecerli olacaktir. Ancak oyunu erken asamalarda satin alirsaniz, 29$ civarinda olacagi tahmin edilen tam surum fiyatindan cok daha dusuk bir fiyata alabilir, satin aldiktan sonra cikarilan tum surumleri ucretsiz olarak indirip kurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yeni versiyon cikmiş.screenlerine falan bakıyordumda, geliştirilse aslinda daha buyuk grup tarafindan cok super oyun olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ss lere baktımda pek bir fark yok gibi ben 1 yıl once felan oynamıştım sanırım ozamandan beri yeni quest ler felan eklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Oyunu yapan bu çifti ileride büyük bir firma kapar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 mount & blade 2 çıkarsa bundan 3-4 sene sonra o zaman şükela olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zamanında satın almıştım bunu. arasıra canım sıkıldığında combat için açıyorum eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şu kale kuşatma işini bi beceremedim ben yav gidiyorum düşman kalesine sneak into town falan diyorum..guardları öldürüyorum direk şehirden atıyo..guard öldürmessem onlar beni öldürüyo falan.. naapmam lazım? nası yapmam lazım? bilen duyan varsa bi el atıverin plx (:DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar