Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Shaman's Real Origin - Hoşuma gitti buraya açayım dedim.

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Orijinal post -> http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-shaman-en&t=36593&p=1&tmp=1#post36593

said:

It has come to my attention that most people using a shaman don't really know that Shamans existed before Blizzard used them. This will also stop some whiners who accuse Blizzard for giving Shamans some of the greatest skills. These are the results of my research.

Shamanism is probalby the most ancient art in the world since it is estimated that it existed atleast 10.000 years ago, according to ancient drawings found in caves and other sources. It is more like a philosophy than a religion which still exists in the modern world in all the condinents (can be found in Central Asia, America, Australia and Africa) but one would more likely find it in North America where Shamanism was born and practiced by many Native Americans who still survive. Suprisingly the Shamanistic art can be found practiced in it's original form by Sberians.

Shamanism is an art that concentrates on magnifying the Mind and the Material aswell as surpassing the limitations of the visual world and it is mainly practiced for healing purposes (and so the Shaman gets his Healing abilities). The word "Shaman",when translated, means "the One who knows". The Shaman is either male or female, he exists in every tribe (In this case the Horde) and he is the Doctor, advisor and spiritual guide of the tribe. Except from healing and advising the tribal members, the shaman has even more abilities he can perform (Like tanking sometimes in the Game).

A Shaman can communicate with the spirits of the ancestors (so Blizzard gave the ability of Ressurection), see the near future (Far Sight ability can classify as this), predict and manipulate the weather (Lightning Shield and Lightning Bolt for example), walk on the winds (Blizzard changed it to Walk on Water), enter different dimensions traveling astrically and walk between worlds(Astral Recall is a fine example). A shaman can also take the form of an animal (Druids have that so they simply gave Ghost wolf to the Shaman), he is an expert in astrology and the use of Herbs (All classes can become Herbalists/Alchemists in this case) and he is in complete harmony with Nature (Thus Shamans get their Elemental Shocks in combination with manipulating the weather).

According with the beliefs of Shamans, for each man alive there is a spirit Guardian and Guide who appears to the to the man in the form of an animal. These Spirits are known as Animalguides. Each animal has it's own talents and abilities which respond to the animals nature (A bear spirit would be strong and fierce), the things the man has to be taught by it,aswell as with the mans own abilities and talents.

Animalguides are something like guardian angels! So this is all i had to say. Hope that you find it usefull and also make the whiners stop saying Blizzards favors Shamans and gives them cool abilities. As it seems Shamans had they abilities long before Blizzard added them to the game.
[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman aslında shocksız olmalıydı.
Totemli,ruhlara hukmeden [onların gucunu ıcınde kullanabılen]
ve Yaratık çıkaran tipler olmalıydı ghost wolf misali.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Eylül 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Ayrıca Allah nerflemiş shamanları 1 tane bilem kalmadı ortalıkta herkes yeni char açmış :)

rofl

şamanlar wc3'teki şaman gibi olacaktı işte, heal, buff, nuke yeterliydi. hadi maili de geçtim kalkan nedir? madem caster-oriented hybrid denmiş, ne bu armora ne de bu kadar melee hedelerine ihtiyacı var..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Melee'lerine lafım yok benim, ama fazla defansive olarak fazla guclu bi class bencede heal kalsın mail'la shield gitsin fist+main hand weapon gelsin.

Sonucta bu adamlar orc bu adamlar tauren tabiki melee yapıcaklar LOK TAR diye dalıcaklar yoksa ne manası var.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna başladım Nerf Shamans oyunu bıraktık hala Nerf Shamans ne zamanım /whine moddan çıkcaksınz bilmiorum artık classınızla oynamayı örenceğinize nerf nerf die aglarsınz.mail giymesininde sebebi paladine Plate vermişler karşı classada iyi bi armor giyen bi hybrid class olsun Shamana Mail verek demişler işte bi bakıma denge sağlamaya çalışmışlar.kalkanıda bırakda kullanak zaten shamanın armorunun yüzde 50 si kalkandan gelio.[signature][hline]Shippy
Sosyal ağlarda paylaş

valla shaman tartışmasına yepyeni bir boyut!! helal olsun, ne diyim :)

"The Priest's Real Origin" diye bir guide da ben hazırlıyorum hemen. Tanrıların seçilmişleri olduğunu, yeri geldiğinde peygamber olarak dünyaya geldiklerini anlatırım(tüm horde beni peygamber bellesin yeter zaten). Ona göre mucizeler verir artık blizzard amca da :) ne biliyim "Pray of Mass Destruction" tarzı bir şehri yokeden felaket gibi...[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Shamanda neden mail var, neden shield var diyen arkadaşlar hiç düşündümü? Hayır bunu laf sokmak için söylemiyorum ciddi anlamda lafınızı etmeden düşündünüz mü? 5 kişilik standart bir party nedir; Shaman / Warrior / Priest / Mage / Rogue Tabiiki dmg dealer olarak yerine göre rogue / mage / hunter / warlock degişebilir. Paladin ve warriorun mininum ama minimum 6.5 k armorları olsun ki benim 5.6 k mail giyiyorum.Paladinin armor aurasını saymıyorum.Birçok yerde 4 tane mob beklıyo olabiliyo ınstancelarda( Sap / Sheep) 2 mob kaldı onlar ne olucak rogue mu tutucak 1.5 k armoruyla? Onuda geçtim warrior öldü kim tanklıcak mobu? Alliance tarafında paladinın warriordan bile fazla armoru varken, horde tarafında off tank olarak 2 h ile shaman mı mob tanklıcak 2-2.5k armoru ile? bence shield kullanmaması en büyük saçmalık olurdu.[signature][hline]Onlar kazanılması imkansız bir savaşa girmişlerdi, çünkü dogaya karşı savaşıyorlardı.
"Storm Earth and Fire" ftw Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu shamanlar neden bole kendilerini savunuo hala anlamis deilim tamam pve sebebini anladim shield in ama gel gor ki pvp si de uber shamanin pala 2h ile dmg mi wuruo hayir peki shammy ne yapio windfury proc luo alio basini gidio 1 shock caster silenced 1 shock kite yalan 1 shock hide yalan yani abi allahaskina yeter artik blizz shaman i biraz daha bufflasa basimiza allah olcak yani o kadar can sikici 1 hadise o yuzden ben sikildim shaman sole shaman bole tartismalarindan gereksiz yani ama cok saglam 1 nurff gelmez oda 1 gercek
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaa yeter yani ya shamanı bi allah yapmamışlardı o da oldu (tovbe tovbe) abi siz nası oynuonuz bu oyunu yaw pvp si supermim sizin dediginiz shamanda 1100 earth shock atıo sizin dediginiz shaman aynı anda 2H kullanıo sizin dediginiz shaman ın ns si war sizin dediginiz shamanın... ulan bu shamanın kac talent puanı war be agır olun biraz 3 shaman goruonuz biri ns yapıo biri elemental biri melee sonra gelip dionuz shamanda o war bu war walla offical forumda yazında bunu size nereleriyle guluo adamlar sonuna kadar katılıom learn to play ur class noob
edit : WC3 den ornek werenlere WC3 deki shaman için spirit lodge dan cıkan elemanı deil far seer ı werin o zaman da bi eşitlik olsun
[signature][hline]Your blood is my water

[Bu mesaj Bloodthirst tarafından 15 Eylül 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...