Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Bir salavat getirir ve etrafindaki buzlar erir. (bakiniz Cüneyt ArkIn). Duvarda asildigi yerden iner Faerdunun boynunu arkadan kirar.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 O imza düzmece. Imzandaki gibi bir yazi yok..[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 *!Estel tam galibiyetinden eminken içeri bir anda gerçek Faerdun ve klonları girer,hepsi de kahkaha atarak Esteli ışın kılıcı ızgara yaparlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Estelin bir anda maskesi düser ve Faerdunun manitasi oldugu ortaya çikar. Estel ise assagidaki bir samsite tan füzeleri coktan faerdunun gemisine nisan alip ates edip gemiyi düsürmüstür.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 *!Faerdun hiç üzülmez,manitasının da klonlari gelir gülüp eğlenirler,zaten sam siteden çıkan füzeler atmosferi gecemeden patlarlar *[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Pes. Çok fazla Starwars muhabbeti bilmiyorumç.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 03 Şubat 2003 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 yılmadık, yıkılmadık! savaşa devam![hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 başarılar savaşınızda.. yalnız dikkat et arkanda sana doğrulmuş bir silah duruyo[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 *!Devreye son anda Ardeth girer* Bakalım bı bombalara karşı dayanabilcekmisiniz *!ardından gate açar* *Son olarak kendi silahını çıkarır* Gelin hüleen[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şunu bir yetkili görsede şifreyi çözüp alsa sizi içeri :P stalker flm değilim çok hoşuma gitti konu unutmuşsunuzdur sevinirsiniz diye upladım hadi mutlu olun ^^ sina ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 speechless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 necromancy falan da degil bu artik direk arkeolojik kazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 helal olsun süper uplamışsın (sarcasm intended) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 imzalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Hahah çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 kimler gelmiş kimler geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 şu forumda eski mesajlara bakılıp milletle makara yapılmıosa bunn tek sebebi o eski mesajlar arasında makara yapacak olanların mesajıda olması. benim öle mesela sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar