Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Pepelek Darbe Denemesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir salavat getirir ve etrafindaki buzlar erir. (bakiniz Cüneyt ArkIn). Duvarda asildigi yerden iner Faerdunun boynunu arkadan kirar.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
O imza düzmece. Imzandaki gibi bir yazi yok..[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Mesaj tarihi:
Estelin bir anda maskesi düser ve Faerdunun manitasi oldugu ortaya çikar. Estel ise assagidaki bir samsite tan füzeleri coktan faerdunun gemisine nisan alip ates edip gemiyi düsürmüstür.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Mesaj tarihi:
*!Faerdun hiç üzülmez,manitasının da klonlari gelir gülüp eğlenirler,zaten sam siteden çıkan füzeler atmosferi gecemeden patlarlar *[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
isilduru cevirir saplar.
Mesaj tarihi:
Pes. Çok fazla Starwars muhabbeti bilmiyorumç.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 03 Şubat 2003 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yılmadık, yıkılmadık! savaşa devam![hline]Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
Halim bilmez, derdim sormaz
Zor anımda, sahip çıkmaz
Böyle sansız mertlik olmaz
Bu ihanet cezasız kalmaz
  • 9 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şunu bir yetkili görsede şifreyi çözüp alsa sizi içeri :P

stalker flm değilim çok hoşuma gitti konu unutmuşsunuzdur sevinirsiniz diye upladım hadi mutlu olun ^^

sina ahah.
Mesaj tarihi:
şu forumda eski mesajlara bakılıp milletle makara yapılmıosa bunn tek sebebi o eski mesajlar arasında makara yapacak olanların mesajıda olması.

benim öle mesela sdsfs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...