Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dış - İç Güzellik vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çirkin veya kalitesiz bi kızla gorunmek istemem.kendime yakıştıramam,yakıştırmazlar zaten.

yani sonuçta ilk bakış onemli.dışı beni etkilemeli.gözleri bakışı saçı giyinişi fizigi vs.. daha sora içini ogreniriz.ama güzel olur oturmasını kalkmasını konusmasını bilmez o zaman güzel olması onu kurtarmaz yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"

[Bu mesaj Diablo tarafından 11 Eylül 2005 05:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilişkiler bana göre önce fiziksel güzellikle başlıyor eh başlama noktası gayet önemli ama sonra kişilik huylar kalıcı ya da geçici yapıyor hangisi daha önemli bilmiyorum ama fiziksel olarak çekici bulamazsam birini ilişki milişkli olmaz ondan dış güzellik diyorum =)

-daha önce de dedim cadı muamelesi gördüm-[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
istediğiniz kadar güzel olsun
hepiniz gebereceksiniz unutmayın.

insanın içine neşe doğyu böyle şeyler gördükçe ya. [signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 11 Eylül 2005 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dışı istediğikadar güzel olsun içi çirkinse o kızdan bi [spo1=bak]b.k[/spo]olmaz[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
Öncelikle gerçekten iç güzelliği isterim.Konuşmasını giyinmesini bilen birbayanla olmak isterim güzellik o kadrda önemli değil ama tabiki çok çirkin birisiylede olmak istemem gözzevkimi bozmam :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
İlk tanıştığın kişinin direk içini göremezsin
Herkes bu kız nekadar güzelmiş diye çıkar.
Sonra aaa bu kız çok iyiymiş diye devam eder.

bence Dış Güzellik[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
dis gorunus ilk seydir bole kizi ilk gordugunde dis gorunuse gore yargilarsin ona asik olursun onu o kadar seversinki artik nasil gorundugu degil nasil hisetigi onemlidir sizin icin[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
Bence ikisi de olmalı. Yani ikisinden de biraz olsun demiyorum, ikisi de doyurucu derecede olmalı.

Çirkin bir kızla sırf içi güzel diye birlikte olmam; ama çok iyi arkadaş olurum.

İçi boş bir kızla da dışı güzel diye birlikte olmam; olursam da o tek gecelik bir ilişkidir.

Anca, ikisi de varsa bir kızla gerçek bir ilişkim var diyebilirim.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
said:
Sufenta, 11 Eylül 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
iç güzellik.

bu yüzden yıllardır arkadaşlarım zevksizin teki olduğumu düşünürler.

yani zaunga tipsiz haeuaheuae :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
dışgüzellik derim , endamını boyunu posunu gormeden gormeden zaten birinden etkilenmen çok zor. Bi ortamda kızla tanışırsın kızın güzelliği seni alır götürür , hayaller kurarsın. Bi çok insanı ilk bakışta etkileyen içgüzelliktir. ama bi ilişki başlar ve karşındaki sana zıt gelecek hareketler yaparsa katil bile olabilirsin.
dışgüzellik>karşılıklı uyum>içgüzellik[signature][hline]FB Sailing Team
Mesaj tarihi:
Kıza karşı birşey hissetmiyorsan güzelliğini de farketmezsin zaten. Öyle olsa çevremizdeki onlarca güzel kıza sırf güzelliklerinden ötürü açılmamız gerekirdi.

Ne var ki kimi durumlarda birini daha ilk gürüşte aşık olabiliriz (ya da kimilerini kızdırmamak için hoşlanabiliriz diyelim). Bu durumda önceliğin dış güzellik olduğu sanılabilir. Halbuki bu yanlış anlaşılır. Tanımadığımız birine karşı sırf bakışla birşeyle hissediyorsak, bu düşlediğimiz profile yakın olmasından dolayıdır.

El-yüz uyumu şeklinde ifade edebileceğimiz dış güzelliğin insanda asıl etki yaratan kısmı ise gözlerdir. Eğer ufak bir bakışma, ya da göz göze geliş yaşanmazsa 90-60-90 olsun birşey hissedilmez. Zaten bundan dolayı aşkın başlayıp bitişine gözler karar verir.

Eğer birisinin gözlerindeki parıltıyı yakalamış ve aşkın kapısından girmişseniz, o kız zaten çirkin de olsa dünyanın en güzel kızı olur sizin için. Zaten aşkı bitiren olay da güzellik kavramıdır. Eğer sevdiğinizden daha güzel insanların varolduğunu düşünmeye başlamışsanız aşk bitmiş demektir.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
said:
metboy, 11 Eylül 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
dış güzellik ilişkiyi başlatır, iç güzellik aşkı.
[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Dış güzellik 2cins içinde ilk kriterdir. İç güzellik sonradan gelir. İnsanı ilk etkileyen kişinin dış güzelliğidir. Zaten bir elin parmağını geçmez dışı ile içi uymayan.!

Bence dış güzellik için yansımasıdır. Tamam herkes güzel giyinebilir. Fakat içindeki güzelliği dışa vurmak herkesin yapabileceği bir şey değildir.[signature][hline]Tek başıma mutluyum...
Mesaj tarihi:
Duruma göre değişir bu dediğin.Eğer ki üniversitede gönül eğlendirmek için öle cafede barda yanında kız bulundurmak istiyosan eğer güzel olcak tabi biras da aptal.Ama evleneceğim kadının içinin çok iyi olmasını isterim ve çok çok zeki sonuçta bir hayatı paylaşcan 50 yaşında güzellik fayda etmediğine göre oturum burda kapanmıştır =)[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
bi keresinde çirkin bi kıza aşık olmuştum, ama deli gibi aşık olmuştum. yani iç güzellik her zaman ön planda. dış güzellik de olursa, ne ala :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
ya belki çok klasik bi cevap olacak..
tanışırken,ilk izlenim de tabi ki dış güzellik önemli olmak zorunda..ama ben gördüğüm çoğu güzel kızın güzelliğine hayran kaldım ama nerdeyse hiç birine aşık olmadım..aşık oldum diyebileceğim toplam 1-2 insan var hayatımda..bu da gösteriyor ki iç güzelliği de olmadan hayran kalmaktan öteye gidilemiyo benim için..tabi bu durumlar kişisel..genellemeye vurulamaz..gecelik ilişkilerden hoşlanan biri için iç güzelliğin önemli olması biraz zordur heralde..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Mesaj tarihi:
iç güzellik fln diyenler coktur realde de ama hıc yuzune bakılmıcak bır kızla cıkan ark.ta görmedim $ahsen.iç güzelligi önemli vs ama en azından dı$ guzellıgıde kı$ının zevkine uygun olmalı bence.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Mesaj tarihi:
Tamamen dürüst olacam.

Şimdi şöyle bir şey var. Direk kız arkadaş "seçme" durumunda tabii dış güzellik ilk etapta biraz daha öne çıkar, ağır basar. Ama iç güzellik yoksa zaten o ilişkiyi ben yürütmem, yürütemem. Fakat doğal olarak ilk bakışta dış güzelliği daha çok gözüme çarpar ve ona yönelmeme sebep olur. Öte yandan yakından tanıdığım ve çok iyi tanıyıp anlaştığım birinin zaten görüntüsü bir süre sonra gözümde alıştığım için önemsiz kalıyor ve o durumda sırf karakteriyle bile beni etkileyebilir. Yani kızla ne zaman nasıl tanıştığımıza görüştüğümüze veya nasıl bir "ilişki" (ilişki derken hani kız arkadaş olarak değil onun öncesindeki flört öncesi durumumuz) olduğuna göre değişiyor aramızda benim cevabım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Diablo, 11 Eylül 2005 05:13 tarihinde demiş ki:
çirkin veya kalitesiz bi kızla gorunmek istemem.kendime yakıştıramam,yakıştırmazlar zaten.

yani sonuçta ilk bakış onemli.dışı beni etkilemeli.gözleri bakışı saçı giyinişi fizigi vs.. daha sora içini ogreniriz.ama güzel olur oturmasını kalkmasını konusmasını bilmez o zaman güzel olması onu kurtarmaz yani

+1[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
  • Yeni Oluştur...