Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyun Lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar herkes ko dönüş yok oyun iptal falan ... bunun tek acıklaması var oyundaki buglar artık tam olara kbulundu bütün buglar ve sorunlar temizlenior... örneğin lotto gibi şeyler eklenior ... bunun böle olduu kesin.ikide birde yok iptal falan yazmayın ....[signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

[Bu mesaj lupin tarafından 11 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Mesaj tarihi:
oyun iptal olursa kimse oynayamazki :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr

Mesaj tarihi:
tmmdır ... :P[signature][hline]Name: UltraslanTr

Mesaj tarihi:
said:
BeAx, 11 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
said:
lupin, 11 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
buflar ve sorunlar temizlenior...

PARASİTEMİ ATİOLAR :D

ahahah *!KOPAR*[signature][hline]Kısalttım :D
Mesaj tarihi:
bu oyun da hıc bı sey duzelmez, bug lag dupe mupe macro combo ne varsa aynı kalcak görürsünüz .sadece yenılıkler bank komuslar sokak lambası komuslar yerde mantar var toplıyıp yıcez hanı makına basında 57 saat kalanlar olmesın dıye
zuhahahahah
Mesaj tarihi:
m__k lütfen bilmeden konuşma yanlış BİLGİ WERME COMBO EL BECERİSİ İLE YAPILAN BİŞEYDİR HİLE İLE ALAKASI YOKTUR! ama macro ile beraber kullanıolarsa o hile işte ama gm in banladığı fazla sayıda macrocu yok:(
Mesaj tarihi:
said:
m____k, 11 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
yerde mantar var toplıyıp yıcez hanı makına basında 57 saat kalanlar olmesın dıye

ahaauhau kptuuuummmm.. :)[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren,
Wer nicht kaempft...hat schon verloren!
  • 8 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Densiz said:

ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------

abi asdfsa bu ne? bu ne?
Mesaj tarihi:
benim cypherda 60 lvl okçum vardı. 35 liraya satmıştım yıllar sonra.

50 kusur voryorum vardı ondan önce, The Fantazikar diye. yurdun internet kafesinden kasıyordum. lunar war sonrası gece 5 te kantine gidip tost+çay içerek oyunun muhabbetini yapardık.

çok değişik adamlar vardı ya oyun oynadığımız. isomania vardı, ciminni vardı, deli dumrul vardı...

bi adam vardı mesela ayak tırnaklarını hiç unutmuyorum. çorapsız terlikle gezdiğinden biliyorum. gerçekten pençe gibi çok uzundu.
neyse.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Densiz said:

---------

abi asdfsa bu ne? bu ne?

Mesaj sadece "ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki". Gerisi imza. Böyle bir alıntıyı imzaya koymam ilginç olmuş :P.

Fakat efsaneymiş. "oyun iptal olursa ben oynamam" =)
  • Yeni Oluştur...