lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkadaslar herkes ko dönüş yok oyun iptal falan ... bunun tek acıklaması var oyundaki buglar artık tam olara kbulundu bütün buglar ve sorunlar temizlenior... örneğin lotto gibi şeyler eklenior ... bunun böle olduu kesin.ikide birde yok iptal falan yazmayın ....[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K [Bu mesaj lupin tarafından 11 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oyun iptal olursa kimse oynayamazki :DD[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Densiz, 11 Eylül 2005 21:51 tarihinde demiş ki: ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki lol :lol: hehe iptal olursa nası oynican :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lol :D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tmmdır ... :P[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BeAx, 11 Eylül 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: lupin, 11 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: buflar ve sorunlar temizlenior... PARASİTEMİ ATİOLAR :D ahahah *!KOPAR*[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 herşey güzel olacak olacak...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu oyun da hıc bı sey duzelmez, bug lag dupe mupe macro combo ne varsa aynı kalcak görürsünüz .sadece yenılıkler bank komuslar sokak lambası komuslar yerde mantar var toplıyıp yıcez hanı makına basında 57 saat kalanlar olmesın dıye zuhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 m__k lütfen bilmeden konuşma yanlış BİLGİ WERME COMBO EL BECERİSİ İLE YAPILAN BİŞEYDİR HİLE İLE ALAKASI YOKTUR! ama macro ile beraber kullanıolarsa o hile işte ama gm in banladığı fazla sayıda macrocu yok:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 macroyu bılen komboyuda bılır nerden bılım ben ıkısını kullanıp kullanmadıgını!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bence macroyu satanlar ko nun kendisi akıllı dusunursenız nedenını anlarsınız oyuzden macroculara bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: m____k, 11 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: yerde mantar var toplıyıp yıcez hanı makına basında 57 saat kalanlar olmesın dıye ahaauhau kptuuuummmm.. :)[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Benim lvl 42 mage ve 36 hunter ım var. Oyun iptal olursa yazık diil mi bana?[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 klk said: bence macroyu satanlar ko nun kendisi akıllı dusunursenız nedenını anlarsınız oyuzden macroculara bişi olmaz hep israilin oyunu bunlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Densiz said: ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. abi asdfsa bu ne? bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 densiz'de efsunlu prens çıktı demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 benim cypherda 60 lvl okçum vardı. 35 liraya satmıştım yıllar sonra. 50 kusur voryorum vardı ondan önce, The Fantazikar diye. yurdun internet kafesinden kasıyordum. lunar war sonrası gece 5 te kantine gidip tost+çay içerek oyunun muhabbetini yapardık. çok değişik adamlar vardı ya oyun oynadığımız. isomania vardı, ciminni vardı, deli dumrul vardı... bi adam vardı mesela ayak tırnaklarını hiç unutmuyorum. çorapsız terlikle gezdiğinden biliyorum. gerçekten pençe gibi çok uzundu. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Aluriel said: Densiz said: ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. abi asdfsa bu ne? bu ne? Mesaj sadece "ya zaten oyun iptal olursa ben oynamamki". Gerisi imza. Böyle bir alıntıyı imzaya koymam ilginç olmuş :P. Fakat efsaneymiş. "oyun iptal olursa ben oynamam" =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 oyun iptal olursa oynanabiliyor mu ki yani anlamadım. ana ko ne diyom bende nayt onlayn mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar