moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 _PoWeR_TURK_ said: :) wallaha kanka ben bı tane asasın actım _EXCALIBUR_ 33 lvl daha artık onu kascam bu _PoWeR_TURK_ soner kasıo.ben AttentıonA sokamadım benımkını ama senın sansın daha cok lvl 55+ alıolar sırf bu yuzden kaynana_semrayla kapıstım su anda benle konusmuo bile inşallah alırlar kardess bende kekur yuzuk cıkarmaya calısıyom 2 tane kecoonlardayım butun gun ama bi girse oyun süper olcak. bıktım artık bıktımm bu oyun benı bitirdi abii yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 gondorr said: itemlerin adıda türkçe olsa süper olur cleaver=satır bardish=tırpan adamlar bize sorara bizde onları kekleriz işte buda sıradan bi türk aklı http://www.reactiongifs.com/r/wic.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 OogieBoogie said: Priest = Hemşire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 abi her uplanan kınayk onlayn topiğinde diz bağlarım çözülüyo, var mıyım merakına baştan sona topik okuyorum. yapmayın allahiçin yapmayın asfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 m____k ne yapıyordur şimdi acaba bence bayağı önemli bir iş adamı oldu para basio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ozalitçi falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 patronun oglu mevkisindeymis op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 arkasından konuşmayakkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 olmaz bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 mı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Selam Aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 altın yumurtalayan tavuğu s....mezler. ama yok s....erler ki bidaha yumurtlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 t*vuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 ya bu forum nasıl büyük bir tehlike atlamış be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 *avuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 teyzem ciyem yok oyle bisey yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 EKMELEDDİN BEY C.B. OLURSA İPTAL OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ekmeleddin i koxpla kastik bamlayamaz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 YA İNŞALLAH İPTAL OLMAZ OF KAÇ YILLIK EMEĞİM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ASLI KİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 gereksiz msg atanlari bamlayacakmis ciyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 -Deno- said: YA İNŞALLAH İPTAL OLMAZ OF KAÇ YILLIK EMEĞİM VAR merabalar ben algida çalışanı algıda çalışmak bana göre bir ayrıcalık her ne kadar diger dondurmacılar kaliteyiz diye savunsalarda bizi gecemiyorlar algida dondurmasını üzerine tat tanımıyor kayseri halkı herzaman yaz sezonlarında rakipleri arkada bırakarakbir adım öne geçiyor her yıl diğerleride dondurma sattılarını sanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 algıda seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 m____k said: burda insanlar oyunun kapatıldıgından soz edıyolar bu buyuk bı kayıp olur bence lvl 47 oldum gece gunduz yaptım makına basında ölen cocuk yuzunden iptal etceklermıs dıye bı se vardı zaten amına koyım oturmasadı okadar bok var demı okadar oturcak ailesını sıkıyım onun sora dava acar lar turk gm senden bı cevap beklıyoz herkes makına basında gırmeyı beklıyor neden bır bılgı vermıyonuz a.g _PoWeR_TURK_ said: :) wallaha kanka ben bı tane asasın actım _EXCALIBUR_ 33 lvl daha artık onu kascam bu _PoWeR_TURK_ soner kasıo.ben AttentıonA sokamadım benımkını ama senın sansın daha cok lvl 55+ alıolar sırf bu yuzden kaynana_semrayla kapıstım su anda benle konusmuo bile inşallah alırlar kardess bende kekur yuzuk cıkarmaya calısıyom 2 tane kecoonlardayım butun gun ama bi girse oyun süper olcak. bıktım artık bıktımm bu oyun benı bitirdi abii yaa ya abi aasfasfasdagsg bu nedir altıma sıçıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar