Regalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kalın yazilar Samin üstteki posttaki cevaplari tek tek alinti yapmaya üşendim duel yapmıyoruz burada, kime feyk çekiyorsun? Shamana mage e feyk cekeceksinki ister 1 vs 1 olsun ister gurup heal tuşuna rahat rahat basabilesin fake cekmeden atmaya devam et daha burada cok ağlarsin. 1.5sn içinde iyileşecek 360hp'yi aynen dmg olarak yersin. epl'de zombi dövmüyorsun.. 1.5 sny icinde arkdaş muhtevi shock a basarsa arkadan gelen heal i normal atarsin 2 sny beklemzsin öyle bi söylüyorsun ki sanki şamanin shock harici tam stabil dpsi var daimi olarak dps kusuyor üstüne hey allahım tecrübe et Sam it bi kaç şaman bul uzun uzun düello yap. Duel değil bu yarabbiiiiiiiiii Peki gurup içindeki şaman shocklariydi konu hammer of justice + heal allahım yarabbi adam 3sn gouge efekti için bandaj diyor ya, 1sn'si de cd ile geçiyor Senin healinin cooldownu ne kadar affedersin bandaj basmiyorsan heal at evet abi çıkarayım field marshal/judgement plate başlığı, uldaman'dan alacağım helmi giyeyim.. duel anlatıyor halen yarabbiiiiiiiiiii Bu mantıkla devam et tabi az bucuk mana tick biraz stat fazlaliğini karşindakini instant şekilde savaş alanindan veya 1 e 1 den 30 saniyeliğine silecek miğferi takma 7/24 takmicaksin zaten cooldown diye bişi var... Mantık süper yanliz evet adam şok atamıyor tabii Shock dediğin ne 1k yardi var netomatic le 20 yard dişina gecemiyorsan ciddi kontrol problemlerin vardir. halen duelde.. Düel veya çoklu savaş dediğim gibi 30 sny savaştan düşecek evet shieldin cooldown'ı yok zaten, prep, cold snap filan yok yok zaten talentlarımızda.. zaten duello veya coklu savaşlar 30 sny cooldownlu bitince hemen gene başlıyor şanki 2h cooldownu var hey allahım yarabbim aheln duelde Mc cap a basarsin back fire yerden blessing of prot u basar cikarsin mc etkisinden ama şamani alir aggresif yaparsan yaninda saga sola shock spamliyan cevresine heal salan totam vs basan bi pet in olur 20 sny liğine işte burada iş bitiyor. test serverında paladin açıp deniyorsun bu iş oluyor mu olmuyor mu. kaç sayfadır bunun yapılamadığını anlatmaya çalışıyoruz.. Yahu hiç oynamamiş bile olsam karşimdaki adamlar yapiyor onlardan görüp anlarim ne oldugunu 1k pingle oynamiyorsan gayet güzel oluyor Keşke sende acsan test serverinde şamani düşmanını tanisan en azindan ben paladini snein şamani tanidiğindan çok taniyorum Sam ok abi varsa yoksa pot içeriz ne de olsa miğfer dibi savaşı artık olsun bu kadar, wsg maçı değil.. Potinin 1h etkisi var 15 s lik 1 saat süren buffla gezmek kötümü ? evet 10sn cd'li nasılsa.. Uun yada kısa cogu zaman günü kurtabiliyor. azdıklarının çoğu engineering gerektiren olaylar. Paladinde engi almak zorunlulukdur pevepeci olacaksan almam diyorsan bile 15 de 4 nasıl çoğu bi oran oluyor atar, şamanları 5-6 sn'de bir şoklayan paladinler yok çünkü.. Nasilki senin uzun castingine izin verilmiyor şamaninda castingini engeleyen şeyler cikiyor ama senin balon avantajınvar garantili heal icin şamanin yok. paladinin auralar dahil bütün spelleri holy spell grubuna ait olduğundan shield açamaz cs'in etkisi geçmeden.. learn your opponent noob Tabiki sen heale 2k canin kaldiginda basarsan ölmek sana farz sheepden ciktiğin gibi baslicaksin heal spamina cs kullanmazsa manadan buyuk kayip yaşar ve palanin trinketi ve balonu olduğu icin sheep +bandaj veya evoc şansi düşer yukarida bahsettiğim fake healler işte bu yüzden affedersin öküzlük edip can yaridan aşağinda heale basarda lök diye yersen cs yi sana ne aura değiştirme nede balon gerek bi güzelce yat orada Hiç birini beceremiyorsan iki Zalgradis demosu seyret lol Bu duelde An ex por atma demenden daha iyiydi Renkli set spawni Learn your opponent n00b It's fine Sam just learn 2 play Ps: Bu yakıştırmaların hepsi geyik amaçlı seni asla incitmek istemem.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaw onu gecın penthın dedıgı gıbı inst. kill mi atıcak %20 lerin altına?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 paladin gayet güçlü...Boş konuşuosunuz. Ama konuşun devam, ağlamayana meme yok. Ağladınız 30 yard execute geldi. devam devam... Bu arada paladin shaman main healer değildir pvpde böyle kullanırsan sıçarsın. cleanse yeteri kadar overpower zten pvp için. Blizzard bu spelleri pve için vermiş ama pvp de dengesizlik yapıo... fireball : 561-715 damage 3.5 sec cast 395 mana cost Bunu healin costlarınızla karşılaştırın bakalım. Bu oyunda şu anda pvp tamamiyle unbalancedken kalkıp burda 2 tane classı tartışmak çok aptalca bence. healin vs damage mana costs crowd control in pvp stun,disor in pvp casters vs melee dmg output resistance Bunları tartışın ama onuda wow forumlarında yapın. Tabi takarsa dev team :) [Bu mesaj cashar tarafından 09 Eylül 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Sam, 09 Ağustos 2005 18:00 tarihinde demiş ki: heh zaten bu dmg ile rakibi öldürebilmek için adamın total hp'sinin 2500 filan olması lazım ki cıbıl, eşyasız gezen birisi varsa ancak öyle belki. 5000hp'lilere deneyin bakalım gıdıklayacak mı.. Instance priestleri insan degil mi abi :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Holynin sonuna atarlar bu talentı retribution tarafımız eksik kalacağı için kimseyi %20 ye indiremeyiz bunun yerine wsg de alliance a eşitlik sağlıycak bir slowing effect gelseydi retributiona ozaman işe yarar bi buffımız olurdu .... Onun dışında hpsi azalınca benden kaçan mage ve shamanlardan sıkılmaya başlamışdım ....[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bizim shamanlar oynamayı bir öğrenseler, güçlerini bir farketseler burda tek konu yazmaya gerek kalmıcak ama hepsi buraya laf yetiştiricem diye oyunu unuttular :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sam karşındakinnin herzaman aynı şeyleri sölemesi kötü bi duyguymuş dimi.... Neyse ben gidiyim SC oynıyım biraz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 valla regalya'cığım sen halen duelde takıldın kaldın, bir de pvp için enginarsız paladin olmaz diye tutturdun. enginar aldık hiç de öyle ciddi bir fark yaratmadı. cloth çerçöpleri kesintisiz heal atacağım diye giyip sonra cheap shot'la yere yatmayı da makul bulmuyorum, 10vs10 bu 1vs1 değil.. senin paladini bilmediğin gayet ortada ("cs yerseniz shield açarsınız" demenden belli) lakin ben şamanın neler yapabildiğini gayet iyi biliyorum, haksız da çıkarabilmiş kimseyi görmedim henüz. yazdıklarım yalnız oyun içinde gördüğüm şeyler değil, sonuçta hesap kitap işi. 10 kişiyi 5-6sn boyunca 40 mana harcayarak %50 yavaşlatabilen başka bir sınıf var mı 15 sn'de bir? yaklaşabilen bir tek mage'in frost nova ve blast wave'i filan var ama herifler oyunun ana caster sınıfı yuh yani. lesser healları şaman kadar kuvvetli olan hangi sınıfı yazabilirsiniz? priest'ten başka birşey söyleyemiyorsunuz değil mi, bunlar da oyunun ana healer sınıfı oluyor.. daha bu liste böyle uzar gider, şaman şoklarıyla mage instant nukelerini zaten pope yapmıştı başka bir başlıkta.. sonuç olarak şaman %20 hp'li adama da, %100 hp'li adama da 550-1200'lük şok çakabilirken paladin %20'liye 500'lük atınca nasıl dengesizlik oluyor anlamadım..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oyunu oynamayi bilen paladinler aglamiyor, bissuru tanidigim halinden memnun paladin var tanidigim guildden. oynamayi bilmiyorsunuz. bunun baska bir aciklamasi olamaz. warlocklar da agliyordu uhu uhu diye, guildden 60 lock gozumun onunde 2 tane 60 ally aldi. classlarin genel durumu gayet iyi, oynamayi bilenler oynuyor, bilmeyenlerse "kaderimiz bu" diyip savasa girmeden kaybedicez nasisa diyip yenemiyorlar. 3 aylik bebek gibi salak salak aglayacaginiza, gidip oynamayi ogrenin.[signature][hline]nerf shamanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ok3 bab hemen ogreniyorum shock atma plz ogrenmem disturb olmasın plzthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu muabbete girme way.Adam gibi tartışıonuz işte[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 nese ya aglayin siz. ben de gidip oyunu oyniyim.[signature][hline]nerf shamanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Eylül 2005 02:57 tarihinde demiş ki: Nerf Shaman da, baslikla ilgili sunu söylemek istiyorum. Bu büyü cok sacma. Yoldan gecen 15% hp ile kosan adami tek büyüyle alabilecek yani pala? Manali execute sacmalik baska birsey degil. Warriorin execute vurmasi icin rage olusturmasi gerekiyor bu da süre aliyor, adamin yanina gidip vurmasi veya bloodrage acip 5 sn beklemesi fln gerekiyor. O da en düsü kexecute hasarini veriyor. Fakat pala yolda yürüyor, yanindan 20% asagisinda adam gecerse instant kill. Is mi abi bu? Yapmayın ya paladan kaçarsan pala çok ezik bi classtır Böyle bişi gerekiyo warriorlarda intercept yada charrge var 2side koşuyo adama.ın/out combat kovalama başlarsa Rogu atar sprint yakalar. Paladin napcak x /s bye bye Paladin açtı shieldi 12 sn uzaklaş napcak zaten adam mageye 100-300 vuruyo crit falan denk gelirse belki .... loh kullanırsın diyene her yerimle gülüyorum 1 saat cd ne demek loh yapcana shield+hs yap daha ii :D Paladine range lazımdı ve geldi, ben mageyim Paladinin beni tek yakalama sansı var oda stun atıyo adını bilmiyorum ondan blink ile kaçtığımda paladin bakar. Ama paladinle duel yaptığım için kaçınca duel alanından çıkıyosun o başka alli vs horde da çok rahat kaçarsın. 2,5 saniyelik heali savaşa girmeden atması lazım bi mage olarak 1 saniyede ölebilirim savaş girmeden 1,5 saniye falan basması lazım. Hele aoe olayı varsa tamam sen unut o olayı. Paladine gelmesi iyi olmuş. Çünkü kendinden kaçana bakan bi classtı 1 büyüyü çok görüyosunuz. magenin bile %20hpsi yeterince var bence çok büyük bi yenilik değil ama canı azalınca kaçanlar kaçamıcak artık. Bendede fireblast var kaçana paladinin hammeri kadar koyuyo bunuda mı sildirceksiniz %15 hp adamı indirir diye Şamanlar hiç konuşmasın %30 hızla combatta koşabiliyolar. kaçarlar yakalarlar. Düşük lvlde çok şaman aldım ama 60 olunca gerçekten zorluyolar tek 1 sansım var oda heal zamanı cs. cs de 30 saniye cooldown eğer kaçırırsan seni mahvediyo. şamanın cooldown u 6 saniye ise bu healerlara karşı çok güçlü olur. Shaman > Paladin Paladinin daha çok geliştirilmesi lazım[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Regalya, 09 Eylül 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Kalın yazilar Samin üstteki posttaki cevaplari tek tek alinti yapmaya üşendim duel yapmıyoruz burada, kime feyk çekiyorsun? Shamana mage e feyk cekeceksinki ister 1 vs 1 olsun ister gurup heal tuşuna rahat rahat basabilesin fake cekmeden atmaya devam et daha burada cok ağlarsin. 1.5sn içinde iyileşecek 360hp'yi aynen dmg olarak yersin. epl'de zombi dövmüyorsun.. 1.5 sny icinde arkdaş muhtevi shock a basarsa arkadan gelen heal i normal atarsin 2 sny beklemzsin öyle bi söylüyorsun ki sanki şamanin shock harici tam stabil dpsi var daimi olarak dps kusuyor üstüne hey allahım tecrübe et Sam it bi kaç şaman bul uzun uzun düello yap. Duel değil bu yarabbiiiiiiiiii Peki gurup içindeki şaman shocklariydi konu hammer of justice + heal allahım yarabbi adam 3sn gouge efekti için bandaj diyor ya, 1sn'si de cd ile geçiyor Senin healinin cooldownu ne kadar affedersin bandaj basmiyorsan heal at evet abi çıkarayım field marshal/judgement plate başlığı, uldaman'dan alacağım helmi giyeyim.. duel anlatıyor halen yarabbiiiiiiiiiii Bu mantıkla devam et tabi az bucuk mana tick biraz stat fazlaliğini karşindakini instant şekilde savaş alanindan veya 1 e 1 den 30 saniyeliğine silecek miğferi takma 7/24 takmicaksin zaten cooldown diye bişi var... Mantık süper yanliz evet adam şok atamıyor tabii Shock dediğin ne 1k yardi var netomatic le 20 yard dişina gecemiyorsan ciddi kontrol problemlerin vardir. halen duelde.. Düel veya çoklu savaş dediğim gibi 30 sny savaştan düşecek evet shieldin cooldown'ı yok zaten, prep, cold snap filan yok yok zaten talentlarımızda.. zaten duello veya coklu savaşlar 30 sny cooldownlu bitince hemen gene başlıyor şanki 2h cooldownu var hey allahım yarabbim aheln duelde Mc cap a basarsin back fire yerden blessing of prot u basar cikarsin mc etkisinden ama şamani alir aggresif yaparsan yaninda saga sola shock spamliyan cevresine heal salan totam vs basan bi pet in olur 20 sny liğine işte burada iş bitiyor. test serverında paladin açıp deniyorsun bu iş oluyor mu olmuyor mu. kaç sayfadır bunun yapılamadığını anlatmaya çalışıyoruz.. Yahu hiç oynamamiş bile olsam karşimdaki adamlar yapiyor onlardan görüp anlarim ne oldugunu 1k pingle oynamiyorsan gayet güzel oluyor Keşke sende acsan test serverinde şamani düşmanını tanisan en azindan ben paladini snein şamani tanidiğindan çok taniyorum Sam ok abi varsa yoksa pot içeriz ne de olsa miğfer dibi savaşı artık olsun bu kadar, wsg maçı değil.. Potinin 1h etkisi var 15 s lik 1 saat süren buffla gezmek kötümü ? evet 10sn cd'li nasılsa.. Uun yada kısa cogu zaman günü kurtabiliyor. azdıklarının çoğu engineering gerektiren olaylar. Paladinde engi almak zorunlulukdur pevepeci olacaksan almam diyorsan bile 15 de 4 nasıl çoğu bi oran oluyor atar, şamanları 5-6 sn'de bir şoklayan paladinler yok çünkü.. Nasilki senin uzun castingine izin verilmiyor şamaninda castingini engeleyen şeyler cikiyor ama senin balon avantajınvar garantili heal icin şamanin yok. paladinin auralar dahil bütün spelleri holy spell grubuna ait olduğundan shield açamaz cs'in etkisi geçmeden.. learn your opponent noob Tabiki sen heale 2k canin kaldiginda basarsan ölmek sana farz sheepden ciktiğin gibi baslicaksin heal spamina cs kullanmazsa manadan buyuk kayip yaşar ve palanin trinketi ve balonu olduğu icin sheep +bandaj veya evoc şansi düşer yukarida bahsettiğim fake healler işte bu yüzden affedersin öküzlük edip can yaridan aşağinda heale basarda lök diye yersen cs yi sana ne aura değiştirme nede balon gerek bi güzelce yat orada Hiç birini beceremiyorsan iki Zalgradis demosu seyret lol Bu duelde An ex por atma demenden daha iyiydi Renkli set spawni Learn your opponent n00b It's fine Sam just learn 2 play Ps: Bu yakıştırmaların hepsi geyik amaçlı seni asla incitmek istemem. Bu başlıkta profession olayına yorum yapmıyorum Aynı itemleri şamanında kullandığını düşük burda classı karşılaştırıyoruz. Lütfen saçmalamaayın oldu olcak tier 1,2 paladin ile yeşil item shamanı karşılaştırın :D:D:D:D:D Zaten pala feyk atıyım sonra gerçek atayım diye hesap yapıyo 1,5+1+2,5 4snlik oh be 4sn sürede bu kadar heal aldım yaşasın bu arada saman zaten bakıyo şu şokum dolson diye bekliyo :D:D:D evet shieldin cooldown'ı yok zaten, prep, cold snap filan yok yok zaten talentlarımızda.. zaten duello veya coklu savaşlar 30 sny cooldownlu bitince hemen gene başlıyor şanki 2h cooldownu var hey allahım yarabbim bunu hiç anlamadım bu arkadaş paladin immune shielde off hand shield muamelesi yapmış yazık evet 10sn cd'li nasılsa.. Uun yada kısa cogu zaman günü kurtabiliyor. [b]zuhahaha saatte bir kullanıyo adam lohu yazık yani buna bu laf şamanın shocu 6 saniye hesapla 1 saatte kaç kere kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Suark, 09 Eylül 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu muabbete girme way.Adam gibi tartışıonuz işte hayır yani arkadasımda paladin oynuyo kendisi lvl 60 gunde 3-5 saat oynar guzel de pvp yaptıgını soyluyo(3-5 saati BG da geciyo) ve diyo ki shaman guclu gorunen koy klavuz da istemez zaten burda 123213 kisi shaman oturmus bir class tır shaman a laf soleyeceginize oynamayı ogrenin de dese hic bisi degismeyecek shaman aynı kalacak horde um shaman hem teke tek hemde grup pvp sinde resmen eziyo baskasına heal atan shaman pek gorulmediginden bu gucu anlasılmıyo.. simdi sole bi durum var: nerdeyse priest in flash heal i kadar heal atıyo(100-200 fark var en fazla) mage kadar instant dmg vuruyo i bunlardan birisi earth shock caster katili.. druid kadar hatta ondan daha ii kacabiliyo earthbind totem frost shock ghost wolf vs vs.. windfury ile nerdeyse warrior kadar dmg veriyo (bvazen warrior dan daha fazla vuruyo) talent i desen mukemmel istersen resto gidip olumsuz dolasiyosun istersen ench elemental gidip manyak dmg vuruyosun.. simdi burda gelmis biri class inizi ogrenin diyo sen bu adama ne dersin?bi priest (holy i sayma) shaman i oldurebilmek icin kac milyon takla atıyo biliyo musunuz? bi mage fire degilse veya fire olup pom un CL si varsa dmg veremeeden oluyo biliyo musunuz paladin manasını sadece shield attıktan sora kullanabiliyo bunu biliyo musunuz? yazık gunah yani buraya yazmıssın oynamayı ogreninde eminim sana paladin verseler shaman i oldur deseler dmg veremezsin..sen haha kiki havalarinda adam keserken milletin g.. tunden ter geliyo..evet bazıları imkansizi basarip olduruyo shaman i ama sen onu oldursen bu kadar emek harcamazsın.. ha bi de son olarak sole de bi ustunlugun varsa anlayalım tamam bu adam pvp m@ster lort deriz kurtuluruz kendini baskalarindan ustun gormen niye?onlarda insan degil mi ya da sen insan ustu bi varlık misin?onlarda oynuyo sen oynuyosun ehh yeter bosuna yazıyorum zaten bu kadar yeter :) not:son yazıdıgım class inizi ogrenin diyen insan gorunumlu uber pvp m@ster lort a.. shaman gibi oynaması zor bi class i basarıyla oynayıp burda bize ders verdigi ve bilgilerini bizim gibi class ini bilmeyen n00b larla paylastıgı icin tsk ederim..plxthxbye ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Madem shaman'dan dolayı horde ezici neden halen en çok ally var bilinmez.Paladin eziktir AV de 231354654 tane paladin görürsün. "Shaman resto gider ölümsüz olur" *güler geçer* "Shaman mass pvp de inanılmaz etkili" *bi biz göremedik zaten" Bide en inanılmazı mass pvp anlatılıyor heal basan paladini de shaman shockluyor aoe spam yapan mageide warlock uda hunterıda warioruda shaman shockluyor bu nasıl bir yaklaşımdır? Madem shaman bu kadar inanılmaz neden Blizz köklü bir nerf atmıyor???Blizz aptal değilki oyuncularını kayıp etsin demekki kendilerince bir denge varki ufak tefek nerf ler geliyor yeni patchlerde (gerçi nerften çok icon değişio ama :P)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Way, 09 Eylül 2005 19:55 tarihinde demiş ki: said: Suark, 09 Eylül 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu muabbete girme way.Adam gibi tartışıonuz işte hayır yani arkadasımda paladin oynuyo kendisi lvl 60 gunde 3-5 saat oynar guzel de pvp yaptıgını soyluyo(3-5 saati BG da geciyo) ve diyo ki shaman guclu gorunen koy klavuz da istemez zaten burda 123213 kisi shaman oturmus bir class tır shaman a laf soleyeceginize oynamayı ogrenin de dese hic bisi degismeyecek shaman aynı kalacak horde um shaman hem teke tek hemde grup pvp sinde resmen eziyo baskasına heal atan shaman pek gorulmediginden bu gucu anlasılmıyo.. simdi sole bi durum var: nerdeyse priest in flash heal i kadar heal atıyo(100-200 fark var en fazla) mage kadar instant dmg vuruyo i bunlardan birisi earth shock caster katili.. druid kadar hatta ondan daha ii kacabiliyo earthbind totem frost shock ghost wolf vs vs.. windfury ile nerdeyse warrior kadar dmg veriyo (bvazen warrior dan daha fazla vuruyo) talent i desen mukemmel istersen resto gidip olumsuz dolasiyosun istersen ench elemental gidip manyak dmg vuruyosun.. simdi burda gelmis biri class inizi ogrenin diyo sen bu adama ne dersin?bi priest (holy i sayma) shaman i oldurebilmek icin kac milyon takla atıyo biliyo musunuz? bi mage fire degilse veya fire olup pom un CL si varsa dmg veremeeden oluyo biliyo musunuz paladin manasını sadece shield attıktan sora kullanabiliyo bunu biliyo musunuz? yazık gunah yani buraya yazmıssın oynamayı ogreninde eminim sana paladin verseler shaman i oldur deseler dmg veremezsin..sen haha kiki havalarinda adam keserken milletin g.. tunden ter geliyo..evet bazıları imkansizi basarip olduruyo shaman i ama sen onu oldursen bu kadar emek harcamazsın.. ha bi de son olarak sole de bi ustunlugun varsa anlayalım tamam bu adam pvp m@ster lort deriz kurtuluruz kendini baskalarindan ustun gormen niye?onlarda insan degil mi ya da sen insan ustu bi varlık misin?onlarda oynuyo sen oynuyosun ehh yeter bosuna yazıyorum zaten bu kadar yeter :) not:son yazıdıgım class inizi ogrenin diyen insan gorunumlu uber pvp m@ster lort a.. shaman gibi oynaması zor bi class i basarıyla oynayıp burda bize ders verdigi ve bilgilerini bizim gibi class ini bilmeyen n00b larla paylastıgı icin tsk ederim..plxthxbye ;o its fine, learn 2 play :)[signature][hline]nerf shamanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Komiksin diyicem ama artık komik bile değilsin[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bence fazla uzadı bu tartışmalar böyle konular direk locked olunsa daha nezih bir ortam olcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 her topigi "nerf shaman" threadine donusturmek de komik degil ama sam ve saz arkadaslari HER konuyu buna getiriyorlar. paticigin wow forumlarinda uplanan konulari okuyarak eglenmeye calisiyoruz, her konuyu, alakasi olmasa bile, nerf shamana ceviriyorlar. ve bu cok rahatsiz edici bir durum. tamam kardesim anladik duyduk ne demek istediginizi. ama gordugunuz gibi blizzard sizinle ayni dusuncede degil, degistirmiyor. bunu bu wow forumlarinda trolliyerek degistiremezsiniz. onun yerine baska topiklere yazi yazin onlar uplansin. hatta soyle yapalim, sticky yapalim bir nerf shaman konusunu, okumak isteyenler girer istemeyenler girmez. allahaskina baska konu bulun konusacak. baydim her tartismayi actigimda nerf shaman diyenlerden. garbagelik ediyorsunuz her konuyu. class degismesini mi istiyorsunuz? blizzardin suggestion forumu var, gidin oraya yazin.[signature][hline]nerf shamanz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Sam, 09 Eylül 2005 14:17 tarihinde demiş ki: valla regalya'cığım sen halen duelde takıldın kaldın, bir de pvp için enginarsız paladin olmaz diye tutturdun. enginar aldık hiç de öyle ciddi bir fark yaratmadı. cloth çerçöpleri kesintisiz heal atacağım diye giyip sonra cheap shot'la yere yatmayı da makul bulmuyorum, 10vs10 bu 1vs1 değil.. senin paladini bilmediğin gayet ortada ("cs yerseniz shield açarsınız" demenden belli) lakin ben şamanın neler yapabildiğini gayet iyi biliyorum, haksız da çıkarabilmiş kimseyi görmedim henüz. yazdıklarım yalnız oyun içinde gördüğüm şeyler değil, sonuçta hesap kitap işi. 10 kişiyi 5-6sn boyunca 40 mana harcayarak %50 yavaşlatabilen başka bir sınıf var mı 15 sn'de bir? yaklaşabilen bir tek mage'in frost nova ve blast wave'i filan var ama herifler oyunun ana caster sınıfı yuh yani. lesser healları şaman kadar kuvvetli olan hangi sınıfı yazabilirsiniz? priest'ten başka birşey söyleyemiyorsunuz değil mi, bunlar da oyunun ana healer sınıfı oluyor.. daha bu liste böyle uzar gider, şaman şoklarıyla mage instant nukelerini zaten pope yapmıştı başka bir başlıkta.. sonuç olarak şaman %20 hp'li adama da, %100 hp'li adama da 550-1200'lük şok çakabilirken paladin %20'liye 500'lük atınca nasıl dengesizlik oluyor anlamadım.. Duelde takıldın dedik cevirdik gurup pvpsine ustte yazdıklarıma yorum getir lütfen Sam ben fake heal atacaksinki rahatlikla healda atacaksin sheildde acaksin aurada değiştireceksin dedim ne güzel çevirmisin heal atarken cs yersen sheild acamazsin (hadi canım oha yok okadarda) noob şekline bakalim sinif varmi 40 mana ile aa mage rank 1 nova ile birak yavaşlatmayi herkezi 8 sny root ediyor her classin heal dengesi farkli kullanim + kendi talent ve büyüleri açısından hepsinin duruma göre farklı haraketleri var sonuçda önceki yazdıklarıma yorum yaparsan sevinirim[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 10 Eylül 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kalin yazılar Darktr'ın 1,5+1+2,5 4snlik oh be 4sn sürede bu kadar heal aldım yaşasın bu arada saman zaten bakıyo şu şokum dolson diye bekliyo :D:D:D 1.5 luk flasha shock basarsa arkadan gelen 2.5 luk heal i anca stump yada engineeringle keser bunu hiç anlamadım bu arkadaş paladin immune shielde off hand shield muamelesi yapmış yazık Offhand e sheild muamelesi değil field combatlar 2 dkk da bir tekrarlanan savaşlar değil bi taraf yamulur bunun gy den koşusu vs cooldownu neredeyse dolar zaten zuhahaha saatte bir kullanıyo adam lohu yazık yani buna bu laf şamanın shocu 6 saniye hesapla 1 saatte kaç kere kullanır ve kaç kere günü kurtarır Shock 500 vuruyor loh ne kadar hp dolduruyor ? 1 saat 2 saat 15 saat onemli olan kullanimi It's fine Darktr just learn 2 play if u can Ps: Bu yakıştırmaların hepsi geyik amaçlı seni asla incitmek istemem Darktr.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Şamanların ve Paladinlerin, gerektiğinde hasar verebilecek ve gerektiğinde heal edebilecek Hybrid classlar olduğunu unutmayalım lütfen.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Jadelith, 09 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: 3 aylik bebek gibi salak salak aglayacaginiza, gidip oynamayi ogrenin. adabını takın.. said: Gangren, 10 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Şamanların ve Paladinlerin, gerektiğinde hasar verebilecek ve gerektiğinde heal edebilecek Hybrid classlar olduğunu unutmayalım lütfen. paladinler 'gerektiğinde hasar verebiliyor' mu acaba? nasıl oluyor o iş? bana gerekiyor bazen ama hasar veremiyorum gerektiği zaman çünkü.. :-) regalya'cığım maalesef bilmediğin konuda ısrar ediyorsun, halen "cs yiyince shield açar" filan diyorsun. paladin oynatıyordun sen bir ara, dene lütfen mage bir arkadaşınla, ondan sonra devam edelim bu tartışmaya. çünkü bilgiye değil de varsayıma dayanarak "şunu yaparsın, bunu yaparsın" demenin sonu yok. reincarnation'la ölür ölmez kalkıp da flag carrier'ı crit şoklayıp oyun kazandıran şamanlar var, (şaman kendi anlatıyor bunu) kalkıp da onu anlatmıyorum ama.. :)[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sanirim anlamyorsun yada anlatamıyorum Sam fake heal aticaksin cs yiyeceksin böylece sadece 4 sny silence yemiş olacaksin hemen ertesi rahat rahat sheild basicaksinyada heal atacaksin kim diyor cs yediğin gibi shield açarsin ice blockmu bu açabilesin ?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 10 Eylül 2005 06:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar