bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sanırım 2.sezon başlıyor. Yine harika olucak. veee bu sefer artık gülmekten kalkamıyacaz çünkü zaga da da skeç yapan tiyatrocu Engin Günaydın (favori adamımdır) kaçık ve asabi bi karakteri oynayacak. Reklamlarından gördüğüm kadarıyla Rutkay Aziz de oynuyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ohaa mükemmel bi adam engin günaydın, ben de çok severim. de bi topic vardı sanki avrupa yakasıyla ilgili?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 evet çok komedi oluyor ya size baba diyebilirmiyim di galiba dizinin adı orda zaten koparıyordu / olabilir hiç aklıma gelmedi aramak =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bir demet tiyatroda oynuyodu asıl, süper tiplemeleri vardı.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 awrupaa yakasıı:) ya harbiden tekrar kopcas yerimisde kahkahalara bogulcas..kadro süper inşahh. büle kalır:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yaşasın engin günaydın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 haaa hatırladım bende o adamı ii olmuş[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu adam süper bi adam.. Zaga da tanıdım skeçlerine kopuyodum.. Hele konuşması süper adamın konuşma şekli koparıyodu beni..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şesuya alternatif[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 $esu gidebilir bile.. gitsin hatta.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Şesudan daha iyi olacağı kesin ama Şesu gitmesin bnce .[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 +1[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şesu gitmesin :)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şesu bi yere gidemez nişantaşı bağlamacısı napıcak sonra ?[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eh, merakla bekliyorum. aslında dizinin sonunu daha çok merakla bekliyorum. 3. sezon olacakmı bilinmez fakat iyi gidiyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 zaten kışın tek izlediğim dizi avrupa yakası...heleki o adamda gelmişsse diziye iyi olmus.zaten adam stand upçı.atada öyle.bi dizide iki stand upçı...iyi iyi =)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Valla bomba olacak :) Kaçırmayı düşünmüyorum. Ayrıca black aramaya inann..!! :9[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 youtube'a her bölümünü bütün halde veya kısa kısa parçalara ayırıp koymuşlar. bayadır geceleri yatmadan random 1 bölüm izliyorum. aradan çok uzun zaman geçtiği için ve sitcom olduğundan zaten ilk defa izliyormuş gibi oluyor insan. tavsiye ederim. eski türkiye'yi izliyoruz bir nevi. sansürlenmeyen içkiler cinsellik içeren şakalar. son döneme doğru boku çıkmıştı ama ilk sezonları hala başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 bir yerden bulsak da topluca indirsek arsivlik tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Cok da eski turkiye degil o Henuz suya atilmis, tencerenin alti yeni yakilmis turkiye gibi daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Çocuklar Duymasın, Mahallenin Muhtarları derken bu da başlar bence yakında. Daha Arka Sokaklar bitmedi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Sıkıldıkça müzik yerine arkaya bunu koyuyorum. Özellikle burhan rolünün oturduğu 85 lerden sonra bir yer açıyorum. 85 den sonrasını sayacak olursak 3 kez bitirdim diyebilirim. Radyo programları veya müzik yerine buna sardığım oluyor :D. Sahneleri görmüyorum ama konuşmaları istemeden ezberlemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Bunun ilk sezonu falan iyiydi de sonra kapici bilmemne, burhan falan gibi recep ivedik tier karakterler girince boku cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 aynen biri bi ara gülse birsel'e abartınca komik oluyo demiş, inanmış bu da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Burhan Recep İvedik tier? Yapmayın abi. Üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar