Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakası

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Sanırım 2.sezon başlıyor.
Yine harika olucak.

veee bu sefer artık gülmekten kalkamıyacaz çünkü zaga da da skeç yapan tiyatrocu Engin Günaydın (favori adamımdır) kaçık ve asabi bi karakteri oynayacak.

Reklamlarından gördüğüm kadarıyla Rutkay Aziz de oynuyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

evet çok komedi oluyor

ya size baba diyebilirmiyim di galiba dizinin adı orda zaten koparıyordu

/ olabilir hiç aklıma gelmedi aramak =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

şesuya alternatif[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 yıl sonra ...
youtube'a her bölümünü bütün halde veya kısa kısa parçalara ayırıp koymuşlar. bayadır geceleri yatmadan random 1 bölüm izliyorum. aradan çok uzun zaman geçtiği için ve sitcom olduğundan zaten ilk defa izliyormuş gibi oluyor insan. tavsiye ederim. eski türkiye'yi izliyoruz bir nevi. sansürlenmeyen içkiler cinsellik içeren şakalar.

son döneme doğru boku çıkmıştı ama ilk sezonları hala başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıldıkça müzik yerine arkaya bunu koyuyorum. Özellikle burhan rolünün oturduğu 85 lerden sonra bir yer açıyorum.
85 den sonrasını sayacak olursak 3 kez bitirdim diyebilirim. Radyo programları veya müzik yerine buna sardığım oluyor :D.

Sahneleri görmüyorum ama konuşmaları istemeden ezberlemişim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...