Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri Bizi durdursun (silah gercegi)

Narstil

Öne çıkan mesajlar

said:
Chitzkoi, 31 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
Bireysel silahlanmaya evet, ama ruhsatlı bir biçimde...

bunu da bööle hayıır hayır diye baararak siz diil kaçak silaha müdahele ederek devlet çözecek...

Silahlanıp napacan polismisin ajan mı özel güvenlik görevlisimi bence hertürül silah satısınada hayır
Zati avcılık icin ülkede hayvan kalmadı güvenlik icin diyolarda ya baskasının yasama hakkı ne olacak baskasının sınırlarının basladıgı yerde sizin sınırlarınız biter
balkonda otururkn bi mac kazanan maganda taraftarın kursununda ölmek var ne zevk alınırsa hayava ates etmekle millet gücsüz kisiliksiz ez-k insanalrın yaptıgı olaylar bunlar zavaloılıklıarını silah atesleyerek gidermeye calsıyalr kıt beyinli insanalr ülkemizede psikiyatrı deli doktoru görmek bunlar gibilerinden normal hangi aklı basında insan yapar[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

Bireysel silahnlamayı sevmiyorum. En kontrollü ve eğitimli adam bile sinirlendiğinde ya da diyelim sarhoş olduğunda o silahla birilerini öldürme potansiyeline sahip. Askeri disipline sahip olmayan ve öyle bir yönetim altında olmayan insanlara silah verilmesi sakıncalı.[signature][hline]Beş Hececiler
Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi
Sosyal ağlarda paylaş

minigunımı bugün emniyete teslim edicem :-p silah war çifteli warda bi kışın ava gidersem kullanırım. geri kalan zamanlara üstü örümcek ağı tutar zati :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genor, 01 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 31 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
bu maddeyi anayasaya sokan turgut özal a ben

cenabül rabbin alemin ya

Konu siyasiye giriyor tartışılması ne kadar doğru bilemiyorum,özel mesajla tartışabiliriz.Ama bahsetmiş olduğun kişi Bugün Türkiye'nin bu duruma gelmesinde yararı olan büyük insanlardan birisi.Hatta şu anda bu mesajı yazmanı sağlayan elinin altındaki bilgisayarı bile Türkiye'ye ilk getiren insan.

bence sende konuyu uzatmsısın tarısıan bi kisinin nerler yaptıgı deil lütfen knuyu saptırmayalım arkadaslar tartısmanızı özelden yapın.....
Silahlardan bahsediyoruzzz...

Bu topic düsünceleriniz değişmesine yada duymadı ise duymanıza neden olmustur isallah[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

silahlanmaya hayır demek te isi abartmaktır..dersiniz bole durumlarda adam omur boyu hapis yatsın asılsın kesilsin ona hic bisi demem hatta +1 derimde surda 10 yıla kadar sokakta para ver diye dolanan cocuklar ellerinde silahla ya paranı ya canını diyecek..ya da evinize hırsız girince B@p bi dk polisi arayabilir miyim plz mi diyeceksiniz silah bireysel korunma icin gerekli su an onemi yanlıs anlasılıyo.. silahi eglence aracı artislik gibi gorenler cok buyuk cezalara carptırılmalı bence.. ama kendimizi koruma hakkımızda olmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

Silah icad oldu mertlik bozuldu diyerek lafıma başlıyim:

Bireysel silahlanma ortadan kalkarsa o sokak serserileri silahı nerden bulucak?

Yani ben kendimi korumak için silah alıcam diyosunuzda aynı amaçla başkası alıp kapına dayanırsa napıcaksın? Sokaktaki bi gaspçı da aynı bahaneyle silah alıp sonra çatır çatır millete ateş edebilir.Yani sonuçta kimsenin kafasında Milletvekili, Polis, Gaspçı, Katil, Terörist, Cinnet geçirmiş fabrika işçisi filan yazmıyo.

Balistikle tamam hangi silahla ateş edildiği bulunabilir.Ancak şahsen o mermi beynine girdikten sonra balistik raporu pek bi fayda etmiyo...

Ah ulan AB... Senin yüzünden kalktı idam cezası... Şöyle bi serbest bırakıcan sonra sallandır sallandırabildiğin kadar magandayı
(Her biri düğünlerde sünnetlerde havaya ateş edip onlarca kişinin hayatını tehlikeye sokucaklarına bunların kökü kazınsın daha iyi)

Havaya ateş edilen bir merminin, yere düştüğünde bir insana çarpma olasılığı kaç? %2??? %1???
%0,01 bile olsa saçmalık.Yani 20 tane mermi sıksan birini öldürme ihtimalin %0,2 olur. Ki bir hayat için, onca emek harcanmış, eğitilmiş, yetiştirilmiş birinin hayatı için o kadar büyük bir rakam ki... Yani insan hayatı, sadece birkaç kuruşluk bir mermiye bağlı.Bu mu adalet?

Bireysel silahlanmaya hayır!!! Hele bunun eğlence için kullanılmasına tamamen hayır.

Not:Havaya ateş edicek olanlar lütfen silahı birazcık aşağıdan tutsun.Boyun hizasının 20-30 cm kadar aşağısından mesela....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 31 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
savaş için kullanmaktansa..havaya atmak için kullanılması yanlısıyım..düğünlerde silah atmak apayrı bir zevktir..yaşamadan yorum yapmayın..

yalvarırım bana fake olduğunu söyle.[signature][hline]you knew you had a heart made of stone.
you should've let me know.
you could've let me know.
..
all these other flaws
will lead to mine.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nereid, 02 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 31 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki:
savaş için kullanmaktansa..havaya atmak için kullanılması yanlısıyım..düğünlerde silah atmak apayrı bir zevktir..yaşamadan yorum yapmayın..

yalvarırım bana fake olduğunu söyle.

nediyon sen gülüm..bana mı taktın nedir?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 02 Eylül 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
kapılar açılsın çatışmalar başlasın

herkesi silahlanmaya davet ediyorum..

:)[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

Silahlanıyorum utluyyum dügünde ahyava ates etmek ayrı zevktir ne bunlar böle illhahi mileltin aklı basına gelmesi icin sevdiginiz birini böle salak bir sey yüzündaen kaybetmeniz mi gerekyio iyi siz magandlara evet diyin hala dügünlerde ates etmenin zevkini anlamıycam cocuk öldürmke gelini damadı ldürmek büyük zevk ates etmekten zevk alıyosan poligonlar ne güne kuruldu amacı neydi....
her türlü silahlanmya hayır silah ordu ve polisin isi olmalı bi de özel egitim almıs güvenlik görevlilerinin yakında c4 patlayıcı falanda derseniz fake account acıpta lütfen slk lasmayalım
tesekküler[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genor, 01 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 31 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
bu maddeyi anayasaya sokan turgut özal a ben

cenabül rabbin alemin ya

.Ama bahsetmiş olduğun kişi Bugün Türkiye'nin bu duruma gelmesinde yararı olan büyük insanlardan birisi.

ahahhahaayyy LoL büyük insan =) [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narstil, 03 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Silahlanıyorum utluyyum dügünde ahyava ates etmek ayrı zevktir ne bunlar böle illhahi mileltin aklı basına gelmesi icin sevdiginiz birini böle salak bir sey yüzündaen kaybetmeniz mi gerekyio iyi siz magandlara evet diyin hala dügünlerde ates etmenin zevkini anlamıycam cocuk öldürmke gelini damadı ldürmek büyük zevk ates etmekten zevk alıyosan poligonlar ne güne kuruldu amacı neydi....
her türlü silahlanmya hayır silah ordu ve polisin isi olmalı bi de özel egitim almıs güvenlik görevlilerinin yakında c4 patlayıcı falanda derseniz fake account acıpta lütfen slk lasmayalım
tesekküler

Laflarına dikkat et kendini a$ma orda geyik yaptık ne kadar ciddi birşey olduğunu senden daha iyi biliyorum silah benim aile mi değiştirdi onun için 10 sene ağladım bana gelipte burda salaklaşmayalım cart curt ayağı yapma " Salak " kelimesini kullanman için ilk başta bir kendini boy aynasında süzde öyle karşımıza çık töbe yarabbi antika çıkıntıları olur böyle işte[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

Silahlanmak ayrı
Magandalık ayrı . Her gün yaşanan gasp olayları yazılmamış . Bende alacağım mesela bir tane cebimde gezeceğim . Çıkıp da ateş etmeyeceğim ama . Ayrı konular silahlanma ve magandalık .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

@bLackcha0s türkiyenin gerçekleri ile ilgili 3-4 fikrin olsaydı,
cumhuriyet tarihimizi, yakın tarihimizi incelemiş olsaydın, Turgut Özal'ın Atatürk'den sonra memlekete en çok yararı dokunmuş ikinci insan olduğunu bilirdin.

Lisede öğrendiğiniz siyaset bilgileri ile gelip burada devlet büyüklerinize laf etmeyin.

ayrıca toplumsal ve bireysel silahlanmaya bende hayır diyorum.
fakat evimizdeki silahları atmayı yada satmayı düşünmüyorum.
çünkü silah nasıl kullanılırsa yalnış olur onun bilincindeyim.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

@sheref harikasın ciddiyim.Sen benim tahlilimi yapmışsın gerek yok o zaman ne kadar zaman neyle ilgilendiğim nerelerden neler öğrendiğimin değil mi?
Sana verdiğim Linkte bir bak.Evet Turgut Özal getirmiştir.Bilgisayarı televizyonu telefonu yolu suyu elektiriği allah razı olsun.
Karşılığında ne verdik biliyormusun?
Eğer bunun hakkında en ufak bi fikrin olsaydı böyle konuşamazdın zaten.
Senin Şimdi yürüdüğün toprakların %40 a yakın bir oranı yabancılara tapularıyla birlikte o Atatürkten sonra çok yüce olan Turgut Özal sayesinde verildi...
Bugun isteyen Ankara da
İsteyen Ege de
İsteyen boğazda devlet kurursa hiç şaşırma.
Senin o Sayın Turgut Özal dediğin kişilik 30bin askerin şehit olma yolunu açan kişilik.
Senin o Sayın Turgut Özal dediğin kişilik şimdi maganda kurşunlara kurban gidenleri sağlayan kişilik.
Senin o Sayın Turgut Özal dediğin kişilik bugunun Türkiyesinin İMF nin köpeği olmasını sağlayan yegane ulu kişilik.
Evet getirdi bilgisayarı televizyonu suyu elektriği

oturur artık ordan izlersin ülkenin işgalini.
Git bi tarihçiye sor bakalım Askeri Liseleri neden ayaklanmış Turgut Özal döneminde.Hangi siyasetçi döneminde askeri liseler ayaklanmış bi sor bakalım.
O çok büyük tarih ve siyaset bilginle.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğimiz kadar karşı çıkalım böyle bir zihniyet oturduktan sonra kaldırması çook zor..

devlet eğer karşı çıkamıyosa...(binlerce ruhsatsız silah var)

bizim yapabileceğimiz şeyler çok sınırlı..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

İyide Makaveli bende istesem aracıları bulur gider Tank alırım parasını verdikten sonra.
Girerim o tankla boğazdan ver allah ver

Almanyada bireysel silahlanma diye birşey yok.
Adam gitmiş silah kaçakçısından almış bu almanya da silahlanma var yargısına kanıt olmuyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...