Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biri bir sey solesın lutfen :(

Deniz

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bakın soyle yapalım kısaca...bı sevgılım var 2,5 yıldır cıkıorum ama bı turlu ayrılamıoruz.ve daa 4 sene gıbı uzun bı sure o ankaraya aılesının yanına geldıınde goruscebılcez ancak.sız olsanız naapardınız.(ıkımız de bırbırımızın ılkıyız onu da unutmadan yazrsanız sevınırım)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ilişkiler zaman icinde 2 periyodda işliyo: ozlem ve bu ozlemin giderilmesi.Kısaca insan gormedigi zamanlar ozluyo gorustugu zmnda bu ozlemını gıderıyo mutlu oluyo
Ozlem=Acı cekmek
Ozlemin giderilmesi=Mutluluk
Sizin durumunuzda sık sık gorusmenız pek olası olmadıgından ılıskı ıkınıze de acı wermekten baska bıseye yaramıycaktır
Sonuc:Ikınıze de yazıktır gunahtır baska ılıskılere yonelme zamanı gelmıs ıkınız ıcın de[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deniz, 03 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
yanı cıkmaya devam et mı dıosun.sevdıım bellı cunku ondan baska kımseyle yakınlasamıorum.kımse onun gıbı olama z da ne demek ıstedıını anlamadım devam mı edelım acı cekmeye

oeh

sen kirikkalede okumadin degil mi?[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Sosyal ağlarda paylaş

senin nickin niye deniz ya. ben denizi seviyorum şimdi nolacak kıza of aa[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Vİ HEYT REPİDŞEYR
Sosyal ağlarda paylaş

ağla açıl ve unut...
tamam aşk maşk güzel ama
1.ilk sevgilin diye bu adamla evlenmeyi/ bir ömür boyu birlikte olmayı hayal etmiyordun herhalde? yani bu ne kadar mantıklı? 2.ayrı şehirler, üstelik bir de üniversite ile birlikte yeni ortam tanışılacak yeni insanlar..vs zor
boşver unutursun ;)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2 gün önce ayrıldım 10 aylık sevgilimden . Seninki kötü olmuş biraz sonuçta sanırım birbirinizi seviyordunuz . Benim sevgim bittiği için ayrıldım . Tutma kendini bırak ağla .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

Birbirinizi kısıtlamaktan başka bir şey yapmamış olurdunuz eğer sevgisiz devam etseydiniz bence . En sağlıklısı olmuş sen yeni arayışlara gir emin ol o da girecektir .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

ilişkiler insanları yormaya-yıpratmaya başladığı an bitmeli aslında.

üzülmen doğal ama yanlış kararı verdiğini düşünerek kendine işkence etme.

ki anlattıklarına bakılırsa senin açından miyadı dolmuş ilişkinizin.
daha fazla sürdürmenin anlamı olmazdı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

"keşke" demekten başka bir şey kalmamış size yapacak. unutmaya çalış dicem ama, orada bir yerde seni herşeyden çok seven birinin olduğunu bilip de her gece rahat bir uyku uyumak zor. nefes almak zor. üstesinden gelirsin umarım.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 04 Eylül 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
"keşke" demekten başka bir şey kalmamış size yapacak. unutmaya çalış dicem ama, orada bir yerde seni herşeyden çok seven birinin olduğunu bilip de her gece rahat bir uyku uyumak zor. nefes almak zor. üstesinden gelirsin umarım.

sonuna kadar katılıyorum[signature][hline]Pessimist Style
Sosyal ağlarda paylaş

unutmak?unutmak cok zor...hele de her sabah uyandıında ılk dusunduun sey o oluyosa...ve gecelerı ancak onu dusunup uyuyabılıyosan...en bastan baslamamsı gereken bı ılıskıydı...ama basladıında da 16 yasındaydık.cocukmusuz o zaman.buyumusuz azıcık demek kı...buyuyene kadar da cok gozyası dokuluyomus be kardesım...buyuduk de nooldu..
Sosyal ağlarda paylaş

kermit, jacabo ve mantar'ın bu konu altındaki karşılıklı diyalogları silinmiştir, lütfen futbolu futbol bölümünde konuşalım, futbolcularla ya da yöneticilerle ilgili "kişisel" bir probleminiz varsa yeni bir başlık açabilirsiniz, başkalarına saygısızlık etmeyelim

"şikayet butonunu" kullanıp bu rahatsızlık verici mesajları şikayet ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler

bu arada yine konu içinde, başlığa sadık kalıp bişey diye mesaj atmış bir iki komik arkadaşın mesajları da gösterimden kaldırılmıştır

teşekkürler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...