mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bir çok mmorpg'de sürekli karşılaştığımız çinlilere, artık bu kadar fazla mmorpg oynamalarının getirdiği tehlikeler/zararlar nedeniyle çin hükümeti, WoW oynamaya günlük 3 saat sınır getirdi. [spo1=haberin tümü:] Dünyda en çok satan MMO durumunda bulunan World of Warcraft , Uzak doğuda pazara sunulmasıyla birlikte dünyada toplam 4 milyondan fazla sattı. Asıl enterasan olan ise oyunda çinlilere getirilen yasak oldu. Evet oyunda Çinli oyunculara saat sınırlaması getirildi.Belkide bu tarz bir uyguama dünyada ilk örnektir.. Çinlilerin oyunlara kendilerini fazla kaptırdığı bilinen bir gerçek.. Oyun oynama derdiyle ölen bile olduğu bilinmekte.. Bakalım bu yasak nasıl tepkiler alacak.. İşte yapılan açıklama : "Are you a WoW addict in China? Then you won't like this. The Chinese government's putting time restrictions on playtime; only three hours of WoW per day! The Chinese Government unveiled a new system Tuesday to prevent individuals from playing online games for more than three consecutive hours Interfax reports, which must be installed for every online game in the country. What happens if you play more than three hours? You get punished and your character's level is lowered... or worse. "[/spo] 72+ saat mmorpg oynayıp fazla dozda enerji içeceği alıp ölenler falan oluyordu çin ve korede, herhalde bu tarz durumları engellemek için böyle bir sistem getirdiler. hükümetin bu konuda harekete geçmesi de komik bir durum tabi. aynı sistemin tüm dünyaya er ya da geç yayılmaması için dua edelim. kaynaklar: fazlamesai.net, haberin türkçesi, haberin orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yazık ya. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 3.Dünya savaşı yaklasıyo Korea de SC yi yasaklasınlar azcık yiyosa sdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 acıdım lan adamlara..oyun oynıcam hüleeean diye harap oluyorlar..biz hiç değilse web cam? you cam? diye tepiniyoruz..[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 burda da ayrıntılı bi yorum var konu hakkında. biraz aşşalarda kalmış sanırım söz konusu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 -abi sen niye içerdesin -sorma hacı 3 saat 2 dakika wow oynadık :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Ferrero, 05 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: -abi sen niye içerdesin -sorma hacı 3 saat 2 dakika wow oynadık :( haha süperdi bu :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 geçmiş olsun. Cidden Kore'de sc'yi yasaklayacak adam yoktur bence:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bu arada Sc dedik aklıma geldi Oldboy un Internet Cafe sahnesinde arkadan unite basma sesleri geliyo resmen =) şaka bi yana sc yasaklanama tv kanalları falan var.Ligi var vs vs Resmi bi olay yani..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Chen kaç abi kaç 3 saati geçtik lan eheuue yazık ya harbi. Forever AKP :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Neyi yasaklayacaklarını şaşırmışlar . Öyle bir robotlaşmış ki insanları öleceklerini anlamıyorlar hükümetin yasak koyması lazım .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 çinliler oynamayı yasaklıyor en azından.. türkiyede olsa öle bi manyahlık devlet kesin vergi koyardı :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ahahaha bu vergi olayı süperdi işte ahahah koptuuummmm :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 adamlar robot gibi zaten. en azından eğlence hisleri vardı oda 3 saat ile sınırlandırılıp şarj lı duruma getirildi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Ferrero, 05 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: -abi sen niye içerdesin -sorma hacı 3 saat 2 dakika wow oynadık :( Ehehehe...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ehe[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Ferrero, 05 Eylül 2005 20:10 tarihinde demiş ki: -abi sen niye içerdesin -sorma hacı 3 saat 2 dakika wow oynadık :( eheh Abi dusunsenize sabukanıza bakıyorlar fazla wow oynadıgı ıcın ıcerde yatmıstır diye falan euhu... Elinde karakterinin bulundugu hapisane fotografları falan psdhufh....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 trajikomik :) wow oynayarak ölmek...lol :D[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iyi olmuş..[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bende daoc dan Geberecem euheuh.. Yemeden içmeden kesildim.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hellmarch sesleri geliyo[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 iyi olmuş bari wowda çinlilerin girdiği serverdan kaçmak zorunda kalmıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Abi türkiyede olsa amma komik olur -Şt genç yürü merkeze gitcez geçtin süreyi -Abi gel bi dene sonra gideriz -Güzel oyunmuş lan!!! yada -Şt genç yürü merkeze gitcez geçtin süreyi -Al sen şu yirmiği ben daha yeni başladım tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Yakinda Sc yi yasaklarlar[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben 4 saat oynasam nerden haberleri olacakki ? ip den tespit edip gelip beni dövceklermi sanki :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar