fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 samara nin uzaktan kuzeni... photoshop un babannesi...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Janitschar, 02 Eylül 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Çıplak gösteren foto makineleri gösteriyor hayaleti, ondan çıkarılmıyor piyasaya aahahahahahah!!!!
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zeytin, 02 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: said: Redeagle, 02 Eylül 2005 17:56 tarihinde demiş ki: cidden olur mu diye tartışmayacağız heralde? Niye ben çıplak gözle görülemeyen şeylerin fotoraflarda neden göründüğünü merak ediyorum. Şimdi öyle herkese görünse ne anlamı kalır, ama hiç bir şekilde görünmesede bize eğlence çıkmaz di mi ama?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Zeytin, 02 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Niye ben çıplak gözle görülemeyen şeylerin fotoraflarda neden göründüğünü merak ediyorum. Bu hayaletlerde çok fotojenik şeyler yaw:D Bi fotoğraf makinesi gördülermi direkt poz veriolar... Yani normal olarak gözüküp napıcaklar ki? İşe bak ki ölmüşler ama hala şan şöhret peşindeler.Yok zaten Casper var diğerlerine gerek yok.Kontenjan doldu anlamıyolar eheheh
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ben resmi silmedim direk kapadım bilgisayarı bana nolcek bab onu yazmamışlar :p[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu mail bana 20 defa fln geldii...Kimseyede göndermedim.uhuh ölene kdr şansız olucam :( (:-p)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Alexi_Septimus, 02 Eylül 2005 17:58 tarihinde demiş ki: 2 sene önce bir filme girmeden önce çekildi. Cüce lan bu?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!Cray Totem/sNaKe
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: CrayTotem, 02 Eylül 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Cüce lan bu? Nedense koptum bu yoruma:D Tam böyle gerilimin ortasında yardın beni:D [Bu mesaj ShadowFury tarafından 02 Eylül 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yalan mı mini boyu musallat olmuş:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Arden Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 photoshopu bilmeye gerek varmi bunun icin ?? :P[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu cins mailler bana gelince tıkanıyolar çok sevindirik oluyorum=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
mck Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Resimdeki samara'nın kız kardeşi[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler..
NoOb Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Shit happens.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Elderon, 02 Eylül 2005 18:05 tarihinde demiş ki: ben resmi silmedim direk kapadım bilgisayarı bana nolcek bab onu yazmamışlar :p sen gaylikten biseksüelliğe terfi ediceksin adam olucaksın =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bence bunlar canlı spyware[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 isin en komik yani resimde hani hayalet fotoshop olur bunda sanki adam fotoshop dsadsadsadas[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
trapt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 5 gün sonra... bir forum bu mesajı z.klemiip dalga geçti 3 gün sonra hepsi yörünge dışı oldu...ip ban yedi,interneti göçtü h4XxX0rlandı.. sizde 5 kişiye gönderin h4XxX0rlanmayın[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125393 anılarım depreşti be[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi bu ne ya huahah. bileyır cadısı o, kesicek çok fena.[signature][hline]truth might be changed by victory.
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Anneee! * yusuf yusuf *[signature][hline]
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Keklemişler seni[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok birde abla çok lanetli bakıyor.Ne gibi bir iyiliği dokunabilir ki bunun bir insana.Öle terfi merfi.Kalbi mi çok temiz yoksa?Birde hiç anlamam neden hep 13 ya da 7?Neden birazdan başıma iyi bişi gelmicek yada 4.5 gün sonra?Neden bu insanlar daha yaratıcı değil?[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Hamatula Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu olayı ilk bulan adamı taktir ediyorum..ama artık boku çıktı..yeni versiyonları yapılmasın ya ne bu..mikerim terfiyi be ...hehe...
Esqerat Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 13 olması esrarengizlik katıyor olaya. Mesela 10 olsaydı neysede 17 19 37 esrarengiz sayılar bunlar:)
Öne çıkan mesajlar