Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chemical formdan düştü eyice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
kermit, 21 Ağustos 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
babanın yerimi de bana cvp berme diyosun
ghayet de public biortamdayız
isteyen istediğini yapr azıtmadan

iyide beni istemiyorsanız,baska yapıcak birseyim yok.Konusun isterseniz yok sayıyorum ztn.Bir kere bir prensib olur.Benden rahatsız oluyorsan ve bos geliyorsam ztn senin takılmaman lazım.[signature][hline]Tyrande walks on earth
Mesaj tarihi:
seni istemiyom diye bi laf çıktım
ayrıyetten bi üstteki msj quotelenmez
madem forum kurallarını çok iyi biliyosun bi yede bulabilirsem koyarım buraya bi arakdaşa forum kurallarını senden daha iyi biliyorum diyodun
bunuda bilmen lazımdı
kaçırmışsın orayı demekki[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Kermit calm down adamın bişiden caktıgı yok daha nerde alıntı yapılır nerde yapılmaz onu bile bilmiyor. Sinirlerini yıpratma bu kadar.
Tyrand sende esekle ilgili bi atasozu bilir misin? Anladın sen döncem sana hade bu aksam bu kadar yeter sınırlarını zorlama sora bujilerin dağılcak yuksek devire dayanamaz tıkanır kalırsın. Biz senin iyiliğin için bişiler soyluyoruz sen hala aynı yanlıslara devam ediyosun kusura bakma ama bu forum diğerlerine benzemez burda belli adetler ve adaplar vardır gercek hayattaki gibi eski thread leri ac oku ne demek istediğimi anlıcaksın.Ben bu acc dısında 1 acc banlattım yani bana sende benim gibi taze patisin muhabetti yapma gunluk msg ortalamasına bak ondan sora gel burda bişiler ima etmeye calıs tmm mı yavrucum...[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
Bak Tyrande ilk geldiğinde uslu uslu postlarını atsaydın , bölüm başına yirmiyedi tane thread açacağına önce bi ortamı gözleseydin , nasıl threadler açılıyor , nasıl threadler hoş karşılanmıyor diye baksaydın bunlar olmazdı . Gelip de burda senden kabaca ''kıdemli'' bi user'a laf söylemeye kalkarsan olacaklardan haberli ve onlara hazırsın demektir , savunmaya geçmene gerek bile yok öyle bi durumda . Her threadde senin biriyle tartışmanı görmekten herkes sıkıldı . 3 günde 300 mesaj + 300 antipatipuan topladın .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
harbi lan çocuğun topicinin içine ettik
ellemyin yazıda yazmayın gereksiz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 21 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Tyrande, 21 Ağustos 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
Nickname: Zephyros | Kayıt: 08/08/05 | Mesaj: 258
senden 10 gün sonra kayıt oldum.seninde 300'e yakın mesajın var.Bos sana göre bos mesajlar,istersen birdaha benimle ilgili yorum yapma,mesajlarımı okuma,bana cevap verme.Olay sorunsuz cözülür.

demek öyle grandmaster poster bey?

önce şuraya alıyorum sizi:

Tyrande

bide buraya bak bakalım:

PrudenT

arada 80-90 mesaj ama 1.5 yıl var? nedir canım bu. izah et. post kasmaktan başka bir işin var mı? kermitle bile sırf postum madalyam olsun diye tartışıyorsun. her mesajına tek mesajda değil de ayrı ayrı mesajlarla cevap veriyorsun. çok da göze batıyorsun. aramayı bir kere bile denediğini görmedim. böyle gidersen başka bi yörüngeye alacaklar seni.

Düzeltiyorum 80-90 değil 40-50 mesaj var sabah 80di 40 olmuş kasışın bu kadarı o_O

[Bu mesaj PrudenT tarafından 21 Ağustos 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 Ağustos 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
bok ettiniz topicimi

Ülkenin geleceğini tartışıyoruz sanki ahah . Sen yine başla thread yağdırmaya , seninkilerde zombi falan çıkmıyordu en azından .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
@Prudent:post önemli degil canım maksat gönüllerimiz bir olsun:D

*kızdırır:)*[signature][hline]Tyrande walks on earth

[Bu mesaj Tyrande tarafından 21 Ağustos 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben daha uzağa işerim yarışına girmeden olayı kapatsak ? Chemical küstü cevap vermiyor sizin yüzünüzden bak şimdi .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 21 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
Ben daha uzağa işerim yarışına girmeden olayı kapatsak ? Chemical küstü cevap vermiyor sizin yüzünüzden bak şimdi .

chem chem geri gel. adam sinir napayım elimdemi[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

Hergonan, 21 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Peki dünyalılar uzaya çıksa napardınız?
Hepsi birden böyle.
Mesaj tarihi:
said:
bok ettiniz topicimi

Konu bana da çok ciddi gelmedi
İsim de yakıyor hani - Chemical formdan düştü, sanki başka biri açmış topici ehe[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
Yazıp çizmişsiniz ama Chemical bir markadır, bir efsanedir artık. Biri bilimsel içerikli bir şeyden bahsetse, zırzavat bile olsa Chemical'ın o işi denemeye sulanacağı kesindir. Paticikte başka hiçbir kullanıcıda bu cesaret, atılganlık, yaratıcılık ve ilmi ruh yoktur.

Böyle bilimsel bir efsaneyi, bir paticik markasını başka kullanıcılarla kıyaslayan insanları esefle kınıyorum. Çok mesaj sahibi olmak başka şeydir, bir kemikıl olmak başka şeydir.

Chemical, gözlerinden öperim, bak her topicinde yazıyorum, bunlar bilimsel ilerlemenin önünü almak isteyen, seni anlamayan kara cahiller, topicini bile batırdılar iki dakikada. Biz seni seviyoruz, daha çok deney istiyoruz. (Bu arada ne olur ne olmaz diye ben sana bir yangın söndürücü yollayayım).[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
bok ettiniz topicimi

iyi olmuş. müstahak sana...[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Mesaj tarihi:

Topic'in konusu ne,konuştuğunuz konu ne?

Tryande 'dan şikayetiniz varsa

şöyle birşeye ' ' tıklıyoruz[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once

Mesaj tarihi:
Evet bu 20 lik ti :)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
said:
IllidanStormrage, 21 Ağustos 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Nickname: Chemical | Kayıt: 05/12/03 | Mesaj: 10194
27 ayda=(yaklaşık)710 günde 10k mesaj...
Nickname: Tyrande | Kayıt: 08/18/05 | Mesaj: 308
3 günde 300 mesaj:D

Eğer böyle giderse 600 günde 60000 mesaj yapar... Eyvah eyvah:D

amuhauahaua :D puahaha koptumm yaaa :D ehhe[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Nickname: chemical |Kayıt: 05/12/03 | Mesaj: 10212
Nickname: THARKAS | Kayıt: 11/18/01 | Mesaj: 1502

chem 10 katim kadar mesaj atmissin
ben senin attigin hizda mesaj atsaydim uye oldugumdan beri
20000 kusur mesajim olacakti ehau.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Post işi ince iş herkes kasamaz :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
  • Yeni Oluştur...