Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 rockn coke un bilboard reklamlarını görmüşsünüzdür kaçırırsanız bizde üzülürüz diye... dün bütün bilboardlarda olmasada bazılarında 3 tane sticker wardı disk sendikasının eylemiydi coca cola da çaılşanlar işten mi çıkarılmış neymiş o yüzden cola içme rockn coke a gitme yazıyodu bilmiyorum sizn oradaki bilboardlarda warmı... ne düşünüosunuz ???[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 görgdüm anları ama arabadaydım okuyamadım. Açıkçası kola seven biri değilim yani hoşuma gitmiyor kola onun dışında son bir haftada sanırım yar-rock n' cock öncesi gazı amaçlı 40 tane kola bunu yaptı kola şöyle zararlı kola masonların kola'nın yazısı ters çevrilip değişiklik yapılırsa no Muhammet no Mekke anlamına geliyor kolanın gelirinin şu kadarı şunlara gidiyor...... Hangisi doğru hangisi yanlış bilmiyorum ama rock istanbulda rtn'de vs.de rezil olduktan sonra diyebilirim ki iyi festival yapıyolar adamlar dead kennedies'i iggy pop'u getirmişler bu sene de cure var gerçi ben kaçıracam ama...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Reignman40, 30 Ağustos 2005 10:30 tarihinde demiş ki: rockn coke un bilboard reklamlarını görmüşsünüzdür kaçırırsanız bizde üzülürüz diye... dün bütün bilboardlarda olmasada bazılarında 3 tane sticker wardı disk sendikasının eylemiydi coca cola da çaılşanlar işten mi çıkarılmış neymiş o yüzden cola içme rockn coke a gitme yazıyodu bilmiyorum sizn oradaki bilboardlarda warmı... ne düşünüosunuz ??? bizimkiler yapar abi herşeye bir muhalefet vardır bu memlekette[signature][hline]est sularus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 son zamanlarin en buyuk tartismasi iste colayla rock tersler gitmeyin rock'n'coke a diye belki hakli olabilirler ama cure var be abi isin ucunda hafta sonu cure konserinde oacagimi dusundukce hayatim boyunca heyecanlanmadigim kdar heyecanlaniyorum [spo1=hede hödö]CURE GELIYO LAAAAN CUREEEEEEEEE ROBERT ABI ONUMDE SARKI SOYLUYCEK LANNNNNNNNNNNN[/spo][signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) [bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 toplu sozlesmelerde tikaniklik var ya ondandir , pasalar kizmis . calistiklari sirketin imajina zarar verip bir yandan zam istemek komik tabii .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 cola iyidir[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nike burgerking tommy mac windows imb hp....... hangi birine karşı olup uzak durabilirsin ki...[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Taam cola kötü olabilirde, gruplar iyi yahu:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bre işçilerin Rockn Coke ile ne alakası var! Yok insafsız değilim ama düşünün bi kere x kadar işçi mağdur olmuş Cola Şirketinde diyelim. Bu konserleri hazırlamak için çalışan x kişi daha mı mağdur olsun? Bu mudur DİSK'in olara bakışı? Bu sendikalar ve yandaşları falan bana hep "sığ" gelmiştir.. Ama şu yukarıda aktarılan olay inanılmaz derecede sığ! Kaldı ki bu gruplar gelicek.Koser vericek prestij artacak ve "daha büyük" gruplar gelicek... DİSK Cure nedir kimdir bilmez herhal... 5-10sene önce yabancı grupların Türkiye'de konser vermesi imkansız gibi gelirdi! Arada gelirlerdi işte bizim ülkeyede.. Şimdi her sene bir çok ünlü grup ziyaret ediyor ülkeyi. Bu büyük organizasyonlarda çalışanlar, ekmeğini kazananlar mağdur olmalı yani benim dişe diş, göze gözcü ama gözü bağlı DİSK'ime göre.. Yok böyle saçmalık ya... Devrimci İşçiler Konfederasyonu muyuş? Peh! Coca Cola kaç işçiyi çıkarmış, her sene yapılan organizasyonlar kaç kişiye iş imkanı yaratıyor, ülke ekonomisine katkısı ne onu hesaplasınlar "devrim" falan yapmadan önce... @Norak!:D Abi öyle foto mu koyulur? İnsafsız! Canım çekti yaaa... Böööyle buzlu buzlu kola koydum orijinal kola bardağına onu içiyom şimdi.. Hepsi senin yüzünden Norak... [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Norak, 30 Ağustos 2005 11:07 tarihinde demiş ki: cola iyidir ohyş sabah sabah canımızı çektirdin be norak :)[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahaha, sabaha kadar php denen lanet kodu yazdım, yanımda disk mi vardı? bana disk mi moral verdi, whiskey kola yaptım kendime gece boyunca defalarca =) şimdi de sadece kola içiyorum hayatımın önemli bir parçası coca cola light seni seviyorum ama rock'n'coke'a gitmicem...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 @dasaa: 1.o şirkette çalışanlar askeri ücretle sonuna kadar sömürülen insanlar o adamlar aldıkları 3 kuruşla bilmemkaç kişi geçindirmeye bilmem kaç çocuk okutmaya çalıştıkları için cure'u bilmemeleri normaldir. 2.Sığ dediğin sendikalaşma sayesinde birbirlerine destek oluyorlar ancak öyle ayakta durabiliyorlar işyen atılma çıkarılma olaylarını ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama şirketlerin sadece çalışan ücreti artırmak zorunda olduğundan dolayı bunu yapmayıp şirket adı değiştirip çalışanlarınıda tazminatsız oraya gitmeye zorlamalarıya da pat diye atmaları vs. bir sürü adilik dönüyor 3. O festivallerde çalışanlar zaten şirketlerden kiralanıyor koruma şirketleri temizlik şirketleri yada tesisatı kurmak için gene şirketlerle anlaşılıor yani zaten o festival olsaydıda olmasaydıda aynı maaşı alacak olan adamlar ekstra birşey kazanmıyor patronlarına yarar bu en fazla yararsa 4. Bu ülkede bu kadar insan sürünürken kim gelirse gelsin açıkçası ülkenin prestijini arttıramaz görüyoruz Allahın unuttuğu fakir ülkelerin krallarının yaptığı zenginlik şovlarını bunlar en fazla onlarla aynı kefeye konulabilinir 5.O grupların ülkeye gelmesini sağlanabilmesinde en büyük etken albüm satışıdır sen düşük gelirli insanına para sağlamazsan lükse giren albümü alamaz dolayısıyla o grup turnesini belirlerken yunanistan uğrar sana da uğramaz. Önelmi bir işim olmasaydı ben bu festivale gidecektim çünkü burada ki büyük gruplar ama yok ülke prestiji arttırma yok iş imkanı sağlama bunlar o kadar da doğru değil işte.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Açıkcası colanın böyle bir konser düzenlemesi çok güzel. Ama 10 sene önce olsa daha sevinirdim :) Kapitalizm vs vs zerre kadar umrumda değil bu organzasyonda açıkcası otla boku karıstırmaya başladınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 coca cola diyince aklıma enjoy coca cola getirdi. o da aklıma enjoy capitalism adlı bu "çalışma"yı getirdi. araya ekliyim dedim. yoksa birşey ima etmeye çalışmıyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Her eve günde 1 adet kola giriyor. Ekmekten fazla satılıyor. istediğin kadar eylem yap hiçbirşey değişmeyecek. BarışaRock düzenliyorlar muhaliflik için.Düzeyenlerin hiçbiri cola içmiyor sanki. cola hepimizin içinde.Yedi bitirdi yendi bizi. Nike da öyle buda böyle capitalizm uğruna bunlardan vazgeçersek cıbıl ve aç gezeriz. Ulan Cola içsenn ayrııı derrttt Cola Turka içsen ayrı dert ne etcez ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bilet kalmadi alamadiniz diye boyle yapiyonuz ben biliyom:) cok yasa coca cola sen olmasan bu kadar ise yarar muzik adamini ruyamizda goremezdik.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE [Bu mesaj onlyreal tarafından 30 Ağustos 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: cenin, 30 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: @dasaa: 1.o şirkette çalışanlar askeri ücretle sonuna kadar sömürülen insanlar asgari olamsın ;)[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ya şimdi bu coca cola dakiler, bu disk midir ne halttır ordaki işçileri çalıştırmak zorundamı? Hayır. Peki onları krallar gibi yaşatmak zorundamı? Hayır. Reklam yapmak zorundamı? Evet. Ozaman neymiiş, disk onların hiçbişiyinde değilmiş.Yani bi grup işçi-amele topluluğu (ameleyi küfür anlamında değil ağır işçi anlamında söyledim) konsere gitmeyin hakkımız yendi böhüüü ühühühü diye ağladı filan diye kimse konsere gitmiycekmi sanıyolar? O sticker ları gördüğümde verdiğim tepki ne onaylamaydı ne de gülmekti.Sadece "Öehhhhh yani" Bi sendikanın, dünya devi bi şirkete zarar vermesi imkansız.Don Kişotçuluk oynuyolar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Reignman40, 30 Ağustos 2005 12:20 tarihinde demiş ki: said: cenin, 30 Ağustos 2005 11:44 tarihinde demiş ki: @dasaa: 1.o şirkette çalışanlar askeri ücretle sonuna kadar sömürülen insanlar asgari olamsın ;) hızlı yazam derken sıçmışım uahuahuahuha :lol: koptum görünce[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Absolut, 30 Ağustos 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Açıkcası colanın böyle bir konser düzenlemesi çok güzel. Ama 10 sene önce olsa daha sevinirdim :) Kapitalizm vs vs zerre kadar umrumda değil bu organzasyonda açıkcası otla boku karıstırmaya başladınız. kesinlikle kat1l1om bu konseri kim yapsa giderim cure abi söz konusu ki korn u flm da cok severim salla politikay1 ayr1ca bende isçilerin bu olayla ne ilgisi var anlayamad1m?[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Bone, 30 Ağustos 2005 11:42 tarihinde demiş ki: süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 insanları işten çıkardı diye bir firmaya kızmak amacını hep merak ettiğim olaylardan bi tanesidir..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla kolaturkada yeşil sermayenin..of.[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 KAHROLSUN AMERİKE EMPERYALİZM! EMERİKE EMERİKE KATİL KATİL EMERİKE[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar