Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 boxtorrents'te soundtarckleri bulabilirsin. Ve kesinlikle harika soundtrackleri bu animenin. 51 bölümüde gayet güzel. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 10/10 'a katılıyorum.Başından kalkamamıştım izlerken.Bakalım yenisi nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 _ILuVaTaR_ said: "You wanted it,you got it!A new TV anime is in production" manganın son sayısının kapağında fmanın devamı falan mı acaba yoksa başka bi proje mi?typo " Full Metal Alchemist TV Anime New Series Starting " lol Very informative. demişler hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 iyi güzelde animede movie ile biten sondan nasıl bağlayacaklar tekrar simyacılıga merak ediyorum. sonucta kendi evrenlerinden oteki tarafa gittiler diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Letsgetthesunshine said: iyi güzelde animede movie ile biten sondan nasıl bağlayacaklar tekrar simyacılıga merak ediyorum. sonucta kendi evrenlerinden oteki tarafa gittiler diye hatırlıyorum ben Manganın hikayesini işleyecek bu sefer remake yapıp muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Ben de manga remake diye duydum ama devam hikayesi diyenler de var.Nasıl olacak bakalım her türlü izleyecem gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Devamı olarak gelirse, afedersiniz, boka sarar. Hani manga'nın bir yerinde bitirip atmış olsalardı tamam da, senaryoyu değiştirip devam ettiler. Yapılabilecek en iyisi ilk önce 1.5 saatlik özel bir bölüm yaparlar. Epey birşey sığar zaten ona. Hatta boş boş filler konuşmalar filan eklemezlerse manga ile animenin ayrıldığı noktaya epey yaklaşırlar. Ondan sonra normal 20dk bölümler olarak devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mangayi hic okumadim, animeninde tamamini izlemedim, bastan baslayip mangayla devam edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 yeni serisi geliyomuş galiba bayadır uzak kalmıştım. mangalarını da yavaş yavaş toplamaya başladım. 10 kitabını aldım, 7 tane daha alıcam. okuyorum bakalım 8. kitaba geldim bile. hey gidi hey be, nası gazla her hafta çıkmasını beklerdim şu animenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 04.2009 diye açıklandı bu hafta new training diyor anime ile manganın ayrıldı yerden başlayacak herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yalnız flame alchemist abinin yüzü bir acayip o resimde, bozmadılar umarım çizgileri. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet çizimler bir garip geldi bana da,sırf mustang'inki de değil edward da bir değişik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Olağanüstü. İnanılmaz. Belki çok ama çok geç kaldım, farkında olmama rağmen birçok sefer araya başka animeler soktuğum için erteledim, ama birkaç dakika önce bu muhteşem seriyi 51. bölümü de izleyerek bitirdim, daha doğrusu filmini izlemek kaldı geriye. Belki filmi henüz izlemediğimdendir ama, aklımda birçok soru işareti bıraktı 51. bölümün sonu. Film ile bağlanacağını düşünüyorum, aynı zamanda mangayı da indiriyorum ki 2.sezon ile birlikte anime-manga birlikte götüreyim hazır ilk sezonun mangaya uyarlanmış versiyonu iken. Yeni bitirdiğim için bir heyecan buraya mesaj atayım dedim, filmi de izledikten sonra atıcaktım ama neyse artık. Biraz da konuyu uplamak niteliğinde olsun hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 film çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Film nası bir şeydi,izledim mi izlemedim mi tam aklımda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Film Hitler desem hatırlarsın, yoksa izlememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bu da 1 dakkalık promo. 5 nisanda çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Film çok kötü denilince bende epeydir var sandım :) Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Yok film eski zaten, üstteki yeni sezonun promosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 eskiyse izlemişimdir mutlaka ama çok zaman geçti tam hatırlayamıyorumdur,ikinci sezon olayı süpermiş,bilgi için saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Felsefe taşı hikayesi sona erdi, düşmanların %90'ı elimine edildi desek acaba bu sefer ne için neyle mücadele edecekler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 İlk sezonun devamı olmayacak, ilk sezon 26. bölüme kadar mangayı takip ediyordu ondan sonra senaryosu ayrıldı. Bu sefer tamamen mangayı takip edecekler. Daha uzun bir trailer buldum ama kalitesi düşük maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 kım sublıcak we wercek bılen warmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ACG, Darksoul-Fansubs, Destiny & Yuurisan-Subs & Yibis, Elricest, KyouNoSubs & Tomodachi, Taka Fansubs, AasaSubs, gSS, Fork, Shinsen-subs, AniYoshi. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bugün başlıyor yeni FMA. Heralde biz yarın ya da ondan sonraki gün indirebiliriz, şöyle hemen sublayıb koyan bir site biliyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar