Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Devamı olarak gelirse, afedersiniz, boka sarar. Hani manga'nın bir yerinde bitirip atmış olsalardı tamam da, senaryoyu değiştirip devam ettiler. Yapılabilecek en iyisi ilk önce 1.5 saatlik özel bir bölüm yaparlar. Epey birşey sığar zaten ona. Hatta boş boş filler konuşmalar filan eklemezlerse manga ile animenin ayrıldığı noktaya epey yaklaşırlar. Ondan sonra normal 20dk bölümler olarak devam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Olağanüstü.
İnanılmaz.
Belki çok ama çok geç kaldım, farkında olmama rağmen birçok sefer araya başka animeler soktuğum için erteledim, ama birkaç dakika önce bu muhteşem seriyi 51. bölümü de izleyerek bitirdim, daha doğrusu filmini izlemek kaldı geriye. Belki filmi henüz izlemediğimdendir ama, aklımda birçok soru işareti bıraktı 51. bölümün sonu. Film ile bağlanacağını düşünüyorum, aynı zamanda mangayı da indiriyorum ki 2.sezon ile birlikte anime-manga birlikte götüreyim hazır ilk sezonun mangaya uyarlanmış versiyonu iken. Yeni bitirdiğim için bir heyecan buraya mesaj atayım dedim, filmi de izledikten sonra atıcaktım ama neyse artık. Biraz da konuyu uplamak niteliğinde olsun hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...