Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Ya tatmin edici, ama oburu cok cok daha iyi yansitiyordu atmosferi. Spoil etmiyim, bence ilkini de izle.

brotherhood sonu hakkinda spoiler

FMA'nin acayip kasvetli bi' hikayesi var, bros'un sonu biraz fazla mutlu kaliyor. Herkes bir seyler kaybetse de, ucundan kosesinden bir seyler kazaniyor falan. O durumu sevmedim ben. Ilk anime, hikayenin akisina cok daha uygun biten bir sonla bitmisti. Filmi de iyiydi. Ikincinin filmi de dandik ehueh.

Sosyal ağlarda paylaş

ilkinin sonu da filmi de ayrı faciaydı, godwin's law ftl. anlamsız cliffhanger bitiyordu resmen, filler zaten direkt. lotr'u ikinci kitabın sonuna kadar çekip bırakmaktan farksızdı.

karakterlerden hiç bahsetmiyorum bile, taytlı filler homunculus nerdee, olivier armstrong nerdee.

şöyle sahneler nerdeee

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/510/149/a78.jpg
http://th64.photobucket.com/albums/h184/krevster/th_MforManly.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ilkinde ilk yarı güzeldi işte, filler girmeye başlayana kadar iyi gidiyordu. ha bir de AREKSÜ RUİZ ARMISITIRONGU filler'da bile çıksa adam ediyor. :)-D
http://www.youtube.com/watch?v=o6HM9QXnVdk
said:
TimelordSuperior 1 year ago

THIS THEME HAS BEEN PASSED DOWN FROM THE ARMSTRONG FAMILY FOR GENERATIONS!!!!
· 66 (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

asdf ben brotherhooda bayaa geç başladım. 13-14. episode'da falan kalmışken otobüs yolculuğunda anime veren bi türk kanalına denk geldim, baktım naruto falan var açtım bi yandan da uyukluyorum. dalmışım bi saat kadar, gözümü bi açtım armstrong falan var. aa fma başlamış dedim, 30 saniye sonra da spoilerin kralını yedim, meğersem final bölümünün son dakikasına denk gelmişim.

şimdi izleyesim bile gelmiyo :/
Sosyal ağlarda paylaş

orijinal olan mangadan gidiyor, başlarda bir yerlerde manga'yı yakalıyor ve başka bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

brotherhood ise manga bittikten sonra çıkıyor haliyle komple mangayı yansıtıyor.

orijinalini izledim ben sadece, mangayı da şu anda okuyorum, son 8 bölüm falan kaldı. bence ikisi de gayet güzel yazılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
öncelikle ilk serinin yarısı orjinal. geri kalanıda fillerden oluşuyor. ilk serinin finali basitçe geçiştirilmişti. hikayedeki çoğu şey havada kaldı. brotherhood ise finali dantel gibi işledi. sadece roy mustang'ın wvny'den intikam aldığı sahneler bile yeter. tabi burada aksiyondan bahsetmiyorum. roy mustang'ın kırılma anını, en yakın dostu için, hayallerini ve planlarını bir kenara atmasını gösterdi. her iki tarafında, birbirini alt etmek için incelikle tasarlanmış hamlelerini,hikayede geçen tüm olayların nasıl bir yapıya dönüştüğünü gördük. kim ne derse desin, bana göre brotherhood ilk seriyi ezer geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...