Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ya tatmin edici, ama oburu cok cok daha iyi yansitiyordu atmosferi. Spoil etmiyim, bence ilkini de izle. brotherhood sonu hakkinda spoiler FMA'nin acayip kasvetli bi' hikayesi var, bros'un sonu biraz fazla mutlu kaliyor. Herkes bir seyler kaybetse de, ucundan kosesinden bir seyler kazaniyor falan. O durumu sevmedim ben. Ilk anime, hikayenin akisina cok daha uygun biten bir sonla bitmisti. Filmi de iyiydi. Ikincinin filmi de dandik ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ilkinin sonu da filmi de ayrı faciaydı, godwin's law ftl. anlamsız cliffhanger bitiyordu resmen, filler zaten direkt. lotr'u ikinci kitabın sonuna kadar çekip bırakmaktan farksızdı. karakterlerden hiç bahsetmiyorum bile, taytlı filler homunculus nerdee, olivier armstrong nerdee. şöyle sahneler nerdeee http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/510/149/a78.jpg http://th64.photobucket.com/albums/h184/krevster/th_MforManly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya brotherhood her türlü döver de, şu da ilkinden mesela ama; http://i.imgur.com/kLqwHvP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ilkinde ilk yarı güzeldi işte, filler girmeye başlayana kadar iyi gidiyordu. ha bir de AREKSÜ RUİZ ARMISITIRONGU filler'da bile çıksa adam ediyor. :)-D http://www.youtube.com/watch?v=o6HM9QXnVdk said: TimelordSuperior 1 year ago THIS THEME HAS BEEN PASSED DOWN FROM THE ARMSTRONG FAMILY FOR GENERATIONS!!!! · 66 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bacisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AGH_EypTuyA&t=0m15s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi şöyle bi feysbuk grubuna denk geldim ya ahaha https://www.facebook.com/pages/Alex-Louis-Armstrong-is-the-only-man-that-should-sparkle/338366508040 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ilkinin soyu gayet imba. tam hikayenin atmosferine yakisir sekilde bitti hic cliffhanger falan degil. ikincisi pokemon'a bagliyor. ayrica miniskirt sahnesi yok = meh. gfddfsgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 asdf ben brotherhooda bayaa geç başladım. 13-14. episode'da falan kalmışken otobüs yolculuğunda anime veren bi türk kanalına denk geldim, baktım naruto falan var açtım bi yandan da uyukluyorum. dalmışım bi saat kadar, gözümü bi açtım armstrong falan var. aa fma başlamış dedim, 30 saniye sonra da spoilerin kralını yedim, meğersem final bölümünün son dakikasına denk gelmişim. şimdi izleyesim bile gelmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 normali de guzeldi de brotherhood cok daha iyiydi ya. bir daha izleyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 özledim eduvardo'yu, ova mova yapsalar bari de izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Brotherhood bölümleri farklı mı acep ? Yoksa birebir konu aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 basi ayni, sonu farkli. brotherhood direk mangadan, digeri baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 orijinal olan mangadan gidiyor, başlarda bir yerlerde manga'yı yakalıyor ve başka bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. brotherhood ise manga bittikten sonra çıkıyor haliyle komple mangayı yansıtıyor. orijinalini izledim ben sadece, mangayı da şu anda okuyorum, son 8 bölüm falan kaldı. bence ikisi de gayet güzel yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ilk 2 bolum falan disinda tamamen ayri anime'ler bence. uzaktan yakindan alakalari yok. ikisini de izlemeni tavsiye ederim o sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 İlkini izledim zaten. ikincisinin ilk bölümünü izledim. o sebepten sordum. one piece bitince başlayacağım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 brotherhood sizce tırrrışka mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 öncelikle ilk serinin yarısı orjinal. geri kalanıda fillerden oluşuyor. ilk serinin finali basitçe geçiştirilmişti. hikayedeki çoğu şey havada kaldı. brotherhood ise finali dantel gibi işledi. sadece roy mustang'ın wvny'den intikam aldığı sahneler bile yeter. tabi burada aksiyondan bahsetmiyorum. roy mustang'ın kırılma anını, en yakın dostu için, hayallerini ve planlarını bir kenara atmasını gösterdi. her iki tarafında, birbirini alt etmek için incelikle tasarlanmış hamlelerini,hikayede geçen tüm olayların nasıl bir yapıya dönüştüğünü gördük. kim ne derse desin, bana göre brotherhood ilk seriyi ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 brotherhood da bana tam tersi actionman kafası gibi geldi ya kim kimi dövercesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 hikayenin esası brotherhood. ilkinin olan bitenle zerre alakası yok ikinci yarıda. filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 filler diyerek büyük ama çok büyük ayıp ediyorsunuz. ilkinin hikayesi de gayet klastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ilk seri havada mi kaldi? ikinci seri dantel gibi mi isledi? ahahahahah. abi ikinci seri bildigin yesilcam ya. birin sonu bariz daha iyi brotherhood'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sana verilen ordu ile isyan çıkar, yerine birisini geçirip şehre sız ve geridekilere gaddarlığı hikayenin başından beri işlenen orduya, teslim olmaları söyle. bu gerçekten çok zekice bir planmış. asıl yeşilçam işi bu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 mutlu sonla biten bir fma hikayesini tanimiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 rezalet, cliffhanger bir bitişi vardı ilkinin ki bitiş bile değildi, sonra gidip adolf'a filan bağlıyordu. direkt filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar