Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 mangaaaa http://www.mangareader.net/116-51515-1/full-metal-alchemist/chapter-107.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 alfonse samaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 OHAAAAAAAAA manga 107 klasik shonen şeysine bağlasa da çok iyiydi, tek chapterda nasıl bağlayacak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 haziranda bitiomuş FMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi manga çok iyiydi. Nasıl gelicek devamı çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT MADAFAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA manga direk fatheri sacleyip acsin gatei ceksin arufonzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahuah, nooluyo abi mangada oyle =), spo'ları acmamak icin zor tutuyorum kendimi ehueh, anime'cileri de heyecanlandırıyosunuz lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 röeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! manga efsaneydi, cidden efsaneydi! Al gözlerimi doldurdu lan resmen! nasıl bir fedakarlık, bence ed yapmak istemicek ama babası kendini feda ederek geri getiricek al'i, ama bu da o bedensiz kapıdaki tanrımsı bekçinin hohenheim'ın bedenini almasını mı sağlıcak acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kfg said: ahuah, nooluyo abi mangada oyle =), spo'ları acmamak icin zor tutuyorum kendimi ehueh, anime'cileri de heyecanlandırıyosunuz lol... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 kfg said: ahuah, nooluyo abi mangada oyle =), spo'ları acmamak icin zor tutuyorum kendimi ehueh, anime'cileri de heyecanlandırıyosunuz lol... acmayin acmayin. az kaldi zaten 2 aya ikisi birden bitiyor adamlar ne guzel ayarladi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 çince değilmiydi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 harbi öleymiş sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 tomodaçi çıkarmış, oha lan çizimler çok mu kötü bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 yok mu şöyle güzel kaliteli bir torrent linki. indirelim izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 çıktı eclipseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 57 vay be dede ninja. fitillerle beraber yaracağını tahmin ettim ama karpuz gibi açtın böğrünü. :/ çok iyi sahneydi ertesinde arkadan kutup ayısının kör nokta saldırısıyla beraber ama. bradley'de regen yokmuş, olsa demek bütün kadro bir olsa yenemeyecek. yaralı haliyle bile lin'e dayak atacak anlaşılan. kaçık doktor da görünmedi görünmedi, bir göründü bütün planları bozdu. çok pis yerde bitti, uykumu kaçıracak. :p führer klonlarının kapışması dahil çok güzel bölümdü gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 57 off son sahne bayağı kötüydü ya.doktor fena dağıttı ortalığı. şimdi nereye gidicek sacrificelar? truth la konuşmaya mı? bradley de regen yok mu, yoksa yavaş mı onu da pek anlayamadım. ama en azından diğerleri gibi fermuar gibi kapatmıyo yaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 57 bradley de regen yok, çünkü hem insan hem homonculus. eğer regen olsaydı yaşlanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 57 greed de öyle, ama onda var regen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 57 baya iyi bir bölümdü. dede fu'ya çok yazık oldu, aslanlar gibi kapışıyordu halbuki. ölüm sahnesi çok iyiydi, buccaneer ile olan kısa diyalogları da gerçekten etkileyiciydi. sonunda bradley'nin kanının adam akıllı aktığını gördük, çok şükür. bu arada yanlış görmediysem greed'in son saldırısı bradley'nin kafasının sol tarafından hayvan gibi kan getirtti, göz gitmiş olmasın ? edward tayfasının kısa süren savaşı da güzeldi. mustang çıtlatmadı parmağı, ilginç. edward da alchemy'i en az kullanan kişi sanırım 2. seride. ulan fıstık gibi yeteneğin var, niye sadece blade için harcıyorsun! son sahne baya iyiydi, neler olacak bakalım. heralde finale yaklaşıyoruz yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 bölüm başı tek chapterla 5 bölüme nasıl yetişecek ben onu merak ediyorum ya film olacak ya da sonra NAZILERRR diye uyduracaklar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 yaz tatili eki eki diyip ara verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 58 eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Fly said: bölüm başı tek chapterla 5 bölüme nasıl yetişecek ben onu merak ediyorum ya film olacak ya da sonra NAZILERRR diye uyduracaklar yine Aynı anda bitecek manga ve anime, açıkladılar onu önceden. Saçma sapan bir son izlemeyeceğiz yani, merak etmeyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar