Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

55

yok onlar kaslarıyla anlaşıyorlar, ilk seride de benzer bir sahne vardı hatta. :p

çok güzel dayak attılar kombine, ben hala ölmeyecek sandım ayucuk. mendokuseeee diye diye göçtü.

güzel bölümdü, son sahnede ise tahminim oldu ve şunu demeden edemedim centüralu'nun önüne gelince kingu:

SAHİBİ GELDİ

yalnız gelecek bölümün ismi de "return of the king" gibi isimlendirilmiş lol

Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

55

hahahahahah süperdi burası.

55

bradley gelince karargahtakilerde resmen bi "abi tavuk geldi" durumu vardı. eheh feci olucak gibi şimdi.

yalnız babanın şu "duygularından homunculus yapma" olayı nedir tam anlamadım. her homunculus bunun bi duygusundan türeme, orası tamam da... homunculus yaptığı duygusunu kayıp mı ediyo, homunculus yapmak için ille de böyle birşey mi yapmak lazım, yoksa kendi insiyatifinde mi homunculusları böyle yaratmış anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

55

Enfes bölümdü enfes. Yerlere yattım Armstronglar ile Izumi ve kocasının tanıştıkları yerde. Aksiyon da süperdi, bir homonculus'dan daha kurtulduk. Armstrongların buldukları tünel father'a gidiyor olabilir, ama muhtemelen dönüp Bradley ile kapışacak onlar. Edward tayfası gidecek muhtemelen o yoldan. Beklediğim gibi Father ile Hoenheim arasında uzun diyaloglar yerine direk aksiyon başladı, sıkı da bir aksiyondu. Hoenheim'ın olayını da çok merak ettim. Bitmesin lan bu arc hiç !

Sosyal ağlarda paylaş

Bitmez daha. Şimdi Führer geldi. Bir süre onunla şavaşır herkes. O da diğerleri gibi yok olur. Hohenheim ile Father uzun süre kapışır.
Hatta hemen aklıma geleni yazayım: Muhtemeln Bradleyde bir şekil ölür. Selim Father ile bir araya gelir, o sırada Hohenheimde Alphonse ve Full metal ile beraber bir araya gelir, ortaya bir fathers and sons kapışması çıkar.

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Bradley ile Elric'ler uğraşmaz bence. Tonla adam var, bir bölümü Bradley ile kapışmaya gider, Elricler de babalarıyla father'ı indirirler.

Elricler uğraşacak demediydim ama eksik yazdığım için anlatım bozukluğu olmuş. Elricler artık Hohenheim'ın yanına teleport olur. Selimde Fathera gelir fathers and sons oluşur.

Sosyal ağlarda paylaş

56

oha cidden nerf bradley yani, adam asker bırakmadı bir bölümde. buccaneer'ı da pis şişledi.

hoenheim bir an için bitirdi sandım father'ın işini, sonra opening'deki karartı tip aklıma geldi, zaten pat diye ona dönüştü father. elric kardeşler gelse artık oraya, hoenheim'ın işi zorlaştı.

greed iyi kapışıyor ama yaşlı amcamız gelse dayanamazdı muhtemelen daha uzun süre. zaten rage modda geldi o da, kapışmalar daha devam edecek gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bölümdü bu da.

56

tankla kapışma ve trenden kaçma kısmı süperdi, bradley true sight açmış geziyor resmen. hatta üstüne garden of sinners'daki shiki'nin olayı da var adeta, tak tuk nereden lazımsa oradan kesiyor. büyükbaba ninca da hırslandı ama, onda da evasion açık. güzel dövüş olacaktır. bugüne kadar hiç yaralanmadı bile gerçi, öbür lust, envy veya sloth gibi hp bitirebileceklerini sanmıyorum pek troll seviyesi regen açıksa.

yalnız ben hala bradley'in eşi sayesinde imana gelebileceğini sanıyorum son op'taki duruşuna dayanarak.

bir yerde de "SAHİBİ GELDİ ARKADAN GİRECEK HALİM YOK YA" dedi lol

şeyi unutmuşum, top mermisinin patlamasının basıncıyla uçma sahnesi de görevimiz tehlike'de tom cruise'un helikopter patlamasıyla trene uçması gibiydi, gerçi burada aim assist açık :p

Sosyal ağlarda paylaş

56

Bradley çakma homunculus, insandan homunculus yapıyolar. Öyle saf homunculus gibi patır patır iyileştiremez kendini heralde.
(İyileştirmesin zaten, daha çizik atamadılar adama, bi de iyileştirebiliyolarsa yoketmek için bulunduğu şehre nuke atmaları filan lazım)

Diğer yandan Lin de öyle ama yaralarını iyileştiriyodu sanki... Gerçi onun yeteneği derisinin karbon yapısını kurcalamak filan, belki doğal olarak değil de yeteneğiyle iyileştiriyodur o kadar dikkat edemedim.

Sosyal ağlarda paylaş

yok dnd terimleri kullanıyorum. :p

shadowfury

greed iyileştiriyor kendini, (kolunu kesmişti bradley eski modelin, kol çıkarmıştı filan, en sonunda ctrl & alt & del düğmelerine kılıç saplayarak resetleyip götürmüştü merkeze) bu bölümde de suratındaki çiziği düzeltti hemen.

insandan homunculus evet ama gene KENJA NO İŞİ :p var herhalde içinde, varsa iyileşiyor olsa gerek. önümüzdeki bölümde anlaşılacak herhalde teaser'a göre.

Sosyal ağlarda paylaş

greedin dayak yediği hali saf homunculustu zaten, diğerleri gibi iyileşir yani. ben şimdiki halini diyorum Lin de Bradley gibi canlı insandan homunculus olma. bunların iyileşme kapasitelerini pek bilmiyoruz.

Bradley zaten hiç yaralanmadı.
Lin de pek hasar almıyo, bi tek yüzü çizilmişti bu bölümde, onu da sanırım kırmızı kıvılcımlarla değil de o karbon zırh yeteneğiyle düzeltti(yine de pek dikkat etmemişim, net olarak hatırlamıyorum)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...