Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

elazulruby said:

soru

Az mı kaldı şimdi animenin bitimine? Son geliyor mu yani? Mangaya hiç göz atmıyorum çünkü en son göz attığım manganın animesini izlemez oldum ve bu haksızlığı fma'ya yapmak istemiyorum.

Mangayla anime arasında 11 chapter kaldı, maksimum 2-3 chaptera manga bitecek bu durumda. Haliyle animenin de bitmesine az kaldı evet.
Sosyal ağlarda paylaş

53

Adam gibi adam Mustang. Hiç acımadı, Ed gibi uğraşmadı "ölmeyen" ordu ile. Ed orda gözünü karartsaydı gate'i bile açabilirdi onların ruhlarıyla, hatta ben bir ara öyle yapacak sanmıştım ilk karşılaştıklarında.

Yürü Mustang, bitir Envy'nin işini. Sonraki bölüm de bu bölüm kadar heyecanlı geçecek gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

53

Valla Mustang acayip saygı duyulası bir adam. Gözünün yaşına bakmıyor resmen, onu bile yakıyor. Resmen sadece Mustang'e ayrılmış bir bölümdü bu, iyi de oldu. Scar patlatsaydı keşke bir tane May Chan'ın ağzına, ama iyi oldu sonuçta Envy'nin central'a gelmesi, böylece bu combat'ı izleme olanağı bulduk. Baya heyecanlı bir yerde de bitti, tahminim Hawkeye'ın başına bir şeyler gelecek bir sonraki bölümde. Umarım o şey ölüm değildir.

Sosyal ağlarda paylaş

53

Mustang süperdi. Ed ve saz arkadaşlarının dur kafalarına vuralım, dur bacaklarını keselim diye 5 saat uğraştıkları zombi ordusunu tek parmak şıklatışıyla kül ettiği sahnede benden tam puan aldı.
Envy ye karşı daha da mükemmeldi. Animelerde en gıcık olduğum şeydir şu iki rakip karşı karşıya geldiğinde mal mal bekleyip yarım saat muhabbet edip 2 bölüm sonra kapışmaya başlamaları olayı. Mustang muhabbet filan dinlemedi valla, Envy 2 kelam edeyim derken verdi dilini eline, üstüne bi de gözlerini filan yaktı mükemmeldi orası. Her anime karakterinin örnek alması gereken bi davranıştı bence^^

Sosyal ağlarda paylaş

54

çok güzeldi ya. bayağı duygusaldı envy nin olduğu kısımlar. bir yandan psikopat tavırları var, baba homunculusa sadık kalmak için çırpınıp duruyolar, diğer yandan duygularıyla boğuşuyolar filan o hallerini çok güzel yansıtmışlar. biraz daha uzatsalar ağlatırdı o sahne. mustangin hali filan da acıydı bayağı.

tabi aksiyonu kesmemişler, iyi olmuş, ikinci yarıda aksiyona doyuruyo iyice.

Sosyal ağlarda paylaş

54

etkileyici bir bölümdü, özellikle envy'nin olduğu sahneler ve ölümü gerçekten boğaz düğümleyen cinstendi. karakterlerin ruh hallerini çok güzel yansıtmış yapımcılar, diyaloglar, envy'nin son halleri fazlasıyla başarılıydı. üzüldüm diyebilirim neredeyse envy'nin ölümüne.

aleksu süpersonik bir şekilde dövdü sloth'u, özellikle omzunun takıldığı sahne şahaneydi ahah.

baya baya elric kardeşlerin anime boyunca rastladıkları ( hatta rastlamadıkları ) herkes yardım elini uzatmış durumda promised day için. izumi de katıldı tam oldu sanırsam. yakında pinako falan da gelirse risenbool'dan şaşırmicam.

hoenheim ve father arasında da 55. bölümde ya sağlam bir kavga çıkacak ya da uzun diyalog sahneleri olacak. görücez bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

54

şahane bir bölümdü, envy'nin ölümünden aleksü'nün sloth'u kum torbasına çevirmesine kadar. omuzu takma kısmı şahaneydi, ben müziğine de bayıldım. yakışmış, böyle "dünyanın en güçlü adamı" gösteri orkestrası gibiydi tam. :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...