TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 3 ay falan kalmış pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 3 sayıda bitmez be manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Sonuncuyu double yapsalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Diamor said: animefreak.tv'de türkçe alt yazılı olarak izleyebilen var mı? yoksa sorun ben de mi kafayı yicem ya, eskiden play'e basmadan önce tr bayrağı çıkıyodu, şimdi direk ingilizce giriyor )': Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 film gelecek bence bittikten sonra 4 bölümde son arcı bitirse ya apar topar hadi bitti gidin diyecek ya da rahat 5-10 bölümlük ondan sonra bir arc çıkarabileceği malzeme var, bazı konuları tam olarak bağlama imkanı var ayrıca yeni op ed hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aykutdmn said: 3 kere hep beraber: Armstrong Armstrong Armstrong ep51 için böyle bişey yapmayalım okey min? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çıkmış 51, de eclipse yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 animefreakte çıkmış /izlemenin ardından gelen edit... 51 Süperdi. Bütün herşeyiyle süperdi. Envy nin sahneye geri dönüşü güzeldi bayağı(Mei ye yazık olucak gibi, muhtemelen öldürtmezler de süründürtürler). Ama 52 daha da süper olucak kesin. Bir yandan Armstrong kardeşler Sloth la savaşıcak, bir yandan Alphonse Pride ı ve Kimblee ye dalıcak filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 51 çok gaz bölümdü çok. al ile armstronglar çok pis yardırdılar. heinekel epic speech yaptı falan. + pride'ın göt oluşu çok şahaneydi. ss'ler topladım. http://i43.tinypic.com/23ma0d5.png http://i42.tinypic.com/n9n2d.png http://i40.tinypic.com/29p671x.png edit: al bildiğin wallpaperlık çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 51 abi bu animenin en sevdiğim yanı 5-10 bölüm önce olan bir olayı-karakteri saklayıp saklayıp tekrar sunmaları, hikaye süper oluyo. opening ve ending slow olmuş, sanırım bitiyor gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bitsin zaten animeler uzadıkça bayıyo .. buff üstü buff alan karakterler artık saçmalık boyutuna geliyor ... tadında bıraksınlar herşeyi .. one piece hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 51 ahah beni duydular, geçen haftaki isteğim gerçekleşti. bu bölümü seyrederken "hah abla yakalandı, şimdi ALEKKKSÜÜÜRÜÜÜİİİİ çıkıp yumruğu basacak" dedikten 5sn sonra aynısı oldu eheh yalnız abla da bu sefer bir "ailemizde nesilden nesile aktarılan hede" konuşması yaptı lol aslan kral heinkelü öldü diye nasıl üzüldüm bir an, neyse ölmemiş ve acayip mantıklı ve gaz bir konuşma yaptı, helal olsun. mass effect 2'nin sonunda çıkıp yapabilir o konuşmayı önemli karar öncesi, o derece. :P meyçan çun li çıktı resmen, envy'e lk+lk+lk bassın gelecek bölüm. ekşınlar az ama öz oldu bu bölüm, süper çizimler vardı cidden. öte yandan op ve ed'i başarısız buldum, ilk serideki ilk ed ve son op kadar iyi yapamadılar hiç bu seride maalesef. bir de birileri bu stüdyocuların op'ta dev gibi spoiler vermelerine mani olmalı, öldüğü düşünülen charı kör göze parmak gibi koyuyorlar. öte taraftan bradley tamin ettiğim üzere imana gelmiş gibi görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sam said: TheRiverBelow said: 50 iyiydi. pride ne yaptı da, babasına şikayet edebildi onu anlamadım yalnız. mors alfabesi falan mı kastı ki? kesinlikle öyle bence. 50 güzeldi, eski karakterler de sağdan soldan katıldı olaya kendi çaplarında. ALEKSSSÜRÜÜİİİ abimiz de katılsa keşke ekibe daha geç olmadan. :/ yalnız haklı çıktık hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sam said: 51 ahah beni duydular, geçen haftaki isteğim gerçekleşti. bu bölümü seyrederken "hah abla yakalandı, şimdi ALEKKKSÜÜÜRÜÜÜİİİİ çıkıp yumruğu basacak" dedikten 5sn sonra aynısı oldu eheh yalnız abla da bu sefer bir "ailemizde nesilden nesile aktarılan hede" konuşması yaptı lol aslan kral heinkelü öldü diye nasıl üzüldüm bir an, neyse ölmemiş ve acayip mantıklı ve gaz bir konuşma yaptı, helal olsun. mass effect 2'nin sonunda çıkıp yapabilir o konuşmayı önemli karar öncesi, o derece. :P meyçan çun li çıktı resmen, envy'e lk+lk+lk bassın gelecek bölüm. ekşınlar az ama öz oldu bu bölüm, süper çizimler vardı cidden. öte yandan op ve ed'i başarısız buldum, ilk serideki ilk ed ve son op kadar iyi yapamadılar hiç bu seride maalesef. bir de birileri bu stüdyocuların op'ta dev gibi spoiler vermelerine mani olmalı, öldüğü düşünülen charı kör göze parmak gibi koyuyorlar. öte taraftan bradley tamin ettiğim üzere imana gelmiş gibi görünüyordu. Osman Spöiler abi hiç kimse kalkıp evet o trendeki patlamada bradley öldü demez, koyulması gayet mantıklı bence op ve ed bence de başarısız ama seri bittiği için romantik olsun demiş de olabilüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Çok çok iyiydi bu bölüm. 52 büyük ihtimalle Mustang'in dondurma arabasını bir şekilde şehre sokup actiona dahil olmasıyla falan başlayacak, sloth'u nasıl tokatlarlar o da merak konusu benim için. Bir de Edward'ın babası olaya nerede dahil olacak tekrar cidden merak ediyorum. Yeni op bayık, dinliyim dedim katlanamadım. Ama kısmet. Ayrıca ilk op'nin tadını tutturamadıkları yorumuna da sonuna kadar katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gecko tamam da o karakterin "İŞTE GELDİM BURDAYIM CEEE" diye çıkması ve şaşırtması gerekiyorken "aha hangi dk çıkacak" diye bekleyecek seyirci. aynı durumu valkyria chronicles ikinci op'ta da yapmışlardı, 10 bölüm başroldeki kahramanı süpermen gösteren op seyrettirdikten sonra 2-3 bölüm "acaba başrol kahramanı süpermen mi? olabilir mi böyle bişi?!!!" diye keşfetmeye çalıştı karakterler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 evet ilk op en süperiydi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 51 opening ve ending şarkı olarak kötü ( opening gaz değil, ending ise ruhsuz), çizimler ve ana fikir olarak çok iyi olmuş. çizimler başta biraz garip geldi bana, edward'ın o birkaç bölüm önce winry'nin memişlerini gördüğü zamanki olgun ve +char halleri geçmeye başladı. o çizimlere hastaydım özellikle ben. bu bölümde biraz daha çocuksu geldi, ama çok da takılmadığım bir ayrıntıydı bu. edward ve scar tayfası çok sağlam bir kavgaya girişti, o gate'i geçerlerse sonu father'a varır onun. edward'ı biraz daha alchemy kullanırken görmek, chimera'ları da biraz daha chimera özelliklerini yansıtarak dövüşmelerini görmek yapımcılardan talebimdir sdf. armstrong kardeşler coşturdu, yalnız abla bir an için korkuttu, çok pis arada kaldı çünkü bir tarafta sloth bir tarafta çömez askerler. alex tam zamanında geldi. olivier ablamız mustang tayfası ile birleşecek sanırım. bu arada dondurma arabasının üzerindeki ayıcık happy tree friends'deki ayı ile çok mu benzeşiyor bana mı öyle geliyor ? baya kahramanlık dolu bir bölümdü ayrıca, özellikle alphonse ve lion king süper gaz verdi gelecek bölümler için. yalnız ilk sezondan beri hep merak ederim, alphonse'un armorında delik, kopuk olduğu zaman neden arüfonzo kendi başına tamir etmez ? bu bölümde de uyuz oldum, çak bir alchemy işte, sürünmenin alemi ne. ha, bazı bölümlerde kollarından biri kopuyordu, kullanamamasını anlarım da, kolların da yerinde onarsana bacaklarını abe arüfonzo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 -Deno- said: 51yalnız ilk sezondan beri hep merak ederim, alphonse'un armorında delik, kopuk olduğu zaman neden arüfonzo kendi başına tamir etmez ? bu bölümde de uyuz oldum, çak bir alchemy işte, sürünmenin alemi ne. ha, bazı bölümlerde kollarından biri kopuyordu, kullanamamasını anlarım da, kolların da yerinde onarsana bacaklarını abe arüfonzo ! alphonse'un olayı zırhın kendisi değil, sırtındaki blood seal. ona da yetemiyomuydu ne tam hatırlamıyorum da ayrı bi prosedürü var o olayın, kısmen human transformation yani(ed kolunu bacağını kaybediyodu onu yapabilmek için mesela). o yüzden de başka alchemistlere de yaptıramıyo mesela. ama taşı alınca çot diye yaptı bacağını işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ShadowFury said: -Deno- said: 51yalnız ilk sezondan beri hep merak ederim, alphonse'un armorında delik, kopuk olduğu zaman neden arüfonzo kendi başına tamir etmez ? bu bölümde de uyuz oldum, çak bir alchemy işte, sürünmenin alemi ne. ha, bazı bölümlerde kollarından biri kopuyordu, kullanamamasını anlarım da, kolların da yerinde onarsana bacaklarını abe arüfonzo ! alphonse'un olayı zırhın kendisi değil, sırtındaki blood seal. ona da yetemiyomuydu ne tam hatırlamıyorum da ayrı bi prosedürü var o olayın, kısmen human transformation yani(ed kolunu bacağını kaybediyodu onu yapabilmek için mesela). o yüzden de başka alchemistlere de yaptıramıyo mesela. ama taşı alınca çot diye yaptı bacağını işte. ya orası öyle de, o ayrı prosedür'ü merak ediyorum işte ben. sonuçta edward ve al'ın olayı bir yerde aynı. iki eli de olduğu sürece yapamaması mantıksız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 metal lazımdı hatırladığım, al da metal olmadan yapamıyordu. toprağa el basıp cart diye demir botlar yapamıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sam said: metal lazımdı hatırladığım, al da metal olmadan yapamıyordu. toprağa el basıp cart diye demir botlar yapamıyor yani. hmmm linle beraber takıldıkları bölümde line çamurdan kılıç yapmadı mıydı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Sam said: metal lazımdı hatırladığım, al da metal olmadan yapamıyordu. toprağa el basıp cart diye demir botlar yapamıyor yani. e abi ben sana dolu örnek veririm o zaman edward'ın ortamda metal bulunmadığı zamanlarda arüfonzo'nun armorını tamir ettiği anlar için. en basiti, tünelde greed tayfasının bıradoli ile savaştıkları bölüm. onun sonunda tünelin içinde tamir etmiyor muydu ed ? ya da hastane bölümlerinde, şu edward ve al'in arasının gerildiği bölümler. etrafta metal olması gerekiyorsa da bari bunu belirtsinler de bizde böyle ikilemlere düşmeyelim, koskaca arü'ye yakışmıyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 abi tamir ettim ama zırhın inceldi diyodu. varolandandan yapıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar