Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

48

oh kurtulduk ıratoni'den, ziyan etti o kadar insanın canını kesile kesile zaten. yavuz homunculus selim kapışsın şimdi hohenhaymü ile.

lan fan çok güzel biçiyordu ama, naruto ninjaları örnek alsın biraz. 370 bölümde tek kunai tutturamadılar.

Sosyal ağlarda paylaş

48

lan ben seviyodum aslında gluttony'yi. böyle özünde iyi çocukmuş da, şartlar onu kötü olmaya zorluyormuş gibi bi havası vardı. "YİYECEAAN GANINI EMECEAAAN!!" diye haykırmaktansa, "abi yiyiverem mi beya, hadi be abi be. açım vallah. he abi?" diye kibarca soruyordu falan. iyi çocuktu vesselam. envy, pride falan öyle değil ama mesela. pure evil. iki dakka rahat bırakmaya gelmez. ışığı görünce nası coştu deyyus.

Sosyal ağlarda paylaş

48

combat nefisti, özellikle lan fan her biçtiğinde içimin yağları eridi. gluttony tatlılıktan çok itici olmaya başlamıştı son bölümlerde, öl artık be dedim yani. pride'ın yiyeceğini tahmin etmemiştim, gluttony'i kullanır bu seferde diyordum ama yedi bitirdi tabete ii'yi. flashbang'de iyi numaraydı, 49. bölümde onu kullanarak combolar yapacaklar gibime geliyor.

hoenheim'da muhtemelen en kaya gibi adamdır father'dan sonra, pride ne diye artistlik yaptıysa orda. görücez bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

hohenheim father'dan da kraldır bence. sonuçta father dedikleri adam fanusun içindeyken söylemişti, hohenheim'ın kanından yapıldığını. de işte kendi yeteneklerini mi bilmiyor yoksa kullanmıyor mu orasını bilemicem. adamda ışık var hissediyorum. böyle yoshimitsu ile tekken oynayıp da kılıç sokmayı bilmeyen player gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

49

ilk kısmı heyecanlı, sonrası biraz ağır geçti ama bundan sonra tam gaz heyecanlı geçecek gibi. yalnız bradley gelip "napıyorsunuz lan" diyecek mi diye düşünmeden edemedim. bakalım nasıl bağlanacak olay. selimü bile ningenlerden öyle etkilenmişken ningenden gelme bradley saf değiştirebilir son anda gibi geliyor bana halen.

giriiido babalığı fazla hafife aldı, dayak yiyecek sanki ama göreceğiz.

Sosyal ağlarda paylaş

49

yalnız pride gluttony nin yeteneklerinin hepsini almadı mı? o taş duvarı afiyetle ısırabilir aslında... karnında geçit açma olayını kopyalayabilirmi emin değilim o sonradan ekleme denmişti önceden ama pride ın çiğnediği herşeyi öğütebilme yeteneğine sahip olması lazım şimdi.

kimblee de ölsün cidden. hayır böyle gıcık karakterler filan yerinde yapıldığı zaman güzel olabiliyolar da kimblee lavuğun önde gideni.

greed fena dayak yiycek derdim de, şu doğu alchemy sindeki enerji aktarımı bıdısını filan onlar da biliyo, belki olayı çözebilir lin ve yaşlı amca.

ha bi de lafı geçmişken hohenheim da elini kolunu sallamadan alchemy mi yapıyo homunculus baba gibi?

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

49

yalnız pride gluttony nin yeteneklerinin hepsini almadı mı? o taş duvarı afiyetle ısırabilir aslında... karnında geçit açma olayını kopyalayabilirmi emin değilim o sonradan ekleme denmişti önceden ama pride ın çiğnediği herşeyi öğütebilme yeteneğine sahip olması lazım şimdi.

kimblee de ölsün cidden. hayır böyle gıcık karakterler filan yerinde yapıldığı zaman güzel olabiliyolar da kimblee lavuğun önde gideni.

greed fena dayak yiycek derdim de, şu doğu alchemy sindeki enerji aktarımı bıdısını filan onlar da biliyo, belki olayı çözebilir lin ve yaşlı amca.

ha bi de lafı geçmişken hohenheim da elini kolunu sallamadan alchemy mi yapıyo homunculus baba gibi?

hohen de taş neticede, kendini kullanıyor işte

veya ed al izumi geçitten geçince direk elleriylen çember yapmaya başladı ya, aynı şekilde xerxesteki olay sırasında hohen ve father da görmüş olabilir aha da böyle yapılıyor diye

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...