TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 48 pride nası bi allahsız çıktı öyle. gluttony'yi yemeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 48 bi de gluttony yi obur biliyoduk hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 48 ham yaptı glutoniyi. bakalım taşı kullanıp gücünü arttıracak mı pride beyfendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 48 oh kurtulduk ıratoni'den, ziyan etti o kadar insanın canını kesile kesile zaten. yavuz homunculus selim kapışsın şimdi hohenhaymü ile. lan fan çok güzel biçiyordu ama, naruto ninjaları örnek alsın biraz. 370 bölümde tek kunai tutturamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gecko said: 48 ham yaptı glutoniyi. bakalım taşı kullanıp gücünü arttıracak mı pride beyfendileri. 48 değişti abi. göz siyahtan mora döndü. işte o ARTIK HMMPFS!1 demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 48 lan ben seviyodum aslında gluttony'yi. böyle özünde iyi çocukmuş da, şartlar onu kötü olmaya zorluyormuş gibi bi havası vardı. "YİYECEAAN GANINI EMECEAAAN!!" diye haykırmaktansa, "abi yiyiverem mi beya, hadi be abi be. açım vallah. he abi?" diye kibarca soruyordu falan. iyi çocuktu vesselam. envy, pride falan öyle değil ama mesela. pure evil. iki dakka rahat bırakmaya gelmez. ışığı görünce nası coştu deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 48 evet ya gluttony çok tatlıydı heuhe tabete ii?! diip duruodu hiç de kötü niyetli değildi oysa ki :/ pis pıraydo! envy de böle küçük bi yaratık oldu o kesin böle bizim tayfanın peti olacak mangayı okumadım salliorum ama öle bi potansiyel gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bence envy bida vücut bulacak o küçük kız işi boka sardıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 48 combat nefisti, özellikle lan fan her biçtiğinde içimin yağları eridi. gluttony tatlılıktan çok itici olmaya başlamıştı son bölümlerde, öl artık be dedim yani. pride'ın yiyeceğini tahmin etmemiştim, gluttony'i kullanır bu seferde diyordum ama yedi bitirdi tabete ii'yi. flashbang'de iyi numaraydı, 49. bölümde onu kullanarak combolar yapacaklar gibime geliyor. hoenheim'da muhtemelen en kaya gibi adamdır father'dan sonra, pride ne diye artistlik yaptıysa orda. görücez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hohenheim father'dan da kraldır bence. sonuçta father dedikleri adam fanusun içindeyken söylemişti, hohenheim'ın kanından yapıldığını. de işte kendi yeteneklerini mi bilmiyor yoksa kullanmıyor mu orasını bilemicem. adamda ışık var hissediyorum. böyle yoshimitsu ile tekken oynayıp da kılıç sokmayı bilmeyen player gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ahah benzetme iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 49 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 eclipse de çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 49 ilk kısmı heyecanlı, sonrası biraz ağır geçti ama bundan sonra tam gaz heyecanlı geçecek gibi. yalnız bradley gelip "napıyorsunuz lan" diyecek mi diye düşünmeden edemedim. bakalım nasıl bağlanacak olay. selimü bile ningenlerden öyle etkilenmişken ningenden gelme bradley saf değiştirebilir son anda gibi geliyor bana halen. giriiido babalığı fazla hafife aldı, dayak yiyecek sanki ama göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 49 bölüm komple güzeldi ya. sevdim. yalnız geçen bölümde gluttony ölürken yardım et lust filan diye zırlıyodu. bu bölümde kesin fırlar bi kenardan, pride ı tırmalar, sonra da ed e katılır diyodum... ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ehah niye bu adamlar bunu akıl edemiyorlardı diyordum ki, ettiler ve hapsettiler pride'ı. Greed çok fena dayak yiyecek gibi duruyor, bakalım ne olacak. Bir de şu Kimblee ölsün ya. O adamdan nefret ettiğim kadar nefret ettiğim karakter yok animede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 49 yalnız pride gluttony nin yeteneklerinin hepsini almadı mı? o taş duvarı afiyetle ısırabilir aslında... karnında geçit açma olayını kopyalayabilirmi emin değilim o sonradan ekleme denmişti önceden ama pride ın çiğnediği herşeyi öğütebilme yeteneğine sahip olması lazım şimdi. kimblee de ölsün cidden. hayır böyle gıcık karakterler filan yerinde yapıldığı zaman güzel olabiliyolar da kimblee lavuğun önde gideni. greed fena dayak yiycek derdim de, şu doğu alchemy sindeki enerji aktarımı bıdısını filan onlar da biliyo, belki olayı çözebilir lin ve yaşlı amca. ha bi de lafı geçmişken hohenheim da elini kolunu sallamadan alchemy mi yapıyo homunculus baba gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hohenheim kazanına düşmüş işte obeliks gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Fena bölüm değildi ama çok ksıa geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sam said: hohenheim kazanına düşmüş işte obeliks gibi. (:P) !!!!! yooo. açmaycam o sıpoylırlarıııeeeaaAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ShadowFury said: 49 yalnız pride gluttony nin yeteneklerinin hepsini almadı mı? o taş duvarı afiyetle ısırabilir aslında... karnında geçit açma olayını kopyalayabilirmi emin değilim o sonradan ekleme denmişti önceden ama pride ın çiğnediği herşeyi öğütebilme yeteneğine sahip olması lazım şimdi. kimblee de ölsün cidden. hayır böyle gıcık karakterler filan yerinde yapıldığı zaman güzel olabiliyolar da kimblee lavuğun önde gideni. greed fena dayak yiycek derdim de, şu doğu alchemy sindeki enerji aktarımı bıdısını filan onlar da biliyo, belki olayı çözebilir lin ve yaşlı amca. ha bi de lafı geçmişken hohenheim da elini kolunu sallamadan alchemy mi yapıyo homunculus baba gibi? hohen de taş neticede, kendini kullanıyor işte veya ed al izumi geçitten geçince direk elleriylen çember yapmaya başladı ya, aynı şekilde xerxesteki olay sırasında hohen ve father da görmüş olabilir aha da böyle yapılıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 animefreak.tv'den mi izliosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Eclipse Subs ben. Animefreak stream mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya ben animefreak.tv'den 1-2 bölümünü izledim beğendim de sizinkisiyle alakası yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 brotherhood olanı konuşuyoruz, ilkiyle karıştırmış olabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar