Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

40

Güzel bölümdü. Olayların aslı filan.
Yalnız homunculuslar konusunda kafam karıştı. O şişedeki homunculus, Hohenheim a benzeyen yaşlı amca tamam, ama aynı zamanda Selim gibi de. Ayrıca Envy de ben Xerxes teki katliamda yaratıldım dememişmiydi?
Eğer böyleyse amcanın Gluttony yi tekrardan yarattığı gibi diğerlerini de yarattığını düşünürsek homunculusların hepsinin aynı kişi olması lazım aslında, ama karakterleri filan farklı. Anlayamadım olayı.

Abi galiba aynı kişinin (katliamda gelen amca) karakterlerinden yaratılma bunlar, yani hepsi aynı herifin o tip karakterlerinin en uç hali gibi falan diye sallıyorum.

Mesaj tarihi:

baba

bu arada ilginç bir olay var. şimdi Elric'in hocasını iyileşitremedi van hoheim, bu senin günahın felan dedi. Bu aynı zaman Edward'ında iyileşemeyeceği anlamına gelmez mi?

Mesaj tarihi:

40

yeterli bilgi verildi bence. mustang'in öğrenmesini istiyordum selim ile ilgili gerçeği, hawkeye ablam türk işi yöntemlerle açıkladı sağolsun. akrostiş ile ' seviyorum ama kimi en tatlı birisini ' combosunu da yapsa tam olacaktı. hoenheim'ın olayını da çok merak ediyordum, çok yormadan ve karıştırmadan anlatmışlar bu bölümde yeterli ölçüde. güzel bölümdü.

• Yeni Oluştur...