Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

gecko said:

torrent varken neden rapid

rapid premiumu vardır adamın. babalar gibi max speed'le çekmek dururken.. haklı tabi.

Rapid ve max speed ile çekme- oh wait...
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

gecko said:

torrent varken neden rapid

rapid premiumu vardır adamın. babalar gibi max speed'le çekmek dururken.. haklı tabi.

torentleech derim 2mb kullanıyotum torrenti açar açmaz 210k standart .Eşşekmiş rapidmiş unuttum valla
Mesaj tarihi:
dediğim gibi hacı. max speed'den ne anladığına göre değişiyo yani. misal şu an 655kb ile çekiyorum seriyi tekrardan. formattan dolayı gittiydi. az mı? değil. ama 956kb ı gördüğüm oldu rapid ile. 300kb da boru diil hani.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ben sırf anime gazıyla japonca öğrenmeye başlayıp japonyalara bile gittim eğitime hehe nasıl sevmezsin ya hehe geçen bi Samurai Champloo ya başliim dedim, çektim 2 bölümünü , Açtım ingilizce dublajlı çıktı direk sildim xP

kenarda okumadım işreti var diye bastım buraya attı görünce söliyim dedim: O dual-audio olabilir büyük ihtimal.

Edik: yanlış quote O_o
Mesaj tarihi:

3666

Abi abla kardeş ikisine de hayranım. kıza daha çok hayranım tabi. bir de alıştığım başrol oyuncusu sker atar bi yolunu bulur durumu yok. ekran başında kendimi sıkıyorum nolcak lan diye.
bir de artık babanın kim olduunu ne olduunu açıklasınlar. öldük.

Mesaj tarihi:

37

ooo ilk homunkulus türk çıktı eheh

vay be selimü de esaslı kötü çıktı, melek gibi görünen herkesten birşey çıkıyor demek ki. yalnız kimblii iyi uyuttu winry'i, ben bile kanacaktım adama bildiğim halde. öte taraftan ona da anlattılar durumu, ilginç oldu.

mastengü napacak, oliviya doğudaki ekzantrik komutanla mı güç birleştirecek, sokar dayak yiyecek mi. omoşireeeeeee...

Mesaj tarihi:
Sam said:

37

ooo ilk homunkulus türk çıktı eheh

vay be selimü de esaslı kötü çıktı, melek gibi görünen herkesten birşey çıkıyor demek ki. yalnız kimblii iyi uyuttu winry'i, ben bile kanacaktım adama bildiğim halde. öte taraftan ona da anlattılar durumu, ilginç oldu.

mastengü napacak, oliviya doğudaki ekzantrik komutanla mı güç birleştirecek, sokar dayak yiyecek mi. omoşireeeeeee...

Ehehehe ilk cümlene baya bir güldüm
Mesaj tarihi:

Selim diğer homunculuslara göre çok daha güçlü galiba.Scar'ın kardeşinin kitabında yazanlar, Hawkeye'ın sırtında yazanlar, doğu alchemy'si falan baya bi birikti aydınlansın artık.Bide şu kimblee'yi öldürsünler ya.

Mesaj tarihi:

37

Ne yalan söyliyim, geçen bölümde böyle siyah bir şekil gölgelerin arasından fırlayıp askerleri filan biçince Lust geri döndü sanmıştım. Hele öyle demiri bile biçmiş filan diyince iyice bi heveslenmiştim.

Ama Selim in o gücünü görünce ohaaa diye kaldım. Oysa ne kadar şirin, ne kadar masum görünüyodu, vay be. İlk homunculusmuş bi de. Şehirden uzanıp haritanın en bi ucundaki askerleri biçmek ne demek ya? Bi de Bradley e imba diyoduk.

Mesaj tarihi:

37

daha önce spoiler yediğimden dolayı selim in pride olduğunu öğrenmiştim, animede de gördük bacak kadar çocuk kilometreler ötesine gözler kollar açarak herşeyi yiyor ya helal olsun

kimblee winry i çok fena kekledi bakalım, haftaya bol aksiyon olacak gibi

Mesaj tarihi:

37

kimblee adam olsun. olivia ablamız da çok hüzünlü baktı bizimkilerin arkasından. ed'in planını sevdim ama, akıllı çocuk seniiiii. çakaaaal. selim sen de o kadar range'i nerden buldun arkadaşım? hawkeye'ın kılına zarar gelse yanında bitiveririm, sen yanağını çizdin kadının.

• Yeni Oluştur...