Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 eclipse de çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Osuran_boğa said: ya ben onemanga dan okuyodum bunu da yeni bölümleri yokmu bitirdim ordakileri ne iş her ayın 13-14 ü gibi yenisi çıkıyor manganın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 35 t-1000 gibi dondurdular ama önümüzdeki bölüm çözülecek sanırım heh. yalnız abla armstrong ellikkü biraderleri satarsa şaşmam valla, bakalım. kimbüley hemen geri döndü, yalnız altın dişli amca hala dipdiri ki 40 yıl önce wrath'ı yarattığı düşünülürse ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 FMA:Brotherhood 12'deyim,ilk seriyi seneler önce izlemiştim,tekrar başlamak duygulandırdı beni,ne güzel seriymişsin sen Full Metal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 35 Öh, demek bütün ülkeyi kullanarak yapmayı planlıyorlar bizim Felsefe Taşını. Armstrong apla'ya da güvenemedim bir türlü, gerçi bu bölümde gene de iyi bir izlenim verdi ama. Sloth'da o kadar basit inmez bence, 2 bölüm sonra hörtliyeblir. Hatta Briggs'e düzenlenecek saldırılarda başı falan çeker. Mendoksee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 35 briggs son kale şu anda. inse circle tamamlanıyo dimi? kolay kolay inmeyeceği için tünel açıp dalmaya kalkışmışlar işte. ama öyle bütün ülkeye transmutation circle çizmek, hatta transmutation circle çizmek için ülke kurdurmak filan oha dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ShadowFury said: 35 briggs son kale şu anda. inse circle tamamlanıyo dimi? kolay kolay inmeyeceği için tünel açıp dalmaya kalkışmışlar işte. ama öyle bütün ülkeye transmutation circle çizmek, hatta transmutation circle çizmek için ülke kurdurmak filan oha dedirtti. 35 belliydi aslında öyle olacağı, öyle bir olasılık tahmin etmiştim envy'nin sözleri falan.. başarılı bir plan yine de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 35 edward ice'ın söylediklerini anımsadı, bi flashback oldu ya. işte o an bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 manga 102 çıktı MUSTANG :(((( konu ilerlemedi ama ya ilk animede "esinlenilen" şeyleri bir bir görüyoruz bu arada, edward yine ölecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 manga için kolunu veya bacağını kaybetse inanırımda, mustang kör oldum diyorsa iki kere düşünürüm. bradley'in burnunun dibinde, gözetim altında olmasına rağmen darbe planlayıp uygulamaya geçiren birisinden herşeyi beklerim.(göz çukurları boş değilse.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 manga koca tanrı ama körleştiren, sanmıyorum öyle olacağını lakin şeyi anlamadım, mustang istemediği halde niye ücret kesti, hatası yok ki elemanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 spo Olayin hata ile ilgisi yok ki Human transmutation yapmasini sagladilar Mustangin. Tamam belki yapmak istemiyordu zorla yaptirdilar ama kurallar boyle demek ki.Human transmutation yaptiysan karsiligini odeyeceksin. Ayrica gozler gitmistir bence ama Mustangden boyle bi uyaniklik beklerim ya. Belki ic organlarinda filan bir sorun olmustur, gozler diye kandirmistir. Yapar yapar Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 manga doğru da mutasyonu kendisi yapmadı gibi, pek anlamadım orasını. öylece duruyordu çat diye yolladılar pride çemberi kendi oluşturdu, kenarlarında mesela semboller falan bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 animenin en son kaldığı yer ile animedeki yerine baktım da, bu gidişle mangaya yetişecek gibi. bu arada mangası hangi aralıklarda çıkıyor ayda 1 falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet ben de onu diyecektim bu hızla giderse 5 ayda 102. chaptera gelir, sonraki 2. ay da mangayı yakalar 7-8 sayı aslında yeterli sanki, son chapterdaki duruma ve genel anlatım hızına bakacak olursak en az 4 sayı daha çıkarır, 10 u da pek geçemez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 36 rayvın da belasını buldu beklenmedik bir anda, helal armusturongu abla. yalnız o herif de namuslu filan diye tanıtılmışken tam kepaze çıktı ha. güzel gidiyor, babanın da melun bakışlarını çözdük. eski seride çok günahını almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 36 armstrong abla süper yardı, ellerinden öpesim geldi kendisini. bir de baba şimdi o dede gibi taş kullanarak homunculus yapabiliyomu yani? başta birilerini dirilticek gibi bişeyler yapıyodu sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 36 ateş yakmak için kullandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 36 37de pride geliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 rapid linklerini nereden buluruz aradım aradım bulamadım. Yasaksa silinip fil resmi koyulsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 torrent varken neden rapid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Selam ben başlayalı 1 hafta oldu. çok etkilendim seriden. brotherhood'un bu eclipse releaselerini izliyorum. 36'ya geldi, heralde sizin konuştuğunuz da bu. topiki baştan okumadım doğru yoldayım di mi? bir de hangi günler çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 pazar yayınlanıyor, genelde pztesine sublanıyor eclipse arada bir salı-çarşambaya kadar bekletebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gecko said: torrent varken neden rapid rapid premiumu vardır adamın. babalar gibi max speed'le çekmek dururken.. haklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 110kb/s'yle çekiyorum ben torrentten (1mbit net) :P rapidde sınır var bi de. Eclipse 5-6 haftadır ilk kez geçen hafta salı öğleden sonra çıkardı bu arada FMA'yı, iyi çalışıyorlar. En düzgün sub da onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar