elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Saygısızlık etmek istemem ama yeni seri beni daha çok etkiledi sanki. Böyle daha duygu yüklü, konuşmalar daha bir güzel. İlk bölümler cidden rezaletti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Muhtemelen bu serinin şuanki reytinglerinin bir sebebi de ilk FMA'yı ilk kez duyanların o boktan bölümlere ısınanamasıdır. 2. seri zaten senaryo farkından zaten önde, bende çok iyi buluyorum ama ilk serideki soundtrackler kadar iyi soundtrackleri yok. Brajta-Brothers var hala daha dinliyorum Winanmp'ta listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 şu ayrimdan önce bayağa fma hatirina izlenir bölümlerdi ama birden güzelleşti mis gibi oldu can oldu bal oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bi soru: bu yeni seri, dedikleri şu an japonyada yayınlanan , aynı konu mu, mangasını okuorum da animeye başlıcam, yeni seriyi izlesem olur mu yoksa yeni konu ile devam mı edio kaldığı yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 eski seri bi noktadan sonra mangadan ayrılıyo konu olarak, yenı serisi ise mangayı tkaip ediyor, ve hala yayında işte 21. bölümde. su anda gorduğun japonyadaki yenı seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 o zaman şöle mi yapicam eski seriden başlıcam 0 dan o ayrıldığı nıoktaya kadar izleyip, yeni seriye mi geçicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yoo dırek yenı serıden basla, yenı serıde sıfırdan baslıyo zaten. veya eski seriden basla duz devam et yenısıne gecemden bitir. senın secımın, fakrlı hikayeleri var cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bence mangayla ayrıldıkları yerine kadar eski seri, sonra yeni seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bence gerek yok fakrlı buziklerle seslendirmelerle izlemeye, batar sonra seri değiştirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mortis said: eski seriden başlıcam 0 dan o ayrıldığı nıoktaya kadar izleyip, yeni seriye mi geçicem? ayrıldığı nokta diye birşey yok. eski seri mangadan farklıydı. yani senaryo benzer elbette ama bölümlerde anlatılan hikayelerde küçüklü büyüklü farklar oluyordu. eski seri 51 bölüm, yeni seride içermeyen birçok hikaye var. tavsiye ederim güzel bölümdü. fmab'ye başlamadan önce fma'nın tüm bölümlerini otur izle. yeni fmab'den ayrı bir keyif alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 hayıryanlış okumuşum karakterlerinin yarısı aynı olan iki farklı seri benim gözümde. eski - yeni arası "ayrılma noktası" denilebilecek yerde mesela, mangada tucker ölüp esamesi okunmuyor, animede ise son bölüme kadar kilit karakter denemese de olayların gelişiminde baya etkili. onu da geçtim, en basitinden, tam spoiler değilse de homunculusların olayı baya farklı eski seridekinden, konunun özü felaket değişiyor. var konunun sapmasına sebep olan eskiyi izle bitir, sonra yeni seride ilk 10 küsür bölümümü mü ne fast forward şeklinde göz at sonra devam et yeniye derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 vakit nedeniyle tercih yapman gerekiyorsa eski seriye dokunma bence, yeni seri bölüm 14'ten doludizgin çünkü. eskisi ortalardan sonra alakasız yerlere gidiyor, tadı kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 aşırı bir vakit kıtlığı yoksa mutlaka izlenmeli. 1-2 günde oturup bitirmiştim ben 51 bölümü de. (arkadaşın external harddiskinden kopyalama imkanım olması da işi daha kolaylaştırmıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 valla yeni seriden başladım bi yandan mangayı son hızla okuorum bi yandan da animeleri çektiktçe izliorum harika olmuş bence, tam istediğim gibi ^^ yani eski seri mangadan ayrılıosa gerek yok, anca filler vs girerse o sırada belki bi bakarım eski seriye istanbula dönünce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 yalnız ilk serinin tadı hala bir başka. arada sırada açıp izliyorum yani rastgele bölümleri, bir bölüm bile kötü değil. hala izlettiriyor kendisini, her ne kadar manga'nın ilerleyişinden kopsada 20'lerin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 zaten şu yeni seri kaç , 21 bölüm mü ne bütün hepsini çekiorum şu an japonyadan dönerken uçakta hepsini izlemeyi düşünüorum 14 saatlik yolculukt ehhe uyuyamadıım için uçakta asla gelince de eski seriyi izlerim, her hafta yeni seriyi takip ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 swatto'lar basmasın evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Homonculus Eski seride homonculusları öldürmek için kemikleri gerekiyordu ve Lust bildiğin baş homonculuslardandı ama Mustang, Lust'ın kemikleri olmadan daha 20. bölümde öldürdü kadını. Eski serideki müzikler tabiki de paha biçilemez ya. Cidden o Batja şarkısı ne muhteşemdir. Baya bir anime izlemiş olmama rağmen FMA'nın ilk serisinin yeri benim için ayrıdır; ama sanki ikinci seride olaylar daha duygusal. Örnek olarak Hughes öldüğünde, Roy Mustang mezarın başına geliyor ve galiba yağmur yağacak diyor, Hawkeye da yok hava gayet iyi diyor sonra çat, Mustang'dan bir damla gözyaşı. Ağla ulan Roy ben de seninle ağlıcam demiştim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Lust'ın öldüğü kesin mi ki 2. seride ? Ben tekrar fırlar o bir yerlerden diyordum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Duygusal sahnelerin dozunun arttığı katılıyorum.Bence çok güzel olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 22 Scar, winryi tehtit ettiği an bitti benim için bi zahmet ölümlerden ölüm beğensin.Ed ve Al her zamanki gibi bölüme damgasını vurdu. Allahın homunculusları da bizim çinlileri sıkıştırdı.Çok iyi bölümdü bakalım king Bradleyin homunculus olduğu ne kadar zamanda ortaya çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 -Deno- said: Lust'ın öldüğü kesin mi ki 2. seride ? Ben tekrar fırlar o bir yerlerden diyordum ama. net cevap, heyecan olsun diyorsan bakma 98. sayı itibariyle geri gelmedi halen, dirilme olanağı her an var ama o olanak gerçekleşmedi/yecek gibi daha elazulruby said: Homonculus Lust'ın kemikleri olmadan daha 20. bölümde öldürdü kadını. çünkü homunculusların olayları azıcık daha farklı, bozmayayım daha fazla bilgi verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 22 of scar'ı nasıl dövesim geldi, zaten ezelden beri sevmezdim ama bu sefer tam kaşındı. utanmadan hala konuşuyor, gluttony yeseymiş keşke. yalnız homunculus'ları hiç göstermedi fragman, ne olacak bakalım. çok hazırlıksız geldi çinliler. ninca amca bile yok. bradley'e gelene kadar envy tikisinin filan kesilmesi daha makul ve güzel olur aslında ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 22 Başta Ling ne kesti öyle Gluttony'nin kafasını, içimin yağları eridi be. Yalnız en sağlam Brotherhood bölümlerindendi, sonunda Edward'ın konuşması çok koydu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 23 ne zaman çıkacakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar