Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

21

Winry'nin Edward'ın kafaya ingiliz anahtarını geçirdiği sahne ve ardından Al'ın ve Edward'ın masumluğu koparttı. Bu arada Mustang'in laubali tavırlarına alıştım, ve sanki hoşuma gitmeye başladı. Böyle değişik bir karizma sağladı adama, başlardaki gibi sırıtmamaya başladı. Scar sanki köşedeki Henchman gibiydi ama bu bölümde, zırank diye geldi pat küt dalıyor falan. Biraz daha aksiyonu artar umarım o combatın, opening'deki gibi sağlam sahneler bekliyoruz. Bradley'e ise bir tek sözüm var, bi sigit çay koy !

Sosyal ağlarda paylaş

ya japonyada şimdi full metal alchemistin mangalarını alıp okumaya başladım, baya sardı

ama animeyi de izlemek istiorum. ilk seriyi tabi ki fakat nette hiç bi yerde bulamiorum şöle makul download edebileceim bi yer full dvd serisi var onu da seedleyen insan kalmamış vs. var mı bi tavsiyeniz
Sosyal ağlarda paylaş

bu topicte sürekli eskisinin havası yok, ruhu yok denilip durunuyor da. eskiden 2-3 bölümde anlatılan konu burda 1 bölümde anlatılıyor. e "eskisi" gibi olmasını beklemek hata.

ha ben yenisini beğendim, en azından yeni bölümler izliyoruz, aynı karakterleri tekrar görme şansımız oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu topicte sürekli eskisinin havası yok, ruhu yok denilip durunuyor da. eskiden 2-3 bölümde anlatılan konu burda 1 bölümde anlatılıyor. e "eskisi" gibi olmasını beklemek hata.

ha ben yenisini beğendim, en azından yeni bölümler izliyoruz, aynı karakterleri tekrar görme şansımız oldu :)

yok benim ki farklı. Dante karakterini çok zevmiştim ben. Hoheinheimda eski seride biraz daha babacıldı. Hohenheim eski seride biraz aklı havada çocuklarını seven bir baba iken mesela yeni seride soğuk katilimsi bir havası var.

Rentanjutsuyu oldum olası sevmedim ister mangada olsun ister animede olsun. Saçma gereksiz geldi benim için o dünyaya.

Ayrıca yeni animedeki seslendirici seçimlerinden hiçbirini beğenemedim.

Bones, bence, bu seriyi yeniden yapmayı deneyerek çok büyük bir risk aldı ve ödüyor. Mangada daha bitmedi ya fillera girer ya da ara verirler. Her şekilde saçmalayacaklar gibi geliyor.

Ama evet FMA dünyasını yeniden görmek çok zevkli olduğundan bende izliyorum. Yoksa başka bir sebebim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu seriyi o kadar kötü bulmadım ama Fillera girerse batar bence.Aslında acele oldu ya biraz. Ne kadar tekrar çekilmesine sevinsem de manganın bitimine 3 ay kala falan başlasalardı o ilk 13 bölüm o arada giderdi manga bitince de adam gibi verirlerdi.Gerçi daha konuşmak için erken ama fillera girerse gider bu seri.Umarım fillera girmeye gerek kalmadan yürütebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mangada 50. civarında anime galiba, manga 98. chapterda. 1.chaptera 1 bölüm çekseler bile 48 bölüm 48/4=12 ay ediyor.Biraz yavaştan alırlarsa sorun olmaz heralde.Ama 2chapter'a 1 bölüm çekerlerse 6 ay ediyor, o zaman hoşgeldin filler veya sezon arası.

Ama altından kalkamayacak olsalar başlamazlardı heralde, sorun olmaz büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:

Mangada 50. civarında anime galiba, manga 98. chapterda. 1.chaptera 1 bölüm çekseler bile 48 bölüm 48/4=12 ay ediyor.Biraz yavaştan alırlarsa sorun olmaz heralde.Ama 2chapter'a 1 bölüm çekerlerse 6 ay ediyor, o zaman hoşgeldin filler veya sezon arası.

Ama altından kalkamayacak olsalar başlamazlardı heralde, sorun olmaz büyük ihtimalle.

belli olmaz ara verebilirler. Şahsen ara vermesi filler vermesinden iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...