Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

17

yalnız nasıl kızdım baştan mastengü'ye, kaçması için bilerek yaptı ama herhalde. affettim. kaçabilmiştir umarım maria. o envy'i zaten nasıl dövesim var gıcık ötesi tip.

iyice sürükleyici oldu 14'ten beri, eski seriden çok daha iyi oldu bence artık. ilk bölümleri laf olsun diye izliyordum ama artık hemen atlıyorum çıkar çıkmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

17 - 18

17. bölümde Mustang'e 10 dakika boyunca sövdüm. Hele 17. bölümün sonunda o evil look tarzı bakışını atınca hepten çıldırdım. Ama 18'i bölümü izleyince cansın be Mustang dedim, çok laubali oldun yeni sezonda ama gene de ciğerimsin dedim sdf. Bu arada Opening'e yakışan bir Edward - Scar kapışması olacak gibi gözüküyor yakında. Hawkeye'a ne olacağı ve kimin yardım edeceğini ise merakla beklemekteyim.

Sosyal ağlarda paylaş

19

şahane bölümdü, birkaç tane sürpriz birden oldu. lasto'yu haklaması mustang'in cidden şaşırttı, hepsi kurtuldu sanırım neyse ki. şişkoyu filan kim idare edecek şimdi acaba. führer'in birşey yapmaması da ilginç, öldüremeseydi yardım mı edecekti acaba? ve tabii babanın dönüşü.

yalnız lust'ın eriyip gittiği sahneyi çok iyi yapmışlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

Bodrack said:

19

güzel bölümdü ve işin güzel yanı bu bölümden itibaren bölümlerin genel kalitesi böyle :) havoc ne oldu acep :/ Karizma adamdı la . Lastonun karşısında I love them die inleyişi güzeldi :D

19

Havoc ölmedi de, yine de yazık oldu, o kadarını diyeyim sadece. Cidden çok çok iyi bölümdü bu arada, aksiyon sahnelerini müthiş yapmışlar.

Flarefyre said:

FMA'nin mangasini okuyan yok mu yaa

Olmaz olur mu, var tabi. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...