-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ben hala ilk sezonun çizimlerini tercih ediyorum zaten. tamam ikinci sezon resmen kalite kokuyor, çizimler de başarılı, ama ilk sezonu izlemiş biri o çizimleri arıyor kendi adıma konuşmak gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 15 the dignity of elder brother kısmı muhteşemdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Kim sublıyor 2. sezonu? Bulamadım da. (Çok da aramadım açıkçası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 -Deno- said: 15 the dignity of elder brother kısmı muhteşemdi ya. eheh dimi :) 16 cıktı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 deadwoll said: Kim sublıyor 2. sezonu? Bulamadım da. (Çok da aramadım açıkçası) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 17 yalnız nasıl kızdım baştan mastengü'ye, kaçması için bilerek yaptı ama herhalde. affettim. kaçabilmiştir umarım maria. o envy'i zaten nasıl dövesim var gıcık ötesi tip. iyice sürükleyici oldu 14'ten beri, eski seriden çok daha iyi oldu bence artık. ilk bölümleri laf olsun diye izliyordum ama artık hemen atlıyorum çıkar çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 manga munga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aquila fazla konuşmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 pardon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yeni açılış şarkısı da baya bir iyiymiş. Adını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elazulruby said: Yeni açılış şarkısı da baya bir iyiymiş. Adını bilen var mı? NICO Touches The Walls‘dan Hologram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 18 çok harika bi bölümdü ya resmen şevkle izledim çok şaşalı olaylar yaşanmamasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 konu ayrıldıktan sonra çok çok daha güzel gelmeye başladı seri bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Lan?! Hawkeye'a nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 18 evet aynen lopeth gibi düşünüyorum ve evet hawkeye'ın başına serinin en zevzek karakteri yağ tulumu tarafından birşey gelirse çıldırmak işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 zevzek mevzek ama, net bir şekilde darkside'ın brute'u o arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 17 - 18 17. bölümde Mustang'e 10 dakika boyunca sövdüm. Hele 17. bölümün sonunda o evil look tarzı bakışını atınca hepten çıldırdım. Ama 18'i bölümü izleyince cansın be Mustang dedim, çok laubali oldun yeni sezonda ama gene de ciğerimsin dedim sdf. Bu arada Opening'e yakışan bir Edward - Scar kapışması olacak gibi gözüküyor yakında. Hawkeye'a ne olacağı ve kimin yardım edeceğini ise merakla beklemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hmm 1. seride mustang kıymıştı kızın ailesine burda scar dedi, o o o dedim. bir de gerçekten öldürseydi diğer kızı cidden güzel olurdu, değişik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yalnız o scar dayakların alasını yiyecek ki, edoardo-kün atmazsa ben gidip atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 zevzek mevzek adam metal yiyor daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 19 Sonunda hohenheim çıktı ortaya.Bence babasına kesin saldıracak.Bölümler her zamanki gibi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flarefyre Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 FMA'nin mangasini okuyan yok mu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 19 şahane bölümdü, birkaç tane sürpriz birden oldu. lasto'yu haklaması mustang'in cidden şaşırttı, hepsi kurtuldu sanırım neyse ki. şişkoyu filan kim idare edecek şimdi acaba. führer'in birşey yapmaması da ilginç, öldüremeseydi yardım mı edecekti acaba? ve tabii babanın dönüşü. yalnız lust'ın eriyip gittiği sahneyi çok iyi yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 19 güzel bölümdü ve işin güzel yanı bu bölümden itibaren bölümlerin genel kalitesi böyle :) havoc ne oldu acep :/ Karizma adamdı la . Lastonun karşısında I love them die inleyişi güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bodrack said: 19 güzel bölümdü ve işin güzel yanı bu bölümden itibaren bölümlerin genel kalitesi böyle :) havoc ne oldu acep :/ Karizma adamdı la . Lastonun karşısında I love them die inleyişi güzeldi :D 19 Havoc ölmedi de, yine de yazık oldu, o kadarını diyeyim sadece. Cidden çok çok iyi bölümdü bu arada, aksiyon sahnelerini müthiş yapmışlar. Flarefyre said: FMA'nin mangasini okuyan yok mu yaa Olmaz olur mu, var tabi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar