Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Duygusallık Brotherhood da gerçekten biraz daha az. Auto-mail sahneleri hep hüzün estirirdi şimdi esamesi yok.Keza son bölümde öyle oldu Scar ın chimera yı öldürdüğünde çok üzülmüştüm burada es geçilmiş o duygusallk falan.
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Adamlar hızlı hızlı geçiyor aynı şeyleri tekrar seyrettirmemek için,bence serinin asıl ederini 1.seriden senaryosunun farklılaştığı yerde görücez.
cado Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 harbiden fma da benide çok üzmüştü o olay :( beni fma ya bağlayan bölümdü kendisi
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Yanlız bunun endingi harika nerden indirebilirim yardım pls?
Creus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 uzak doğunun bu dramı vermede ki başarısı inanılmaz. çizgilerle bile insanı ziyan edebiliyor. bence müthiş bi bölümdü (ilk defa fma izleyen birisi için)
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Creus, yanlış hatırlamıyorsam 7. - 8. bölümler olacaktı ilk sezonda, bu bölümün ilk sezondaki halini izlemeni tavsiye ederim. Bu bölümü izlerken ne hissediyorsan x3 + damage over time effect'i oluyor.
Drall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 mangayı okumaya başladım 35te mi neyim, çok çok daha güzelmiş animeden yav. buarada o tanrımsı eleman mangadakiyle birebir aynı yapılmış animede, farkettim ki glutony'ye benziyo o şey =P Nosfe said: Dur daha sırada bu var. Orjinal sezon+manga için spoiler bu küçük kız sonra "babamın yapıcak daha çok işi var gömerseniz işlerini yapamaz" gibi bişeyler diyodu, mangayı okurken o sahne canlandı kafamda animedeki gibi, tekrar duygusala bağladım orda =(
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Muhtemelen daha önceden izlediğimiz ve biraz hızlı geçildiği için çoğu kişiye yavan geliyor, bence yine de gayet etkileyiciydi bölüm. Ama evet, asıl olayı bence de mangaya özel bölümler başladığında çıkacak animenin.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 nina'nin olayi daha korkunctu eskisinde.
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ninanın olayı eskisinde beni, "lan adamlar dalga geçmiyor,havadan sudan seri değil" diye düşündürten kısımdı eski seride. PS:Ending ve OP dl konusunda hala yardım istiyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=489666 Buraya bir bak bakalım işine yarar mı
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Çok saol ED'nin linkler ölmüştü ama 4shared'dan buldum.
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İlk 4 bölümün altyazıları düzenlenip birinci mesaja eklenmiştir.1080p sunumlar karaoke efektleri yapılınca gelecektir.Rawlar ve altyazı hazırdır. said: Yapılan değişiklikler kısaca -Devlet Simyageri yerine Resmi Simyager kullanıldı. -Eşit Dönüşüm İlkesi yerine Eşit Takas İlkesi kullanıldı. -Her bölümün başında Türk Fansub Sunar ve Bölüm adı eklendi -Uzun satırlar ikiye bölündü . -İmlâ, cümle ve kelime hataları düzeltildi. Hatalarımızı bize bildirmekten çekinmeyiniz.Herkese iyi seyirler.
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eşit taka yerine eşit yerdeğiştirme daha yasasal sanki. veya bana öyle geliyor.
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Açıkcası ne yazayım diye çok düşündüm ama en uygun takas oldu gene.Dönüşüm dedim başlarda ama çoğu yerde dönüşüm kelimesi saçma duruyordu, değişim dedim bu sefer, ama; gene alakasız kalyıordu.Takas anlaşılan en uygunu gibi, ama; gelecek tekliflerede açığım belki daha iyi bir kelime buluruz.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Link alabilir miyiz 5. bölüm için, nyaatorrents'den indirdiğim iki tanesi Ispanyolca çıktı da sdf.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 eclipse fma brotherhood torrent listesi en yüksek oyu bunlar almıştı anidb'de, kalite gayet iyi.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yuru be armstrong, biseplerine gurbna olsunlar.
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Eclipse şuan hem en istikrarlı hem de en iyi çeviri gruplarından biridir.Takip edip arşivlemek için kullanılabilir.Benim tek beğenmediğim noktaları hardsub karaokeleri (fonu özellikle) oldu, onun dışında FMA'da çok iyi iş çıkarıyorlar.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet 5'te ekşın güzeldi, sanırım konu olarak eski serideki 15'e vardılar şimdiden?
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 şu anda fma için eclipse en iyi de normalde öyle ahım şahım değiller. Fontları büyük, hardsub çok kullanıyorlar, 720p leri 350 ye sıkıştırmak için baya bozuyorlar görüntüyü falan filan. Arşiv için kullanılmaz zaten çok nadir dvd/bd rip çıkartıyorlar. Ama kaliteli semi-speedsub
Öne çıkan mesajlar