Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full Metal Alchemist

sabonis

Öne çıkan mesajlar

shinsen subs tan izledim ya şu şarkı sözlerini neden ingilizce yapmazlarki nasıl anlamamızı bekliyolar japonca lyrics i
yoksa bendemi sorun var

fma dan bekledigim gibi güzel bi bölümdü ama 1. sezonla karsılastırınca çizimler hoşuma gitmedi

komedi olayını biraz daha abartçaklar gibime geliyor 2de bir kısa boy muhabbeti geçti
Sosyal ağlarda paylaş

Rerore said:
shinsen subs tan izledim ya şu şarkı sözlerini neden ingilizce yapmazlarki nasıl anlamamızı bekliyolar japonca lyrics i
yoksa bendemi sorun var

fma dan bekledigim gibi güzel bi bölümdü ama 1. sezonla karsılastırınca çizimler hoşuma gitmedi

komedi olayını biraz daha abartçaklar gibime geliyor 2de bir kısa boy muhabbeti geçti

altyazı programını değiştir bende shinsen substan çektim karoeke vardı...
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla fma ass script mi ne kullanıyor,sen şuan subları .srt gibi beyaz,sinemada gördüğün gibi görüyorsan codeclerin yetersiz.Yada playerda bir sorun var.Bende mesela GOM'da öyle zoom'da değil.Daha izlemedim bölümü ama senin sorunun büyük ihtimalle bu.
Sosyal ağlarda paylaş

karaoke var ama ingilizce degil japonca

aynısı lunarın macross frontier fansub'ında da vardı sinir olmustum lunarda anime içindeki şarkılar japonca olarak yazılıyodu altyazıda sonra shinsen menclave den indirdim onda adam gibi ingilizceydi rahatçana izledim

yani sorunum karaoke olmaması degil ingilizce olmaması
Sosyal ağlarda paylaş

OLMUS yazmak isterdim ama mustangin sesi ve cizimlerine kolay kolay alisicagimi zannetmiyorum :(

seride en sevdigim adami ne hale getirmisler ya, playboya mustang seslendirilirmi grrrrrrrrr, bari ridebackdeki komutani seslendirdigi gibi seslendirseydi derin bir sesle, urahara sesiyle seslendirince ben karakteri nasil cddiye aliyim QQ

haftaya rizembuldayiz, bilmiyenler icin mangayi cizen adam turkiyeye geldiginde istanbul diye rizeye goturmusler adami sevmsi rizeyide mangayi yaparken direk rize modunda yapmis risembool u eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...