Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Rie Kugimiya as Alphonse Elric Rie(toradoradaki taigayı seslendiriyor) Burnunu kapatarak mı konuşuyor ya.Nasıl çıkıyor o ses ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 shinsen subs tan izledim ya şu şarkı sözlerini neden ingilizce yapmazlarki nasıl anlamamızı bekliyolar japonca lyrics i yoksa bendemi sorun var fma dan bekledigim gibi güzel bi bölümdü ama 1. sezonla karsılastırınca çizimler hoşuma gitmedi komedi olayını biraz daha abartçaklar gibime geliyor 2de bir kısa boy muhabbeti geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mustangı berbat çizmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Rerore said: shinsen subs tan izledim ya şu şarkı sözlerini neden ingilizce yapmazlarki nasıl anlamamızı bekliyolar japonca lyrics i yoksa bendemi sorun var fma dan bekledigim gibi güzel bi bölümdü ama 1. sezonla karsılastırınca çizimler hoşuma gitmedi komedi olayını biraz daha abartçaklar gibime geliyor 2de bir kısa boy muhabbeti geçti altyazı programını değiştir bende shinsen substan çektim karoeke vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bildiğim kadarıyla fma ass script mi ne kullanıyor,sen şuan subları .srt gibi beyaz,sinemada gördüğün gibi görüyorsan codeclerin yetersiz.Yada playerda bir sorun var.Bende mesela GOM'da öyle zoom'da değil.Daha izlemedim bölümü ama senin sorunun büyük ihtimalle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 karaoke var ama ingilizce degil japonca aynısı lunarın macross frontier fansub'ında da vardı sinir olmustum lunarda anime içindeki şarkılar japonca olarak yazılıyodu altyazıda sonra shinsen menclave den indirdim onda adam gibi ingilizceydi rahatçana izledim yani sorunum karaoke olmaması degil ingilizce olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bende shinsen subdan izledim üstte japonca altta ing lyric var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 yükleyin cccp yi açın mpc ile videolarınızı yaşamayın şu problemleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Virus said: bende shinsen subdan izledim üstte japonca altta ing lyric var +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Gene muhteşem kalite, muhteşem bir açılış. Arka arkaya 2 kere izlettirdi valla hemen. spoiler değil aslında armstrong neydi öyle sonlarda, dokunabilirsin diyor ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Armstrong hep öyle ya.O adama kıyafet yetmiyor.Her bölüm 10 tane yırtıyordu.Ama kardeşi daş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Her zaman öyleydi de, daha ilk bölümden Armstrong'a doyurdular yani, son sahnede sadece çiçek verir, etraf parıldar diyordum gene cart diye yırtındı. Bu arada Mustang'in eski ciddiliğinden eser yok. Laubali olmuş bizim Flame Alchemist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gSS - Fullmetal Alchemist: Brotherhood - 01 720p Büyük ihtimal kalite/hız olarak gg/bss ötesine geçebilecek bir grup olmaz. Ben gss den arşivleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 ALEKSÜ LUİİİİ AAARMSITIRONGGU!! king bradley de var, tamam olmuş fma2. mastangi taisa'nın çizimlerini bağışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 heuhehe, armstrong sülalesi ve özellikle kız kardeşi FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Bi 100 bölümü çıkmış olsada oturup izlesem. Her hafta tek tek izleme bazen kastırıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Oyş doya doya fma izleriz artık 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Virus said: mustangı berbat çizmişler +1 Gürbüz çocuklar gibi olmuş o ne ya öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Türkçe izlemek isteyenler varsa artık beklemeye gerek kalmadı. [TurkFansub] Full Metal Alchemist - Brotherhood - 01 - The Full Metal Alchemist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Açılış (tu) Mustang (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 OLMUS yazmak isterdim ama mustangin sesi ve cizimlerine kolay kolay alisicagimi zannetmiyorum :( seride en sevdigim adami ne hale getirmisler ya, playboya mustang seslendirilirmi grrrrrrrrr, bari ridebackdeki komutani seslendirdigi gibi seslendirseydi derin bir sesle, urahara sesiyle seslendirince ben karakteri nasil cddiye aliyim QQ haftaya rizembuldayiz, bilmiyenler icin mangayi cizen adam turkiyeye geldiginde istanbul diye rizeye goturmusler adami sevmsi rizeyide mangayi yaparken direk rize modunda yapmis risembool u eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 FMA mangakası hatun değilmi ? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Tüh, boşluğa geldik kaçırmışız ilk bölmü. Neyse çekelm hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 shounen cizen mangaka ya bakmadan adam derim ben :p lez dir zaten kesin shounen le ugrasiyorsa gibi duz mantikda kurabilirim belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Hahaha Türk esintileri var gerçekten ;selim falan gibi.Ama bu rizeye gitme olayı sallama gibi geldi bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar