Depressive Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yeni matrix cekiliyomuş kulğıma fısıldadılar ama matrix 4 değil yine matrix cunku ne morp ne neo kalmıştır çok detaylı bilgileri aktarıcam ilk benden duyun istedim felsefesi aynı( arkadaşımla 2 gün aralıksız filmi incelemiştik nelere varmıştık be hey gidi günler heyyy ) hiç bişi olmadığı için matrixde yok yokluk içinde varlığa duyulan özlemdir matrix[signature][hline]Our time has come... vayhan, 20 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Selamlar İki aydır WOW oynamaktayım. Çok başarılı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kaynak varmı ?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 olur mu öyle şey ya ana[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 http://www.imdb.com/find?q=Matrix;s=all Matrix ile ilgili görünürde yeni bir film yok gördüğünüz gibi. Eğer çekiliyorsa, "Mr. Anderson. Surprised to see me?" diyen Ajan Smith'imiz olmassa çok üzülürüm ben. LotR izlerken bile adamı görünce "Good morning Mr. Anderson. Surprised to see me?" diycekmiş gibi geliyor bana.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 29 Ağustos 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bence düşünülüyorsa bile yapmasınlar böyle bir şey.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Bone, 29 Ağustos 2005 20:17 tarihinde demiş ki: LotR izlerken bile adamı görünce "Good morning Mr. Anderson. Surprised to see me?" L.o.t.r u ilk izlediğimde ben bunu biryerden tanıyorum ama sanki biraz daha resmiydi oldum, lotr'da yavşamış biraz :-P..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. [Bu mesaj Zagg tarafından 29 Ağustos 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya matrix'i ilk izlerken o ajanlara tapmıştım resmen yaa acaip orjinallerdi konuşmaları falan...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bencede cekilmesin yeni bir proje olsun yani matrix i anladik. yoksa anlamadik mi ben de bilmiyorum...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hmm upgrade ;)[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :D o "new versions" deil miydi yaw[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ı ıh hm upgrade di o bak bi ara gör[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yalan, yok yeni matrix falan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bazen adamlar yapiyor genelde aynı gidiyo film ama bir kaç sahne değişiyor fln dvd olarak sürüyorlar öyle bi proje mi? yoksa sadece imdb forumlarında mı okudun? yada sen matrixin babası diyen çıkan ak sakallı dede misin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 iam the arcitact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hurafe[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 adam 12 sene önce söylemiş sallamamışlar sdfs. remake geliyormuş. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Michael B. Jordan olmasın ama başrol, bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ohahah bu adamı bulun, şeyhimiz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yok artık, utanmaz herifler ya. nesini remake yapacaklar hala yepyeni film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Reis mi oynayacak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Matrix gibi kult otesi bir filmin niye rekamke i yapilir ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 LotR falan da yaparsa bunlar işid e katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 neden abi? rahatsız oluyorsan izlemezsin olur biter. terörist olmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 the one disinda 325423423 tane farkli guzel karakter/hikaye cikabilecek evrenden faydalanamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar