kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kapıyı bi açtım sabah bizim kedi miyav miyav ortalıkta aranıyo. kendimi düşünmüyorumki kediyi düşüneyim :) açlıktan geberecek hayvan az kalsa. mutfağa doğru yol aldım bi baktım arkamdan geliyo tmm bu ackmış kesin yani. dolaba baktım bunun işine yarıycak dün yemediğim ton balığı vardı. allah ziyafet var :) koydum bi tabağa ama masaya koydum masaya ayaklarını dayıyıo çıkmaya çalışıyo haha. şeytanlığım tuttu şunla biraz oynayım dedim :) yemeği işkence haline getireyim diye düşünüyodum (salaklık!). kucağıma almaya çalışıyım derken agresif oldu açlık dan sinirleride gerilmiş galiba elimi çizdi hayvan :) anladımki aç bi kediyle uğraşmıycan :) yedi yemeğini rahat şimdi aynen şöyle dışarıya attım uzanıyo rahatına bakıyo kirli kirli dolaşıyo yıkıycaktım yıkamıycamda :) pasaklı kedi ders olsun beni cırmalamak neymiş ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 euheu cok tatlıymıs ama yaa goslerı fln ama cırmalms senı :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 van kedisiydi dimi bu arkadaş..2 gözü farklı renk? benmi karıştırıyorum[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yavrusu olursa isteriz ha! hoşuma gitti van kedisi..ya bu van kedileri koruma altında değilmiydi ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 öyle olmaları lazımdı..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ahahahaç... yıkanmadığı için eminim çok üzülüyodır =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aeh yazık şirinmiş.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Van Kediisiii O![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 E Kermit'im oynarsan uğraşırsan tırmalar hayvancık :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kedidir ne yapsa yeridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ehuehe :) güzel hikaye[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ehe yemeği geç verip işkence etsen en fazla pati uzatıyor bizimkisi. :) olmadı küsüp gidiyor. (Ayk)[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. [Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bizimkisi hırçın çıktı :) bide bizimkinin en sevdiği bu sırt tarafında kuyruk bölgesine olan bi yeri okşamaya başladığında direk oyun moduna giriyo kafalar yerde kıç havada bacağına sürtünme felan geldi az önce bi kere yaptım hemen başladı sonra hadi len dedim sabah cırmıkladın beni yok sana oyun moyun dedim attım yataktan aşağı hehe süper ya uğraşması güzel oluyo :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Benim sokakta evcilleştirdiğim bir yavru 5 var aylık, cırmalamak neymiş ondan öğrenin siz :lol: Beni annesi falan sanıyor herhalde paso girişiyor bana; çok da seviyor benimle güreşmeyi. Biraz fazla sevince hemen şımarıp oyuna kaçıyor. Ellerim ve bacaklarımda boydan boya otoyol yaptı haspa. Ama seviyorum keratayı. Diğer kediler bile tepki koyuyor bana şımartıyorsun bunu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yazıkkk :([signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 oyy çok güzel gözleri :)) seninki gene oynadın die sinirlenip cırmalamış bnmki 7/24 cırmalıo.manyak kedi en son dün akşam bacağıma tırmanmaya çalışırken kanattı dizimi :)[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 gözleri harika, sevimli yaratık[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 28 Ağustos 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Korkuyorum ben kedilerden özellikle böyle gözleri olanlardan daha da fazla korkuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok be çok şekerdir bizimkisi suyuna gitmeyi bilicen ama :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 gözleri süper yannız:) daha dün bir arkadaşımın evinde uyuklamaya çalışan 4 adet yavru kedi mıncıkladım, seninki kaplan boyutunda geldi bir an bakınca. 1 aylık falandılar:) onnarın cırmalaması bişey değil tabi, parmağımı kemirdiler bide ehue. kedi istiyorum[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar