Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saba sabah kedide cırmaladı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kapıyı bi açtım sabah bizim kedi miyav miyav ortalıkta aranıyo.
kendimi düşünmüyorumki kediyi düşüneyim :)
açlıktan geberecek hayvan az kalsa. mutfağa doğru yol aldım bi baktım arkamdan geliyo tmm bu ackmış kesin yani. dolaba baktım bunun işine yarıycak dün yemediğim ton balığı vardı. allah ziyafet var :)
koydum bi tabağa ama masaya koydum masaya ayaklarını dayıyıo çıkmaya çalışıyo haha. şeytanlığım tuttu şunla biraz oynayım dedim :) yemeği işkence haline getireyim diye düşünüyodum (salaklık!). kucağıma almaya çalışıyım derken agresif oldu açlık dan sinirleride gerilmiş galiba elimi çizdi hayvan :)
anladımki aç bi kediyle uğraşmıycan :) yedi yemeğini rahat şimdi
aynen şöyle dışarıya attım uzanıyo rahatına bakıyo

kirli kirli dolaşıyo yıkıycaktım yıkamıycamda :)
pasaklı kedi ders olsun beni cırmalamak neymiş ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

Mesaj tarihi:
yavrusu olursa isteriz ha! hoşuma gitti van kedisi..ya bu van kedileri koruma altında değilmiydi ya..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
ehe yemeği geç verip işkence etsen en fazla pati uzatıyor bizimkisi. :)
olmadı küsüp gidiyor. (Ayk)[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bizimkisi hırçın çıktı :)
bide bizimkinin en sevdiği bu sırt tarafında kuyruk bölgesine olan bi yeri okşamaya başladığında direk oyun moduna giriyo kafalar yerde kıç havada bacağına sürtünme felan
geldi az önce bi kere yaptım hemen başladı
sonra hadi len dedim sabah cırmıkladın beni yok sana oyun moyun dedim attım yataktan aşağı hehe
süper ya uğraşması güzel oluyo :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
Benim sokakta evcilleştirdiğim bir yavru 5 var aylık, cırmalamak neymiş ondan öğrenin siz :lol: Beni annesi falan sanıyor herhalde paso girişiyor bana; çok da seviyor benimle güreşmeyi. Biraz fazla sevince hemen şımarıp oyuna kaçıyor. Ellerim ve bacaklarımda boydan boya otoyol yaptı haspa. Ama seviyorum keratayı. Diğer kediler bile tepki koyuyor bana şımartıyorsun bunu diye :)
Mesaj tarihi:
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
demişler[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
oyy çok güzel gözleri :)) seninki gene oynadın die sinirlenip cırmalamış bnmki 7/24 cırmalıo.manyak kedi en son dün akşam bacağıma tırmanmaya çalışırken kanattı dizimi :)[signature][hline]damam saL bi..
Mesaj tarihi:
gözleri harika, sevimli yaratık[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 28 Ağustos 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok be çok şekerdir bizimkisi
suyuna gitmeyi bilicen ama :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...