Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saba sabah kedide cırmaladı.

kermit

Öne çıkan mesajlar

kapıyı bi açtım sabah bizim kedi miyav miyav ortalıkta aranıyo.
kendimi düşünmüyorumki kediyi düşüneyim :)
açlıktan geberecek hayvan az kalsa. mutfağa doğru yol aldım bi baktım arkamdan geliyo tmm bu ackmış kesin yani. dolaba baktım bunun işine yarıycak dün yemediğim ton balığı vardı. allah ziyafet var :)
koydum bi tabağa ama masaya koydum masaya ayaklarını dayıyıo çıkmaya çalışıyo haha. şeytanlığım tuttu şunla biraz oynayım dedim :) yemeği işkence haline getireyim diye düşünüyodum (salaklık!). kucağıma almaya çalışıyım derken agresif oldu açlık dan sinirleride gerilmiş galiba elimi çizdi hayvan :)
anladımki aç bi kediyle uğraşmıycan :) yedi yemeğini rahat şimdi
aynen şöyle dışarıya attım uzanıyo rahatına bakıyo

kirli kirli dolaşıyo yıkıycaktım yıkamıycamda :)
pasaklı kedi ders olsun beni cırmalamak neymiş ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

Sosyal ağlarda paylaş

bizimkisi hırçın çıktı :)
bide bizimkinin en sevdiği bu sırt tarafında kuyruk bölgesine olan bi yeri okşamaya başladığında direk oyun moduna giriyo kafalar yerde kıç havada bacağına sürtünme felan
geldi az önce bi kere yaptım hemen başladı
sonra hadi len dedim sabah cırmıkladın beni yok sana oyun moyun dedim attım yataktan aşağı hehe
süper ya uğraşması güzel oluyo :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Benim sokakta evcilleştirdiğim bir yavru 5 var aylık, cırmalamak neymiş ondan öğrenin siz :lol: Beni annesi falan sanıyor herhalde paso girişiyor bana; çok da seviyor benimle güreşmeyi. Biraz fazla sevince hemen şımarıp oyuna kaçıyor. Ellerim ve bacaklarımda boydan boya otoyol yaptı haspa. Ama seviyorum keratayı. Diğer kediler bile tepki koyuyor bana şımartıyorsun bunu diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

gözleri süper yannız:)
daha dün bir arkadaşımın evinde uyuklamaya çalışan 4 adet yavru kedi mıncıkladım, seninki kaplan boyutunda geldi bir an bakınca. 1 aylık falandılar:)
onnarın cırmalaması bişey değil tabi, parmağımı kemirdiler bide ehue.
kedi istiyorum[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...