Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bölümle ilgili Daha önceden dedenin kendini feda ederek kralı indireceğini söylemişlerdi. Kral buradan çıkamayacak tahminen ki çıksa bile daha ağır spo geliyor, tahminen 2 bölüm sonrası falan yaşanacak bu ona göre oku; Ağır spo hani doğru söylendiyse Gon, Pitou'ya tek atıyor. Pitou olmadan kral zaten çok pis sakat durumda kalırsa zaten iyileştirilemeyecek ve GG Valla bayağıdır beklediğimize değdi. Resmen son 4-5 aydır ilk defa bu kadar üst seviye bölüm izledik. Hani yine durağan geçti ama aktı. Manganın tekrar başlıyor olması da resmen göz yaşlarına sebep oldu. Keşke daha erken başlasaydı paşa efendi de hiç ara vermek zorunda kalmasaydık. Umarım bundan sonra yarıda bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 dede op olmaya alısmıs skill gerekince yattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 dropladım bu animeyi de kanser listesine ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 olm dede bişi yapmadıki anca tokatçı skilini kasmış tıktık onu vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 her attackdan önce amele gibi ellerini kavuşturmasa kimbilir nası olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 muhtemelen o skillinin on sartıydı zaten, ama ole kasmıski eğitmiski kendini insta cakıyodu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 one punch man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 kral kömür olmuş, iflah olmaz bu saatten sonra. gon dark side'a geçti iyice. abi ilk bölümde oltalı velet olarak görünce, çok çocukça lan bu diyordum, ne hale geldi. togashi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 nası da aglıyo faget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 uzatıcaz diye bokunu çıkardılar ileri sara sara izledim bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bütün bölümü acayip bir gerilimle izledim. Acaba king e ne olduğunu gösterecekler mi, göstermeyecekler mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kral gün kurusuna dönmüş afdsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 oha lan ben bu başlığı blizzardın kart oyunundaki hunter vs hunter ile alakalı sanıyorum. aydınlanma yaşadım. olmayan ilgim daha da azaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ahahahhahhahaahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 madem nukele oluyodu bosuna neden ahrcadılar dedeyi.. cekip bi yere bassalardı nuke'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bundan sonra olacakları çok merak ediyorum. 1 hafta geçmez şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Cuce said: madem nukele oluyodu bosuna neden ahrcadılar dedeyi.. cekip bi yere bassalardı nuke'u Ego meselesi, kral kapışmak istiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 oha lan ölmemiştir sanıyordum,üzüldüm..rip kral <3<3<3 :(:(:(:8(((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 yanlız bi şekilde kralı geri getirirlerse çekerim emaneti silkerim adaleti gelmez geri demi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gelri nedne gelmesin, kurumus o kadar işte. pituyla yupu öz verır canlanır kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kralın işi bitti bence, başka shounen olsa geri gelirdi de hxh'da öyle olmuyor. ölmediyse bile 1-2 bölüm komugiyle dram yaptırıp öldürürler. büyük ihtimal saraya götürecekler kralı zaten pitou tedavi etsin diye ama edemez de zaten artık gonla gittikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ne tedavisi lan manyak mısınız kurumuş kayısıya döndü herif direk droplarım animeyi geri gelirse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Shounenlerde böyle villain harcamazlar ya, bi şekilde geri gelir bence de. Zaten Gon'un teen angstine Pitou yetmez şu noktadan sonra, main villain filan dövmesi lazım elinin kaşıntısının geçmesi için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gon da hiç antrenman,çalışma falan yapmadan iman powerla gücüne güç kattı ya.pitu nun aurasından bayılacak adam onu dövecek seviyeye geldi ne oluyor lan nasıl power up bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://cdn.memegenerator.net/instances/45255201.jpg dark side'da geçti işte abi. mantıklı bir açıklama getirecekler mi göreceğiz. pitou ameliyattan sonra yoruluyor çok mana harcadığı için o skill sanırım. birde pitou'nun aklı hem kralda hem komugi'de olacak. yine de gon vs pitou baya zorlar yani. ama gon'a kralı falan dövdürürlerse o zaman bende droplarım birde pitou daha ne için götürüldüğünü bilmiyor sanırım orda tehditler üzerine yelkenleri suya indirdi. kite falan hatırlamaz ki o lesser yaşam formu olarak bakıyorlardı zaten. ölüyü canlandırmak için götürüldüğünü anlayınca baya bomba olacak. orda asıl power-up'ı göreceğiz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar