Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 chimera ant arcının ikinci yarısı baya epic hal aldı seri. yorknew city'de sonra en iyi arc bence hatta ilerleyen bölümlerde geçebilir. 106'dayım günceli yakalıyorum. sağlam combat gelecek sanki bu sefer. kayto'ya üzüldüm. seiyuusu da shanks'ınki olunca hele. ost de düzeltti. güzel soundrackler geldi bu arcla. ondan önce hisoka theme dışında adam gibi birşey yoktu. belki birde troupe theme işte http://www.youtube.com/watch?v=WYS1PjTkHIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 en iyisi http://www.youtube.com/watch?v=9cRlwI0NOnI&list=PLA41F5034D7C9F4EB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Yeni çıkan ovası biraz hayak kırıklığı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 116'dan itibaren çizeri değişti herhalde, ilk etapta gon'u büyütüyolar çaktırmadan diye düşündüm ama her karakterin çizimi farklıydı. 116'yı beğendim yavaş geçmesine rağmen 117 kötüydü. artık aksiyon istiyoruz bir de hepi topu 3 dakikada olmuş bunlar bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 knuckle yumruk atıcaktı cünkü knuckle yumruk atması gerektiğini biliyordu. pause pause aman tanrım ben ne yaptım, nerdeyse yumruk atmıycaktım ama atmalıyım ever. ve knuckle yumruk atmaya karar verdı, knuckle yumruk atıcak. ama knuckle yumruk atmamalıydı cunku knuckle yumruk atmayacaktı. evet yumruk atmamalıyım aman tanrım nasıl bole bı haya yaprtım yumruk atmamalıyım. yumrk atılmadı. pacing falan hikaye baya vahim hale geldi anime ki 1 manga bi anime oranı olsa bilwe bu kadarı abzürd, demekki mangada tırı vırı olmus bu arcta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 hahahah yarıldım gökçen öyle anlatınca, aynen zaten mangayı okursanız aynı şekilde anlatılıyor sürekli iç sesten düşünceler hisler tabi manga olduğu için istediğin şekilde geçebiliyorsun o bölümleri ama bölüm başına hız bu şekilde mangada da. mangaka zaten sürekli bi hasta oluyor vs. ara veriyormuş o dönemler bölümün sonunda, "operasyon başlayalı 3 dakika oldu" dediğinde dağıldım zaten haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 arc bitse de şunun gibi bişey yapsalar HxH için de ^^ http://www.youtube.com/watch?v=_dpq4WYv240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İzlediğim en iyi shounen serisinden naruto kıvamında bir seriye (hatta naruto hiçbir zaman bu kadar yavaş olmadı) çok hızlı geçiş yaptılar, üzdüler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 filler koysalardı daha iyiydi sanki bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 106'dan geldim güncele geldim. bu kadar bölümde arc bitmiştir herhalde diyordum dsdsf. tempoyu amma düşürmüşler. netero vs king görürüm sanıyordum en azından oho. haftalarca bunu takip edip beklemek kanser yapardı ama sonunda bağlayacaklar gibi artık. çok farklı seri ama smart shounen tam. bir akıl oyunları bir deductionlar izlettiriyor. cannon fodderlar bile zeka küpü. ama bazen raw epic combat görmek istiyor insan. baskın oldu biteli shoot vs yuppi dışında combat yok zaten. shoot'un içine kaito kaçtı bir an zaten. gay kelebek ağlayıp duruyor hala kozada. netero bir hareket yapıyor, en önemli yerde 10dk adamın seceresini döküyorlar. serinin tadı tuzu ama uzatmak için combatta sürekli narrator girince bayıyor. önce vurmak için sağdan gelir gibi yaptı ama aslında decoydu o sonra tekrar soldan geldi vurur gibi yaptı ama sağa vurdu. anladık abi görüyoruz yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 filmini pek beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya bu ant arc tarrak gibi ya yazarının kafasına sıçayım animesini çekeninde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi ben seviyorum yoshihiro sensei ya. Level E den fln ayri bi sempatim var. Adam zeki bi adam http://www.youtube.com/watch?v=ibkH4QK9ZX0&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ilk bölümlerden birde childish görünüşü yüzünden burun kıvırdım buna. kitabı kapağına göre yargılamamak lazım. anime storyline baya dark. abi hangi shonende hisoka gibi bir psikopat var ya. fanbase'inin gördüğüm kadarı ile en underrated anime falan. bir snk, sao patlamamış mesela. o etkiyi yapamamış batıda. bi greed island arcı sao'u paketler mesela. chimera ant arcı da snk tadında. bence bu arc baya iyi, ama seslendirilmiş manga hızında olunca tadı kaçmış işte. tekrar sahnelere baktımda zeno'da da ne aura pool varmış eheh. ha birde gyro vardı o kadar hikayesini anlattılar yüzünü bile göremedik ne oldu acaba bi 100 bölüm sonra bir yerden fırlar herhalde. bundan sonraki arca kurapika, leorio dönerler herhalde yoksa iyice support karakter oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 island olayı ve troupe serileri çok iyiydi, böceklere hiç ısınamıştım sonra biraz açıldı onlar da şimdi tam durdu, visual novel izliyoruz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bu arcdn sonra manga duruyor zaten en son 2012 de yayınlanmış manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aAPNRqJV3B8 şu ending ne kadar iyi ya. hele troupe kısmı. op şarkısı hiç bir zaman değişmeyecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben de şunu çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi o kadar yavaşladı ki mangaya dönüştü bir an knuckle ölecek sandım ahah. killua vs youpi. güzel olacak sonraki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 büyük hata yapıolar bu şekilde devam ederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yürü killua bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bütün bölüm 2 kare verseler son kare killuaysa hunter for your dream açıp gaza gelerekten mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 az action görelim plz ya. resimli hikaye okuyoruz sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 vay be killua ya bak baya güçlenmişler demek ki.killua yoksa girmez teke teke yada aklında bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gonu mu daha çok seviyorsunuz kiluayımı http://images6.fanpop.com/image/photos/34900000/Killua-killua-zoldyck-2011-34976867-1729-1495.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar