Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dede bodozlama girecek herhalde asjflghasfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dede kaç bölümdür güç topluyo lan bütün ülkeye tek atacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 off bu bölüm aksiyon başlar diyodum gene geçiştirdiler bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Knov a çok yükleniyonuz yapmayın etmeyin üzülüyorum ben burada valla. Neyse haftaya aksiyon başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 knov nasıl intel topluyor lan. tavşan deliğinden kafa çıkarır gibi çevre mi gözetliyor. nasıl yakalanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yok abı yan odaya geciyo, acmıs telefondan google earth ordan bakıyp işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 fotoğrafların exif datalarından location da belirliyordur şimdi bu. tam bir stalker. kim bilir kaç genç kızın odasına en saldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dede başkan haftaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bu Knov'a dayak atasım geliyor gördükçe, çakma Hunter ya Zeno reyiz geliyor, spo almıştım olayı da rolünü bilmiyorum halen bakalım asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Manga Gece gece denk geldim hala gülüyorum ya asdgdsahdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Dedenin ormanda nasıl kastığını gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 dede noyan çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 güzel bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 fena bölümdü. dede tam bi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 orası buglı yea, kaybeldi dediler ama ışık hızı sesten hızlı ki. öğrencilerin yetoluğuna veriyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dedeyi über gazladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bir karakterin en hızlı olduğunu olaiblicek en yavas sekilde nalatmayı basardıklarından dolayı kendilerini takdir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şu karınca olayı bitsede kurtulsak şu aksiyonsuz dramdan artık be öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aslında aksiyon olacakta çok yavaştan alıyorlar ya.dedenin 1 sn lik yumruğu 20 dk sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 1sn olsa iyi ses hızından da hızlı dediler bi bölüm boyunca sürdü o yumruk, nc de iyi kastı herif ama full gear çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 oysa 1 hafta aradan sonra efsane bi bölüm çıkar diyordum ama üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 sağlam gerilim oluşturdular ama. başarılı bir bölümdü bence gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Başında gaza geldim dede x dede bölümü geliyo oley diye de One Piece i aştılar bu bölümde. Git gide daha da yavaşlatmaya başladılar. Gerçi yavaş işlese bile Netero nun geçmişini filan gördük iyi oldu, bazı yerleri bölüm içinde tekrarlaması filan bayıktı ama olsun fena değildi yine de ^^ Haftaya işi rayına soksalar da aksiyona doysak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fin said: dede noyan çıktı ya ahaha aynısını düşündüm sonraki bölümden sahnelerin gösterildiği kısımdan anlıyoruz ki kral deliye dönecek ortalığı dağıtacak. dedeyi de bu kadar övmeleri iyiye işaret değil.genelde animelerde övülen adam ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 dedenin öleceği planı açıkladıkları zamandan beri belli zaten de nasıl ölecek onu düşünüyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar