ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ya evet ama ben bu konuda Hunter x Hunter a güveniyorum. Böyle durgun yerleri bile roller coaster habercisi oldukları için seviyorum. En yavaş yerlerinde bile karakter veya ability tanıtıyorlar, plotu ilerletiyorlar, olaylar gelişiyor, vasat kısımları bile keyifli. Tepeye çıkarıp bıraktıktan sonra koltuğa yapışıp gözlerimiz yerinden fırlayarak izliyoruz zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 chimera antlarda saçma sapan op amk götünden skill uyduruyor herif yetmeyince trainera gidip yeni skill alıyor falan, pokemon gibi evriliyolar offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gerile gerile izledim ben ya. hissettim resmen aurayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 gerilimi iyi verdiler ama biraz daha hızlanmaları lazım. one piece ayarında gidiyor son bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Manga'ya yetiştiler, filler girmediğine şükür etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 lan neyse ki killua geliyor haftaya asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 son bölümdeki gerilim iyidi ya ben bile gerildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 adam top hunter olmuş o ne tırsaklık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aynen o kadar tirsmiyordu olecek diye korkani ilk defa gordum ki hesapta all for one gidecekler tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 herhalde bu hunter lar top hunter değil.daha çok çok iş görürlüğü açısından dede çağırmış gibi geldi bana.özellikle portal cı elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Dumancı reyiz top hunter olabilir de diğeri Gon seviyesinde bir şey resmen yancıları da beş para etmez Knov'un üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu bölüm baya bayat geçti ya. bi olay olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dayak vardı en azından asfkaj. aslanın bu kadar kolay kaybetmesini beklemiyordum ahaha.killua ortaya çıktı en azından.patlatır bi plan hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Morel harbi net Hunter'mış. Büyük reyiz Knov'da lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abi o knov'un korkmasını yapımcılar kimeraların gücünü izleyiciye göstermek için koymuşlar.sizin vardığınız sonuç knov'un tırt olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 killua ya gon'a komuyua kac yıllık knov tırsıyo, demekki tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gon ilk gördüğünde saldırcaktı killua tutmasaydı :P knov un o portal gücü baya sağlam bi güç.sırf onun için çağırmıştır dede :) o portal sayesinde dede saraya sızacak işte.aynı şekil öğrencisininde baya faydalı gücü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Gizli said: abi o knov'un korkmasını yapımcılar kimeraların gücünü izleyiciye göstermek için koymuşlar.sizin vardığınız sonuç knov'un tırt olduğu gon ve killua nın testislerinin kaç okka olduğunu vurgulamak için de olabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 morel reyiz ya tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 fagget kelebek ne güldürdü ya ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ordan seks cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 king ile gungi'cinin ilişkisi çok iyi ya. böcekler sarmamıştı falan ama şimdi iyi gidiyor. 109. bölüm preview'i. knov'un korkudan saçları beyazlamış sfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Çok güzel yerde ters köşe geldi ama ya. Benzer bir şey bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum. Tactical combat, friendship, guts üzerine kurulu animede BRUTE FORCE HURR DURR diye gezen kralın gidip sümüklü velede aşık olması mükemmel ya. Yine etkileşimleri olur ama işte en fazla brute force her şey demek değil, adam ol biraz tarzında birşeyler öğretir sonra ölür diyordum. En beklemediğim yerde romance flag ı vurdu kralın ağzının ortasına ^^ Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 haftaya başlıyor ekşınlı bölümler birde knov'un saçı korkudan mı beyazlamış? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 oha ne korkmuş lan garibim,saçlar beyazlamış askfhajsf. dede den bi süpriz gelmez ise bunların böcekleri yenmesinin imkanı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar