Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter x hunter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya evet ama ben bu konuda Hunter x Hunter a güveniyorum. Böyle durgun yerleri bile roller coaster habercisi oldukları için seviyorum. En yavaş yerlerinde bile karakter veya ability tanıtıyorlar, plotu ilerletiyorlar, olaylar gelişiyor, vasat kısımları bile keyifli.
Tepeye çıkarıp bıraktıktan sonra koltuğa yapışıp gözlerimiz yerinden fırlayarak izliyoruz zaten ^^
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
herhalde bu hunter lar top hunter değil.daha çok çok iş görürlüğü açısından dede çağırmış gibi geldi bana.özellikle portal cı elemanı
Mesaj tarihi:
gon ilk gördüğünde saldırcaktı killua tutmasaydı :P

knov un o portal gücü baya sağlam bi güç.sırf onun için çağırmıştır dede :) o portal sayesinde dede saraya sızacak işte.aynı şekil öğrencisininde baya faydalı gücü var
Mesaj tarihi:
Gizli said:

abi o knov'un korkmasını yapımcılar kimeraların gücünü izleyiciye göstermek için koymuşlar.sizin vardığınız sonuç knov'un tırt olduğu

gon ve killua nın testislerinin kaç okka olduğunu vurgulamak için de olabilir ^^
Mesaj tarihi:
king ile gungi'cinin ilişkisi çok iyi ya. böcekler sarmamıştı falan ama şimdi iyi gidiyor.

109. bölüm preview'i. knov'un korkudan saçları beyazlamış sfsdf.
Mesaj tarihi:
Çok güzel yerde ters köşe geldi ama ya. Benzer bir şey bekliyordum da bu kadarını beklemiyordum.

Tactical combat, friendship, guts üzerine kurulu animede BRUTE FORCE HURR DURR diye gezen kralın gidip sümüklü velede aşık olması mükemmel ya.

Yine etkileşimleri olur ama işte en fazla brute force her şey demek değil, adam ol biraz tarzında birşeyler öğretir sonra ölür diyordum. En beklemediğim yerde romance flag ı vurdu kralın ağzının ortasına ^^
Çok başarılı.

• Yeni Oluştur...