Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Bu topicte en yakın dostlarımız hakkındaki siteleri bulabilirsiniz. Ancak sadece evcil hayvalarların bilgileri ile dolu olan siteler değil; pet eğitimi, bakımı, klinkler, alışveriş vs. gibi sitelerde mevcuttur. Katkılarınızla ile link arşivimizi geliştirmenizi bekliyoruz. Herkesin ilgilesine teşekkür ederiz.. Genel pet.gen.tr hepsievcil.com veterinerhekim.net evsizhayvanlar.org hayvanlaralemi.com ** Köpek anadolukangal.net veterinerhekim.net / köpek havhav.com almankurdu.net Dog50 * Juen.com.tr Kedi kedigen.com veterinerhekim.net / kedi kedilerimiz.com kedimveben.com / kedi kültür dergisi Balık akvaryum.com bilyap.com akvaryumum.com akvaryum.org Akvaryumkulubu Cyprusaquarist Kuş Taklacı Güvercin Kuş Severler Diğer Evcil Toplist Pet Arkadaş Pettoplist * Petlerle ilgili diğer sayfalar petkimlik Petland Veteriner Kliniği Kuki-Obuz Veteriner Kliniği vetline hayvan hastanesi Florya Hayvan Hastanesi Topaz kennels (Köpek üretim, pansiyon ve eğitim merkezi) intoko.com.tr / hayvan ilanları pet.gen.tr / alışveriş bölümü propet.com.tr / kedi ve köpek mamaları animalia / hayvan hastanesi Sempativet ** Petlinevet.com UzmanTv - Evcil Hayvanlar Hayvan Barınakları Beykoz Belediyesi Hayvan Barınma ve Rehabilitasyon Evsiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği - EHDK Hayvanları Koruma Derneği - HAYKOD Şile Hayvan Barındırma ve Müşahade Merkezi ** Tuzla Hayvan Rehabilitasyon Merkezi yedi kule hayvan barınağı * işareti bulunan siteler yabancı web siteleridir. ** işareti bulunan siteler şimdilik kapalı veya bakımda olan sitelerdir. Katkılarından dolayı:Eternal, Zaugna_Khaldun, orc_lord, Disappear, pigeon, Lakers, scrab,BloodyRootS,yosun,elma,Joe, Empire, Xaero,Eraxx, soulberry, Llama ve oldun'a teşekkür ederiz. teşekkür ederiz. Gelişme Sürecimiz [Bu mesaj orc_lord tarafından 20 Ağustos 2004 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 27 Aralık 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 23 Şubat 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 31 Mayıs 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 04 Haziran 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 09 Haziran 2005 04:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 17 Haziran 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 02 Temmuz 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orc_lord tarafından 07 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanarya Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 http://www.evcilimisatiyorum.com/ http://www.evcilimisatiyorum.com/ http://www.evcilimisatiyorum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Pet arkadas davetiyesi verebilecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhabbetkusu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Muhabbet kuşu sitesidir. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 açmayın beyler, adam facebook profilini link'lemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shinyshiny Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 merhabalar, internetten kedinizin yada köpeğinizin ürünlerini alıyorsanız site olarak batipetmarket.com 'u öneririm. ürün çeşidi çok ve uygun fiyatlı. gerçekten sorunsuz çalışıyorlar ihtiyacım olan şeyleri onlardan alıyorum özelliklede mamayı genelde kampanyalı oluyor. zaten her seferinde muhakkak hediye falanda gönderiyorlar. bir inceleyin isterseniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fvolkan27 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bende ekleyebilirim bir site köpek kedi kuş balık akvaryum malzmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coskun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bende tüm petshop ürünleri hakkında ilgazpet.com sitesini önerebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Rütbesizlerin önerisi dikkate alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vandes Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fake üyeliklerden tanıtım yapmak yerine eğer forum kuralları dahilinde ise dizine sitemizi önermek istiyorum. site adresimiz: www.ekonomikmama.com sitemizden dostlarımız için mama,bakım ürünleri ve çeşitli aksesuarları satın alabilirsiniz.kapıda ödeme imkanı bulunmakta ve 50 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde kargo ücretsizdir. mesai saatleri içerisinde dilerseniz 0 850 224 44 44 numaralı telefondan da sipariş verebilir,bizimle iletişim kurabilirsiniz. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 www.markamama.com u kullanabilirsiniz . ürünleri gerçekten çok kaliteli. daha önce bir çok ürün denedim. market mamaları dahi kullandım. başlangıçta fiyat benim için ön plandaydı . ama daha sonralarda farkettim ki köpeğime zarar vermeye başladı. bir süre sonra alışkanlık yaptı ve gereğinden fazla tüketmeye başladı. www.markamama.com un ürünlerinde böyle bir sıkıntı yaşamadım. ve köpeğim daha az yiyerek daha fazla besin ihityacını karşılıyor . denemediyseniz tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 www.juenpetmarket.com iyi bi site, gönderimleri falan sorunsuz, hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 hayvan hakları organizasyonlarından hangisi en büyük? http://www.haytap.org/ http://www.haciko.org.tr/ http://haykodorg.wix.com/haykod bunları gördüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Reklam gecidi olmus burasi? Suradan aliyoruz biz: http://www.kedihastanesi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Güncel adres bulamadım, nereden alıyorsunuz mamaları? petburada'dan alıyordum ancak büyük paketler kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 n11'de uygun fiyata bulunuyor genelde petshoplara kıyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Seperate said: Güncel adres bulamadım, nereden alıyorsunuz mamaları? petburada'dan alıyordum ancak büyük paketler kalmamış. benim aldığım 3 marka var. farmina n&d, royal canin, hills. bunlardan hangisini uygun fiyata bulursam gittigidiyor, n11, hepsiburada, petburada vs gibi sitelerde, oradan alıyorum. mamanın bitmesine 1 ay kala ara sıra aklıma geldikçe bakıyorum bi ara indirim yakalayınca yapıştırıyorum. indirim döneminde %15-20-25 düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 son zamanlarda genelde petburada kullandım en uygun fiyatlar oradaydı diğerlerine göre. n11de genelde açık mama versiyonları daha ucuz oluyo ama güvenemedim tazeliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2019 Advance kullanıyosanız en uygunu petshopum. Aksesuarda petburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2020 (düzenlendi) . Mart 16, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinan4 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Evcil hayvanlarınız için en iyi pet shop olarak petzzshop u önerebilirim mamaları çok kaliteli ve hayvanlarınız için her türlü pet aksesuarını bulabilirsiniz. petzzshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Sinan çekiç geliyor sgdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 çekiçzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar