dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yeni bomba bence coming soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Haha söylediğin iyi oldu, girdim okudum, eski sevgilimi anımsattı, salaklarla uğraşmak gerçekten zor. paris hilton adama eski sevgilisini hatırlatıyo, bide bursaya i... memleketi diyolar[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Elisha yeter bana :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bugün gidip bir güzel korkmak istediğim film ancak bundan pekde umutlu değilim. (Ben korkmam) Sadece fragmanını izledim bir süre ancak baya etkileyici olduğu konusunda şüphem yok. En azından bileti alırken suratıma bir örümcek ağı takılması kendimin şimdiden mumyalandığını düşünmememi itti gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Vasat bir film olduuna kanaat getirdiğim filim oluyor kendisi. 1. bölümde sıkılmaktan başka eee ne olacak hadi demeden edemediğimi, 2. bölümde daha bir kendimden emin olarak söylediğim vasaaaaaaat vasaaaaat naralarını duymak istemezdim ben şahsen. Çok umutla bir filme gitmek "ulan bu defa süper bir film olacak" hatasına düşmek. Kötü şeyler bunlar illa izleyecekseniz vcd alınız. Bakın dünyayı kurtaran adam var mesela daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 filmi beğenen sadece ben miyim? :) paris hilton u alışık olmadığımız hallerde görüyoruz bu filmde, hoşuma gitti baya :) filmin efektleri başarılı, vıcık vıcık sahneleri iyi yapmışlar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 İğrenç gereksiz bir film vereceğiniz paraya yazık... Paris Hilton sadece reklam olsun diye koymuşlar bence bir Elisha var onun haricinde zaten elle tutulur bir film değil...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 mr bomb yok be bizde beğendik :p bi tek sitem ettiğim yer işte önceki mesajlarda spoilder de verdim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 film vizyona girmeden izledim bi kere ismi yanlış çevirmişler gibi geliyo bana. sonra paris hiltonun bi yeri gözükmüyo:) :P . yine klasik olarak ilk sevişen ölüyo falan filan fena deil ama isteyen gitsin[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 fim değil yapım kötü DARK CASTLE 'ın filmlerinin hepsi kötü...HEPSİ[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 igrençlikten başka bişi olmayan berbat bi film bitsede çıksak dedim durdum allah kahretsin yapanı..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ahahah adam bela okudu ya :lol: benim sevdiğim özelliklerinden biri de öle iğrençliklerin olmasıydı, gerilim filmi ne de olsa[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bence çok saçma bir film sadece bir yerinde gerildim ondan gerisi iğrenöti[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya ph kurtaramaz bu filmi sakın bu önyargıyla gitmeyin kesinlikle berbat bi ph nın striptisi var ki o da heryerinigörmüş biri için heyecansız oluyo=P gitmeyinnn sakın ha![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 iki zengin estetikli salak için film mi izlenir....nıhahahahahahahaa[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 estetikli olmaları beni germiyor seve seve izleirm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Elisha dışında elle tutmak istediğim bişey yoktu filmnde :P Vincent necromancer a benziyodu be bittim ben karizmasına :)[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Zaten Paris gene muhtesem bi oyunculuk cikarmis kadina demisler sen sürekli sevis kadin film boyunca sevisio bence ölüm sahneside yanlis paris tecavüz edilerek öldürülür bizim necro vincent ta akil yokki :)[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Allah Allah almayan ölsün izlemeyen erkek yaşamasın :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Filme gittim bugun. Gerçekten korkutuyor zaman zaman özellikle katil psikopat herifin tendonları keserken kusucaktım.Güzel film Paris yine soyunmuş saolsun mükemmeldi. Ama PARİSİ VE ÖZELLİKLE ELİSHA YI O HALE GETİREN KADROYU KINIYORUM. Elisha ma kimse öyle şeyler yapamaz !!!! ayrıca Nick adamım ya herif şişeyi atıp farı kırdı sonra hasta oldum =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: SteelBB, 11 Temmuz 2005 04:16 tarihinde demiş ki: zaten senaryo süper olsa paris oynayamazdı. . Kaç tane insan o filme sadece Paris var diye gitmiştir sence ? Pazarlama diye bişey var .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tendon diyince aklıma geldi . Benden başka filmlerde birinin aşil tendonu kesilince aynı yere bi anda ağrı giren varmı yoksa ben mi pisişikims?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 black +1 nick'e tapti bende, adam tam karizma :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Klasiğe yakın bir konuydu ama orjinal sahnelerde yok değildi. [spo1=sahne]İlk kurbanın piyano başında, yüzünün parçalanması ve bi sırada gözlerinden akan yaşlar.[/spo][signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar