Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Asdfgvnu Yakında emekli topigi bekliyorum
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 giren oldu mu bu sene? gerçi yeni gençlere öss diyince o ne diye bakıyorlar. çok yaşlanmışız
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 On 20.08.2005 at 10:22, Black-ice dedi ki: kaç saattir uykusuzum Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi. bu yazıyı görmek icin miydi?[signature][hline]gecesiz gece lambası triplere bak bi de bi sonraki sene yine kazanamamıştım asdd
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 olsun sonucta buyuk adam oldun sirket sahibi oldun.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Boomer egitim sisteminin bizim kusaga verdigi umutsuzluk travmasi insan haklari ihlalleri hall of fame’indedir.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2022 Halinize şükredin lan o seneler liselilerin yaptığı aktiviteleri şimdikilere anlatsan bebeler intihar eder. Ünidekiler yaz festivali nedir bilmeden mezun oluyorlar. RocknCoke dan sonisphere kadar kadar zibilyon tane festivale çulsuz halimizle bile rahatça gidebiliyorduk hey yavrum hey. 20 yılda resmen mağmanın dibine inmişiz. Z kuşağı muhtemelen son 4-5 kuşak içinde herşeyden mağrum kalmış en acınası topluluk olacak.
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 geforce'ta alabiliyorduk o senelerde
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 7 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Halinize şükredin lan o seneler liselilerin yaptığı aktiviteleri şimdikilere anlatsan bebeler intihar eder. Ünidekiler yaz festivali nedir bilmeden mezun oluyorlar. RocknCoke dan sonisphere kadar kadar zibilyon tane festivale çulsuz halimizle bile rahatça gidebiliyorduk hey yavrum hey. 20 yılda resmen mağmanın dibine inmişiz. Z kuşağı muhtemelen son 4-5 kuşak içinde herşeyden mağrum kalmış en acınası topluluk olacak. yapamadiklari icin ne oldugunu dahi anlamiyorlar. bir sonraki jenerasyona da anca eziyet ederler.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Bu kusak da sizin hic yasamadiginiz seyleri yasiyor yalniz. O kdar nihilist bir yasam tarzlari var ki akliniz sasar. Cinsellik konusunu falan asmislar, dunya umurlarinda degil.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Büyük kız girdi benim. TYT matematik kolay gelmiş ama turkçe zorcaymış. AYTde edebiyat kısmı baya iyi ama matematik zor dedi. Bakalım hanımefendi uyanırsa netlerini kontrol edicez ona göre hesap kitap yapıcaz.
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 vay be bizim oss topiklerinden cocuklarinkine geldik
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 ahaha Abso'nun Duru'nun doğduğunu yazdığı postu hatırlıyorum ya. Hayırlı olsun, hayallerine kavuşsun, mutlu, güzel bir hayatı olsun
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Valla 18 yıl önceki Duru'nun topiği bulamadım ama ikincinin doğum topik duruyor
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Ah o eski günler... Absolut'un attığı o postu ben de hatırlıyorum. Gönlüce olur umarım her şey, yolu açık olsun
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 @Absolut hadi hayırlı olsun öss de
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 15 küsür sene sonra tekrar girdim ben de, çalışmadan doğal olarak. TYT herkesin yapabileceği türde mantık soruları tamamen. gayet kolaydı süresi de bol bol zaten. AYT'ye yuh dedim. her şey ezberlenmesi gereken formüllere dayalı, 160 sorudan 20'sini belki yapabildim. gerisi boş hiç bir formül ezberde kalmıyor tabi. türkçe tarafı desen bilmemne konularından bahseden şair aşağıdakilerden kimdir gibi sorular. yani gerçekten o alanla ilgilenmeyen için bilinmesi imkansız sorular daha çok. 10 senelik bilgisayar mühendisliğinden sonra bu AYT sınavına diyebilirim ki bu bilgiler büyüyünce işe yaramıyor gerçekten ne gerek var yani acı çektirmeye...
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 karateci agzindan cikan sesler gibi AYT falan. acilimi ne TYT nin AYT nin?
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Temel Yeterlilik Sınavı 120 soru Alan Yeterlilik Sınavı 160 soru puanlara nasıl etki ediyor hiç fikrim yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Düşündüm şimdi, f=ma, pv=nrt, m=vd, q=mct gibi temel formüller kalmış sadece aklımda. Bu kadar sene sonra bu da iyi. Calculus filan güzelce hatırlıyorum, vakit olsa sıfırdan da çözerüm formüllere dalmadan ama trigonometri sıfır. Cos neyin neye, sin neyin neye bölümüydü onu bile hatırlamıyorum. Aynı şekilde moleküler kimya da yok, okumayı bile unutmuşum.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 cos(KOS), KOmsu bolu hipotenuS falandi sanirim yaw. kucuk cocuklara falan ezberletirken oyle gosteriyorduk vs. tan da, sizin karsi komsunuz idi
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 TYTdeki bütün sorular aynı değerde ve aldığın ouanın %40ı AYTye ekleniyor yani baya önemli. AYTde ise her türün katsayısı farklı. Yani TYTde senin ilgi alanın olmasa bile zor bir iki fizik sorusu yerine gidip kolay 3-5 tane coğrafya din vs yapmak çok daha mantıklı.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 1 saat önce, Silphatos dedi ki: @Absolut hadi hayırlı olsun öss de Aha sağol valla ya süper oldu bu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 6 saat önce, deadwoll dedi ki: Bu kusak da sizin hic yasamadiginiz seyleri yasiyor yalniz. O kdar nihilist bir yasam tarzlari var ki akliniz sasar. Cinsellik konusunu falan asmislar, dunya umurlarinda degil. anlatsana biraz..?
Öne çıkan mesajlar