Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 evet abi tremere :) büyüleri imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 win7 64x e yuklemek icin ne yapmamiz gerekiyor? unofficial patchin icinde bir tane 64 bit modifier i var ama nasil kullanacagimi cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 win7 64bit'de çalışmıyor mu patch yapmadan oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Xenocide said: evet abi tremere :) büyüleri imba imba bişi istiyorsan brujah oyna melee+celerity 5 resmen oyun duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Tremere çok zevkliydi ya. blood boil ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oyudna hersey imba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hazir topic buralardayken, daha en yeni unofficial patch cikmis: 7.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu patch'i yapan(lar) oyun yapmaya kassaydı EA yayınlıyodu şimdi oyunlarını, havai'de güneşleniyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Hellhound neden dandik patchi veriyorsun anlamadım. 2 tane unofficial patch var. Biri Wesp diye (malın) tekinin yaptığı patchten ziyade mod olan ve oyunu -kanımca- berbat eden bir "patch", adam haftada 1 yeniliyor nerdeyse, e herseferinde fizlediginden cok bug oluyor. Tesseranın True Unofficial Patchini öneririm ben. Tesseranın patch şurdan http://www.tessmage.com/ bulunabilir. cok güzel nude patchleride var bloodlines için :) Amacınız content değiştirilmesinden/patchten cok modla sorunum yok diyorsanız wespinkini yükleyinde, amacınız adam akıllı VTMB oynamaksa tesseranın patchi ağır ezer, daha stabil oldugunuda hatırlatayım. Bu arada Malkavian full obfuscate le kime stealth kill cekemediniz yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wesp iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 wesp yüklerken kendi ek content isteyip istemediğiniz soruyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Tremere ile ilgili bi soru 4. level thaumaturgy var, nosferatu primogen'i Gary'i bulmaya gidiyorum, yeraltında lahımlardayım. Yalnız tsimizce yaratıklarına blood strike veya blood salvo attığımda geriye hiç kan dönmüyo. Hareket etmiyorum hiç, ama yine de kan yok. Gerçi şu köpeğimsi şeyler sürekli üstüme zıplayıp vurarak ittiriyolar hafif de, göbekli büyük tiplere de attım blood strike baya bi uzaktan, yine kan alamadım. Bunlara mı işlemiyo yoksa bug mı oldu? Köpeğimsiler ve göbekliler neyse de, bunun bi de yapışık üçüz tipli devleri ve bossu var. Fareler nereye kadar yetecek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 onlardan ememiyo olabilirsin, bende cok cile cekmiştim oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Tüh ya, blood packleri saklarım diyodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hmm hç bloopack ıcmedım ben sanırım, yalnız toreadorla orda bütün mermimi tüketmiştim. oraya akdarda tek el ateş etmtmiş olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Aynı şey benim de başıma gelmişti toreadorla oynarken. Hatta bunda da öyle olcak diye korkuyodum, ama ilginçtir, bi blood strike 120 falan koyuyo şu üçlü tiplere. 3 blood strike'la alabilyiorum bi tanesini. 3 fare ediyo o da. Toplamda da 4 tane mi 5 tane mi ne vardı onlardan, çok zorlamadılar o yüzden. Geri kalanını da elimdeki kıytırık katanayla vurkaç yapa yapa geçtim ya. Genel anlamda kolay bile oldu diyebilirim. Bi defa frenzy oldum ve toplamda 4 tane blood pack kullandım ama olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bu arada google a antitribu mode diye yazıp aratırsanız oyunu baştan aşağı değiştirecek , yeni clanlar görevler vs getirecek bir mod bulabilirsiniz. henüz yapım aşamasında ama adım adım takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dünkü konuşmamızdan sonra bezelyeatarlı malk açtım, ateşli silahlar hatırladığım kadar anlamsızmış. ilk kuei-jin endgame boss gibi oldu altıpatlar sağolsun. dandini etkisi bir yana mermi stoğuyla cebelleşme, masraf, dar alanlarda kaçışmaya çalışırken takır takır dmg yemek filan da cabası. oyunun son 15dk'sinde çıkan silahlarla daha iyidir belki heh. yalnız yamayla şu plus olayını yükledim de, sahildeki elemanı prense yollarsak maskara düşürüyor sanırım. daha böyle saçma değişiklikler çok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.cheshirecatstudios.com/wi.php?src=reviews/vampire-hunter-d-bloodlust/vampire-hunter-d-bloodlust-hand.jpg Argh tamam yüklüyorum ben de. Bakalım vidyoya falan çekmeye çalışıcam uploadlarım artık. Sam bazen cahilliğinle yoruyorsun insanı. Ama bu aralar işsizim nema problema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 humanity düşüyor o da normal adamı ölüme gönderiyorsun. firearms shotgun gelene kadar kötü shotgun'da zaten santa monica'da geliyor. melee daha üstün gözükebilir blood buff gibi temel bir olay yüzünden.hele celerity varsa. ama özellikle holywoodda falan firearms cok rahat ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 jack daha tutorial'da söylüyor "fasafiso ateş çubuğu" diye, delikanlı adamın lafını dinlemek lazım. heh neyse olsun, hard mode gibi bir daha oynarım. ventrue, tremere açtım sonra geri döndüm ama malk'a. I AM NO LONGER HERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben cok utanarak sölyüroum bu oyunu hiç malkavian oynamadım doru düzgün bi yükleyip oynayasım geldi şimdi,ama yarın tatile gidiyorum fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Jack brujah. Adamda potency var, celerity var, tabii firearm kullanmaz. Ama celerity olmadan melee bosslarda filan bayağı zorluyodu ya. İmkansız diildi tabi vurkaçla halledebiliyodun hepsini ama ben hiç uğraşmayıp firearm çekiyodum bütün bosslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 jack'in kafaya shotgun yemekle ilgili yorumunu sam kırpmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oyunu bilmediğim ilk seferde celeritysiz melee aka gangrel oynadım protean 5 fort 5 bosslarla yağlı güreşiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar