Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire: Bloodlines çıktı.

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Hellhound neden dandik patchi veriyorsun anlamadım.

2 tane unofficial patch var. Biri Wesp diye (malın) tekinin yaptığı patchten ziyade mod olan ve oyunu -kanımca- berbat eden bir "patch", adam haftada 1 yeniliyor nerdeyse, e herseferinde fizlediginden cok bug oluyor.

Tesseranın True Unofficial Patchini öneririm ben.

Tesseranın patch şurdan

http://www.tessmage.com/

bulunabilir. cok güzel nude patchleride var bloodlines için :)

Amacınız content değiştirilmesinden/patchten cok modla sorunum yok diyorsanız wespinkini yükleyinde, amacınız adam akıllı VTMB oynamaksa tesseranın patchi ağır ezer, daha stabil oldugunuda hatırlatayım.

Bu arada Malkavian full obfuscate le kime stealth kill cekemediniz yahu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tremere ile ilgili bi soru

4. level thaumaturgy var, nosferatu primogen'i Gary'i bulmaya gidiyorum, yeraltında lahımlardayım.
Yalnız tsimizce yaratıklarına blood strike veya blood salvo attığımda geriye hiç kan dönmüyo. Hareket etmiyorum hiç, ama yine de kan yok. Gerçi şu köpeğimsi şeyler sürekli üstüme zıplayıp vurarak ittiriyolar hafif de, göbekli büyük tiplere de attım blood strike baya bi uzaktan, yine kan alamadım.
Bunlara mı işlemiyo yoksa bug mı oldu? Köpeğimsiler ve göbekliler neyse de, bunun bi de yapışık üçüz tipli devleri ve bossu var. Fareler nereye kadar yetecek ki?

Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şey benim de başıma gelmişti toreadorla oynarken. Hatta bunda da öyle olcak diye korkuyodum, ama ilginçtir, bi blood strike 120 falan koyuyo şu üçlü tiplere. 3 blood strike'la alabilyiorum bi tanesini. 3 fare ediyo o da. Toplamda da 4 tane mi 5 tane mi ne vardı onlardan, çok zorlamadılar o yüzden.
Geri kalanını da elimdeki kıytırık katanayla vurkaç yapa yapa geçtim ya. Genel anlamda kolay bile oldu diyebilirim. Bi defa frenzy oldum ve toplamda 4 tane blood pack kullandım ama olsun sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
dünkü konuşmamızdan sonra bezelyeatarlı malk açtım, ateşli silahlar hatırladığım kadar anlamsızmış. ilk kuei-jin endgame boss gibi oldu altıpatlar sağolsun. dandini etkisi bir yana mermi stoğuyla cebelleşme, masraf, dar alanlarda kaçışmaya çalışırken takır takır dmg yemek filan da cabası. oyunun son 15dk'sinde çıkan silahlarla daha iyidir belki heh.

yalnız yamayla şu plus olayını yükledim de, sahildeki elemanı prense yollarsak maskara düşürüyor sanırım. daha böyle saçma değişiklikler çok mu acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

humanity düşüyor o da normal adamı ölüme gönderiyorsun.

firearms shotgun gelene kadar kötü

shotgun'da zaten santa monica'da geliyor.

melee daha üstün gözükebilir blood buff gibi temel bir olay yüzünden.hele celerity varsa. ama özellikle holywoodda falan firearms cok rahat ilerliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...