Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 patchledinmi 6 küsüre oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Disappear said: ya tekrar yukledimde oyunun 3d olmayan yerlerdeki grafikleri rezalet. grafik ayarlarına bakıversene, belki kapadığın bir ayar olabilir. low quality gibi duruyor. bir de acaba shader olayında mı hata var diye düşündürttü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 eet dis, normal degil o bulaniklik. birseylerin eksik. Unofficial fan patch'i kur mutlaka bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hersey maksimumda, unoficcial 6.0 patchi kurdum ama basic kurdum sadece buglari fixlesin diye. 64 bit makina oldugu icin xp service pack 2 compatibility mode unda aciyorum. anlamadim bende neden boyle bisey oluyo. hatta nvidia kontrol panelinden oyun icin herseyi override edip aa falan zorladim ama duzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Warez-bb 1M Edition kurun, bütün sorunları çözülmüş bir şekilde install ediyorsunuz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bendede 64 bit makine var ama yüklerken hiçbir sorunla karşılaşmadım.Normal oyunu yukledım sonrada unofficial patchi yaptım.Compability felanda vermedim hiçbir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 compatibility vermezsem memory less than 15mb mi ne diye abuk bi hata veriyo. edit: hatayi duzelttim. bilgisayarin ram'i 4gb dan 3gb'a dusurunce duzeldi kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bende 2 gb ram olduğu için heralde oyle bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 paticikteki başlığı görünce tekrar başlamıştım malkavian olarak. lan ne güzel karaktermiş bu, korku temalı oyun hesapta, kahkalarla oynuyorum, mükemmel dialoglar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 biri daha yazmıştı, malkavian ile oynadım ben de ilk seferde, diğerleri çok tad vermedi ya. çok seviyorum oyunu ama tekrar da bulmakla veya indirmekle uğraşasım gelmiyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 malkavian'la 4-5 yıl önce oynadım, daha da hiçbir rpg dialogu öyle keyif vermedi. sadece bloodlines'ı değil bütün rpg zevkinizi temelden etkileyebilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 +1 Malkavian daki dialoglar hiçbir oyunda yok ya. Süper yazmışlar, kim yazdıysa alnından öpmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ya eskiden oyunda ölümcül loading süreleri vardı, patchle falan düzeltildi mi o. belki tekrar bi malkavian ile oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 eet o sorun büyük ölçüde düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sırf o yükleme süreleri yüzünden gıcır gıcır makineye 256mb ram daha taktırmıştım, zone değiştirmeden önce "son kararım mı" diye düşünüyordum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 superdi o loading sureleri, ilk oynadigimda 512 mb ramle ev islerini yapacak zaman oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 şimdi tıkır tıkır valla, tabi makinalar da güçlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Patchle düzeldi o. Benim eski laptopta çatır çatır oynanıyor. En uzun loading 10 saniye görmüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Off nasıl bir oyundu bu ya Malkavian ftw bu arada tabelayla falan muhabbetler sdşlkfjsdf STOP! NO YOU STOP! STOP IT! sdlkfjsdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Yanlız Troika neler yapıcakmış da oyuna yetiştirememiş. Şerefsiz whitewolf =( Troika da weaboo çıktı ya gözüm açık gitmem bu diyardan Yanımda elinde katanalı, lise etekli, animasyonlarında sürekli eteği açılıp kilotu gözüken, engrish konuşan, kendim vampir yaptığım, konuşma başlatınca default cevabı "Yes Master?" olan, 18 yaşında kız "çocuğum" var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Öyle bir minion geliyor bildiğim kadarıyla, Downtown'da, ondan mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Heather senin dediğin, o ayrı. princeden izin çıktıktan sonra onu da vampir yapabiliyorsun ama o klasik amerikan kızı. Benim dediğim chinatown daki ramen shoptaki kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 üsttekine, nası yani?! one ya sallama abi :S nasıl yani, anlatsana nasıl yapıyoz onu, vaddıfak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 he ya en çok sevdiğim şeydir forumlarda sallamak Yukie, Heather vampir yapabildiklerin. Zilyon tane thrall alabiliyorsun yanına sağdan soldan. Vampirlerden de Jeanette, Ash, VV, Damsel, Helter benim aldıklarım. Başka da vardı galiba ama hatırlamıyorum http://img154.imageshack.us/img154/456/53385571.jpg http://img24.imageshack.us/img24/1268/93822167.jpg http://img89.imageshack.us/img89/3649/24118492.jpg http://img154.imageshack.us/img154/7917/82998679.jpg http://img503.imageshack.us/img503/8641/10494957.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar