Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tremere ile o avusturyalı dük tipli adamla alakalı kubest yok mu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 tremere regent diğer clanlara da aynı secenekleri sunuyorsa clan questi yok evet, ama değilse tremere nin baya bi seçeneği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mesela Gangrel oynarken o Becket miydi neydi ondan animalismine yanılmıyorsam konuşup bonus falan alabiliyordun. Ekstra konuşmalar falan var ama öyle quest denilebilecek kıvamda birşey yok diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hm regentin olduğu binanın üst katı var, girilmiyor. oraya nasıl girildiğini bilen var mı? hep ben regentle alakalı bişi olarak düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Tremere olman lazım. İleride onun için bir görevi yaptığında üst katı sana veriyo haven olarak, oraya taşınıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hm heather orda mı oluyo :p orası daha iidir diğer ev 25. katta asansor de saniyede 10cm ile çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mini spoiler oyun sonu Diğer clanlardan emin değilim ama Tremere olursan oyun sonunda Maximillian ve dolayısıyla Camarilla ile ally olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 benim bildiğim her clan için var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 O downtowndaki (?) apartman evi var ya hani, heather da orada oluyor işte, havalandırmalar falan var, çok hoş şeyler olabiliyor oraları dolaşırsanız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kaede said: Mesela Gangrel oynarken o Becket miydi neydi ondan animalismine yanılmıyorsam konuşup bonus falan alabiliyordun. Ekstra konuşmalar falan var ama öyle quest denilebilecek kıvamda birşey yok diye hatırlıyorum.gangrelsen 3 ün altında olan herhangi bi disiplinine alabiliyosun Beckett le konuşarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Kaede said: Malkavian ile 1 kere kesin oyna. Combat kısımlarını geçebilmek için zaten istesende istemesende silah kullanıcaksın. Gangrel ile melee gitmişsindir büyük ihtimal, Malk ile de ranged git. 3. defa oyuna başlarsan Tremere oynarsın. Benim hatırladığım kadarıyla clan görevi yok :( clan görevinden öte clanına göre yaklaşiyor diğer tipler en barizi tabii ki malkavda oluyor. favorimde şey beckett buna bugunlerde garip bir şeyler gördün mü diyor cevaplar arasinda i see dead people seçeneği var haha (ocean house u kast ediyor) bu ara patchleri kesinlikle kurun bissürü silah düzeltme ve background olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 malkavianın bütün dialog seçenekleri süper zaten, mutlaka oynanmalı. yalnız anlamaya çalışırken biraz kasıyo, oturup "bu ne demek ya?" filan diye düşündüğünüz yerler oluyo ama çok eğlenceli, gülmekten öldürdüğü yerler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 abi televizyondaki spikerle muhabbet ediyodun biyerde ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 you stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Jadelith said: up başka topikte görünce gaza geldim yan questi olan clan var mı? gangren bitirdim bitek. malkavian oynıcam, ama tremere de düşünüyorum. malkavianla oyunun yarısını oynadım zaten. öneri lütfeeen Bunu yeni gördüm bu arada, "Gangren" bitirdim direk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 lol alışmışım forumda göre göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çok pis oynayasım geldi. sabah kurucam, umarım vista x64 kıllık yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 unofficial patch kur çalıştırıyor ben daha yeni bitirdim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 aa çıktı mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 çıkmış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kazımkarabekir said: unofficial patch kur çalıştırıyor ben daha yeni bitirdim (tu)abi pm falan atabilirsin kurup oyniyim vista x64'de. :) yatıyor oyun boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 çok güzel oyun arkadaşlar kan filan emiyoruz bayıldım resmen herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Arkadaşlar bu oyunda kan emmek var mı? edit: Tamam varmış sağolun. :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi ne kadar başarısız trollsünüz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Başka yerde eğlenin arkadaş, bu oyun değil sanat çünkü. Bloodlines <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar