Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 markette satıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 L.A. Downtownda "Fun with pestilence" denen görevde takıldım sokaktaki bi kadın "Tin Can Bill"i bul dedi "alley across from last round" da bulabilirmişim ama bi türlü bulamadım adamı, yardımcı olabilirmisiniz[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 last round'un onunden karsiya gec. orada bir ara sokak var. ilerle oradan. dikenli tel gibi birsey var, onun yaninda duruyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oyunda geçen jack brujah clanbookdaki similing jack mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Helcaraxe, 13 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: camarilla ne biz sabbat mi olcaz şimdi.Bide ben anlamadim.Prince Lacroix ,Nines Rodriguez i sevmio biz rodriguez den gorev alioz lacroix fln fln çok saçma oldu anlamadim bişi :D masquerade de politika agir basiyor politik iliskilerini dengeli ayarlicaksin ama sabbat olma muhabetin yok oyunda kueijin camarilla anarch oluyosun ama dengeli davranirsan eger yanliz kalirsin ki bu gerçek vampire da pek iibisi degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben o hatuna iyi oldumu soleyip mesefeli davranmistim bolece ne humanity nede violation oldu hatta redemption oldu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Oneway kitaptaki smiling jack Brujayı diablerize eden Troile ise evet, o olduğuna dair iddalar var. Oyunun sonu da bunu doğrular cinsten. Elimde kitap olmadığı için bakamıyorum, başka bir bilgi var mı Jackle ilgili?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim elimde var clanbook brujah, iconoclast falan diyor toplaşıp gidip kutsal hedelere zarar veriyorlarmış falan. anlatıyor kitapta. böyle bir olayını görmediğimden ben değildir dedim ama oyunu bırakmış olduğumdan olabilir tabi.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Helcaraxe, 13 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: camarilla ne biz sabbat mi olcaz şimdi.Bide ben anlamadim.Prince Lacroix ,Nines Rodriguez i sevmio biz rodriguez den gorev alioz lacroix fln fln çok saçma oldu anlamadim bişi :D Buradan biraz bilgi alabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Holywood da kaldım. Fynn tape i yapanı para karşılığı söyleyeceğini söylüyo bende ise o para yok naapcam HIRR !?[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alt kata in sin bin'de, orada email'larini oku.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kapısı açılmıyoki ?[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 show izlemek istiyorum de flynn e, aciyor kapiyi alt katin. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Ocak 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 smiling jack in resminede benzior oda 10 uncu generation oyundaki de ama tabii bilemeyiz gerçi cain için güvendigim biri diyor fln bence o bir de bana dark ages için brujah clanbook lasim dark ages daha bi güsel masquerade den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 size kısa bir bloodlines sözlü yazim zaten meşgale ariyorum can sikintisi işte neese camarilla: jack in oyun başinda anlattigi kurallari koyan dark ages in sonunda engirizasyondan ve insanlarin abarti silahlanmasindan tirsan kral dan çok kralciliga giden 7 clandan ( eski den 7 iydi gangrel ler şimdi ayrildi ismini hatirlamadigim bir elder larinin ölmesi üzerine ayrildilar ) jyhad: elderlarin fledlingleri kullanarak yaptiklari dünyanin sonuna kadar sürecek olan savaş Anarch: ehh birs komunist diyebilecemiz grup genelde brujahlarin seçtikleri yol. Elderlarin kendilerini kullanmalarindan bikmiş olanlarin kurdugu grup. Bir de gücün eşit kullanilmasini istiyorlar Sabbat: Tzimiche ve lasombra clanlarinin kurdugu kendilerini insanlarin efendisi olarak görmeleriden öteri masquerade kurallarini sallamayan camarilla yi yok etmek isteyen clan bir nevi vampir lerin kötü çocuklari ( Vlad( Kazıklı volvoda bu tzimiche dir hatta Vlad = Dracula dir eger bram stokers draculayi izlediyseniz adamin fleshcrafting i nasil kullandigina tanik olursunuz ) bir de Natural clanlar var Assamite: İşte suikastçi diyebilecegimiz clan Giovanni: Cappadocians in yerini alan ölümün gizemini arayan clan Follower of set : Mısır kökenli bir clan fazla sevilmezler yilani kendilerine örnek almişlardir zehir konusunda aşmişlar digebiliriz Brujah Ventrue ve Toreador çekişmesine gelince şimdi brujahlar kartacada en büyük hayallerini gerçekleştiriyorlar insanlar ile birlikte yaşamak ama Romali aristokratlar kartacanin gelişmesini kiskanip Romaya engel olacagini teşkil ederek tüm şehri yok ediyorlar bölece brujahin tüm hayalleri yok oluyor Rusya da bunu tekrar deniyorlar ama başarisizliktan öteye gidemiyorlar ondan sonra iyice dejenere olup günümüz sokak serserilerine dönüyorlar Toreadorlarin olayla ilgisi ne derseniz Şehir Prensleri ya Ventrue yada Toreador olur oradan onlardan da gicik alyolar heh Bir de diceksiniz neden Camarilla da Brujahlar var şöle diyim Camarillaya mensup olanlar elder olanlar konumlarini korumak ve gençleri ( fledlingleri) kullanmak yada onlardan korunmak istiyorlar Fazla işe yarar bilgi yazmadim heralde ama 10 dakka oyalandim işte yanlişim varsa düzeltin ekleyin vampir sevdasi bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 directorun odası açık değil peep mekanı açık. öyle olmaması lazım persué etmek lazım onu bişi lazım ama yok olmuyo delircem[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kings wayden sewersa iniosun ya gidiosun gidiosun elektirkli bi mekana orda naapcaz ? safe yaptım 2 oda boş kaldı ee ? ( bide lockpicke nerden alcam )[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail [Bu mesaj Boojack tarafından 17 Ocak 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lockpick i santa monica da pawn shop var hani kaldigin apartmanin orada oradan satin alabilirsin yada jack en başta veriyor sana gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Daha yeni oynamaya başlayacağım az sonra :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ghoul's Mansion mudur nedir tam hatırlayamıyorum denen yerde takıldım bayaa bi ilerledim malikane içinde şu mumları oynatıp bir sürü kapı açtım gittim gitim şimdi bir yere geldim sağ tafartaki iki kapı malikaneye ilk girdiğim yere çıkıyor solda bi kapı kitli kapı var, karşıda da bi kapı var kapıdan girdim iki tane adam öldürüdüm başka bişey kalmadı malikenede koskaca malikeneyi dağıttım:) ama takıldım kaldım çıkışa gidiyorum çıkamıyorum evden şu kitli kapıyıda bi türlü açamadım lütfen yardım edin.Şimiden Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Camlı odada (ayna değil onlar, diğer odadaki 2 adamı gösteriyor) şöminenin üstünde gizli kapının düğmesi var. Onu aktive et ordan devam et.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Saolasın orayı geçtim şimdide baştaki o büyük kütüphanedeyim 3 altta 3 üstte 6 tane şamdan var bunları napcaz ben bunların hepsini yanar hale getirdim ama hiç bir şey olmadı yine yardım edersen çok sevinirim.Belli bir sırada yakmak gerekliyor herhalde ama hepsi yanıyor hiçbişey olmadı.Şimdiden teşekürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 windows 2003 server da çalışmıyor. Çalıştırmanın bir yolunu biliyormusunuz.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spider_hip Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Sıkça yavaşlıyor.Patch i yükledim artık o kadar yavaşlamıyor ama en olmadık yerlerde windows a atıyor.Kafayı yicem. Çok tilt etti beni bu oyun anne, çook... Hiç sistemle veya drivers la ilgisi alakası yok.Half Life2 de max grafik,1024*768 32bit te mükemmel performans.Bunda böyle. Keşke az daha geç çıkartsalarmışda adam gibi olsaymış..[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 birs aç bakalim su config.cfg yi neler yazdin neler degiştirdin bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar